Kaç haftalık hamileyiz, kaç kilo aldık? Buyrun...

56 kilo ile hamile kaldım.
60 kilo ile 20 eylül 2010 da doğuma girdim.
21 eylül 2010 da 55 kiloydum.
(ilk üç ay 53 e düştüm, toplamda 7 kilo almış oldum)

ebru şallı kesip attığım tırnak olamazzemuszemuszemuszemusbayanssulusmile
bebeğim 2640 gr sağlıklı bir bebek olarak doğdu maşallah

sadece dengeli beslendim, porsiyonları abartmadım.. herşey yedim ama kararında. hamile değilken de olması gerektiği gibi.

canım hadı gozunaydın dogum yapmıssın... ben 1 ay once 4 kılodaydım henuz tartılmadm ama 1-2 kılo almısımdır... banada komsum dıyor dogumdan sonra eskı halıne donecegını mı sanıyorsun sut olsun dıye herseyı yıyecegın ıcın aldıgın bu kıloda kalacak dıo her gordugunde...

ay aman o kıskanç komşuları,akrabaları hiç takmayın..
bana neler neler dediler..sonra hepsi dumur oldu..
benim kıskanç akrabalaraım bana öküz gibi olursun sen manda gibi olursun sen dedi..18 kilo almama rağmen belli etmiyordum hiç.tabi doğumdan sonra belli oluyor asıl kilo..ama tatlı hamur işi abur cubur hiç yemedim,çok dengeli beslenip spor yaptım hemen..1 haftalıkken başladımmekik ve yrüyüşe..süt yapan çaylar içtim 4 aya eski halimden daha zayıftım hepsi şok oldular..onların hepsi hamilelikten kalan kilolarıyla uğraşıyorlardı benimde öyle olmamı istediler..
doğumdan sonrada asıl şimdi alacaksın süt olsun diye tatlı yemek zorundasın,yoksa besleyici olmuyor dediler..hehe dedim kulak bile asmadım..hiç sallamadım görüntümle verdim cevabımı..

takmıyım dıyorumda aklıma geldıkcede ınıp cata cat cevap veresım gelıyor :))) aslında böle bırı deılımde tamamen hamılelık hormonlarımdan yanii :)))))
banada öyle dıyorlardı cnm sen hamılelıgınde kalcalrın buyur,göbeklenırsın şişersın..vs cok sukur bebgımde ıyı bende öyle...
senıde tebrık ederım arkadasım,dogum ıcın anneme gıdcegım 20 saat yol,dönüşümde komsumun yuzunu gormek ıcın sabırsızlanıyorum :)))

banada yengem diyordu son ayına kadar duba gibi olursun diye guclubacismile kendisi hamileliğinde kapılardan zor geçiyordu halbuki
doğumuma 3 hafta kaldı 11 buçuk kilo aldım ama görenler hiç kilo almamışsın diyorlar dengeli beslendim bebeğimde sağlıklı
yenge sen ve çekemeyenler çatlasın :roflol:

38. haftadayım dün kontrole gittim, toplam 10 kilo almışım. bebek de 3200gr. doktor durum çok iyi diyor, doğuma da pazardan sonra her an hazırlıklı ol dedi. hayırlısı bakalım. bu arada bebeğim için bol bol meyve yedim süt içtim. yediklerimi de hiç kısmadım. gerçi eskiden de abur cuburla çok aram yoktu, yine öyle çok nadir abur cubur yerim.

19+2 haftalık hamıleyım ve 5 kılo aldım cok mu hızlı gıdıorum ne bilmiyorumkismile

evet artık 14 kiloyu gördük doktorum 15 le bitiriceksin zayıf hamile kaldığın için normal diyor.bakalım sonra nası vereceğiz bu kiloları :) bebişimde zayıf gibiydi 31. haftalarında toparlandı maşallah dünkü kontrolümüzde 2810 gr çıktı.şuan ters duruyor sıpa dönmeyecekte gibi kısmetse 2 hafta sonra falan sezeryan olcağım eğer dönmezse tahmini 3200 doğar dedi doktorumuz ona göre normalmiş sağlıklı bir bebek kilosuda çok iyi diyor.herkese hayırlı ve kolay doğumlar.

19 haftalık hamileyim, 63 kiloyla hamile kaldım, mide bulantısından filan 59 kiloya düştüm, şuan 61 kiloyum...

inşallah 70 kiloyu geçmeden doğar bebeğim...

31 haftalık hamileyim 12 kilo aldım toplamda.ama hiç mide bulantım olmadı ve çalıştığım eve geç gittiğim içinde düzenli beslenme ve yürüyüş şansım hiç olmadı maalesef inş.şu raporumu alınca yürüyüşlere başlayacağım belki bu hızlı kilo alımını yavaşlatabilirim biraz.

19+1 yani 20 haftamdayım.52.5 ile hamile kaldım.mide bulantısı tiksinme kusma problemi yaşamdım.şu an 56 kiloyum.3.5 kğ almışım.ama hareketliyim uyuşuk değilim.hatta bugün dipten evi temizledim mutfak dolaplarımı bile sildim.herşeyi yiyorum kısmıyorum ama tabii hamurişleri hariç...bebeğim karnımda iyice beslenip gelişsinde kilo ölüm değil ya verilir.

sütün asıl ve en önemli bileşeni sudur.lohusalık ve emzirme döneminde ortalama 3 lt su tüketen annenin sütüde artar.kurutulmuş meyvelerden şeker koymadan hoşaf yapıp içmekte işe yarıyor...tatlıalrı ve hamurişlerini-pilav-makarnayı yemezsen hemen eski kilona dönersin hepside 2 ayını alır.sen şimdi yemene bak bebiş sağlıklı olsun

haklısın cnm annemde senın gıbı soyluyor... saoll cnm

canım ben de 26.haftamdayım hamilelik dönemi çok farklı insanlar bu dönemde daha çok üstüne geliyor seni normalde kıskanan insanlar daha çok kıskanıyorlar mesela 20 kilo almış biri 3 kilo çocuk doğuruyor 9-10 kilo almış biri de aynı kiloda bebek doğuruyor bayanların genel çekememezliği bu ..

süpersin canım keşke herkes böyle bilinçli olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…