- 11 Eylül 2009
- 377
- 48
- 643
- 40
zederdi bende 27 4 um ve tam 10 kilo almisim.doktor sanki onemsemiyomus gibi gayet normal dedi ama ben cok uzuldum..dusundene daha 3 ay var ve son aylard daha ck kilo aliyosun.doktorun sana bi diyet falan onerdimi? ben kendimi surekli ac ve sususz hissediyorum yaa tutamiyorm kendiimi
yaaa allahınızı severseniz şuu çoook az kilo alanlar nasıl beceriyosunuz ne yiyosunuz ne içiyosunuz yazın lütfen ilk hamilelliğimde 30 kilo aldım ama çocuktum 19 yaşımda çok bilinçsizce yedimmm durdumm şuan 75 kiloyum ve adetimden 1 gün geçti hamilemiyim bilmiyorum hayırlısı ama eger hamileysem boyum174 6yada 8 kilo almayımm diyorum ama ilkini düşününce bilemiyorum artık offffffff
Valla 6-7 kılo alıcam dıye kendımı harap edemem.Hamıleyım ya ben neden ıstedıgımı tatmıyım yemıyım.Dozunda yerım ama canım ıstıyosa yerım vallayi canlarım. Ilk zamanlar cosmustum herkesın lafına gelıp ne bulursam yıyodum bol bol şimdi daha az yemeye calısıyorum ama yıyorum.12 kılo aldım daha 8 haftam var doguma,bebegım saglıklı ben de oyle cok ta takmıyorum artık. :ecrin_bebek: :CüvCüv:
Valla 6-7 kılo alıcam dıye kendımı harap edemem.Hamıleyım ya ben neden ıstedıgımı tatmıyım yemıyım.Dozunda yerım ama canım ıstıyosa yerım vallayi canlarım. Ilk zamanlar cosmustum herkesın lafına gelıp ne bulursam yıyodum bol bol şimdi daha az yemeye calısıyorum ama yıyorum.12 kılo aldım daha 8 haftam var doguma,bebegım saglıklı ben de oyle cok ta takmıyorum artık. :ecrin_bebek: :CüvCüv:
canım son haftalarda taş çatlasa 4-5 kilo alırsan hiç de sorun olmaz bence,bu gidişle benim de öyle olacak:)
bravo. işte benim kafadan biri daha. herşeyi yerim ama dozunda. öle az kilo alıcam diye kendimi harap etmiyorum artık. doğumu podyumda yapmıcamya:) kızım sağlıklı olsunda varsın ben bir iki ay tombiş geziveriyim. 28. haftadayım 8 kilo aldım. ama hiççç umurumda değil.kaydirigubbakcemile2
yaaa allahınızı severseniz şuu çoook az kilo alanlar nasıl beceriyosunuz ne yiyosunuz ne içiyosunuz yazın lütfen ilk hamilelliğimde 30 kilo aldım ama çocuktum 19 yaşımda çok bilinçsizce yedimmm durdumm şuan 75 kiloyum ve adetimden 1 gün geçti hamilemiyim bilmiyorum hayırlısı ama eger hamileysem boyum174 6yada 8 kilo almayımm diyorum ama ilkini düşününce bilemiyorum artık offffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?