Kaç haftalık hamileyiz, kaç kilo aldık? Buyrun...

ben de 36 haftalık hamileyim ve 7 kilo aldım. bebeğim de şimdilik 2.850 gr. doktor durumun normal olduğunu söylüyor. ama sanırım bu kilo olayı bünyeyle alakalı. sağlıklı beslenmek gerekir ama kendini kısıtlamamak da gerekli diye düşünüyorum.

ebru şallı 2. hamileliğinde 9 kilo almış..kadının biride habere bir yorum yazmış ama sinirlerim zıpladı resmen..yazıyı kopyalıyorum aynen

"böyle atıp tutmak kolay madem çocuğunun sağlığını düşünüyosan kilo al bakalım sende mi görüldü 9 kilo ile hamile kalmak neyi ispatlamaya çalışıyosun sağlıksız ve son derece bencil bi durum bu çocuktan çok kendini düşünmek ve plates senin işin değil sen uzman ve işin ehli değiilsin....""

burda bu kadar az kilo alan insanı gördükten sonra artık bana az kilo alıp sağlıklı bebek doğurmak ütopik gelmiyor..ama sanırım hanımefendi çocuğun sağlığı için(!) 30 kilo falan aldı ve hırsını böyle çıkarıyor.. kendimi tutamayıp kadına yorum yazacağım..

bizim milletimiz öyel ya anne çok kilo alınca karnı çok büyürse bebek iyi sanıyorlar
ebru şallı 9 kilo gayet iyi almış normal yani doğuma da 10 kilo ile gider heralde

valla 27. haftaya giricem bebeğimin kilosu için mükemmel dedi doktorum. doğru beslenen bir anne olduğumu söyledi. e buda bana yetti. kaç kilo aldığım umurumda bile değil. sağlıklı bir bebek için doğru beslenmek yetiyo bence. o zaman fazla alınmıyo. benim bütün kilom ki toplamda 8 kilo aldım hepsi karnıma gitmiş. geri kalan vücudum hala aynı.

düzenli yediğin gıdaları yazarmısınvereliniortak

merhaba
biz 32.haftamızı tamamladık ve maalesef 13 kilo aldım.
aslında başta çok iyi gidiyordum.bol meyve yiyordum.tatlı ihtiyacımı sade dondurma yiyerek gideriyordum.zaten başka tatları kaldıramıyordu midem.ağzımın tadı bozulmuştu herşeyin tadı tuhaf geliyordu.
şimdi düzeldim ve acaip iştahım açık.çikolata yemeye başladım.biliyorum yememem gerek ama dayanamıyorum.ve kilo almaya devam ediyorum.bebeğimin kilosu geçen hafta 1700gr.dı doktor haftasına göre normal dedi.benim kiloma da birşey demedi.76.6 kilo ile hamile kalmıştım.
hergün güne bugün yeme diye başlıyorum sonra dayanamayıp ıvır zıvır ne varsa nefes almadan yiyorum.
aslında bunu engellemek lazım.bol meyve sebze yedigin zaman kilo alınmıyor.
ama çok garip normalde yemediğim şeyler o kadar cazip geliyorki.ben pilav börek makarna yada baklava sevmeyen biriyim.olmasa hiç aramam da yemem de.ama şimdi çok lezzetli geliyor ve yiyorum.inanılmaz.
süt verirken de iştahın çok açılacağından bahsediliyor
ben yandım sanırım:)

ben de çok çikolata ıvır zıvır yiyorum ama öğle 12 den sonra yememeye dikkat ediyorum aburcuburu tatlıyı filan
gerçekten insanın canı çekiyor ya poğaça pasta baklava
zaten hamurişi ve tatlı düşkünüyüm

zaten insanın sevmediği yada az yediği şeyler hamilelikte cazip gelirmiş cokacimcoook
nedense sevmediğim yemeklerin kokusu bana güzel geliyor :uhm:

çooook şanslısın.. sizin gibi olmak istiyorum maşalllahhhh

bu arada bebek kaç kilo

canım yazını geç gördüm kızım 2,650 gram bende öyle kilo olmadı hepsi göbeğimde füze gibi duruyo göbeğim.doktorum çok az kilo aldığımı söyledi bugünlerdede bekliyorum kızımı heran doğum olabilirmiş

Rabbim hayırlı doğumlar nasip eder inşallah
Darısı bizlerin başına opuyorumnanaktan

17 haftalık.62 ile hamile kaldım ve 65 kiloyum
inş. fazla almam.internette bu haftalarda 3 ile 5 kg alınabileceği yazıyor.

10 bitti 1.5 kilo verdim..ama hareket diye bişey yok resmen..sadece yatıyorum..biraz daha hareketli olabilseydim 3-4 vermiş olurdum sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…