canım hadı gozunaydın dogum yapmıssın... ben 1 ay once 4 kılodaydım henuz tartılmadm ama 1-2 kılo almısımdır... banada komsum dıyor dogumdan sonra eskı halıne donecegını mı sanıyorsun sut olsun dıye herseyı yıyecegın ıcın aldıgın bu kıloda kalacak dıo her gordugunde...
canım hadı gozunaydın dogum yapmıssın... ben 1 ay once 4 kılodaydım henuz tartılmadm ama 1-2 kılo almısımdır... banada komsum dıyor dogumdan sonra eskı halıne donecegını mı sanıyorsun sut olsun dıye herseyı yıyecegın ıcın aldıgın bu kıloda kalacak dıo her gordugunde...
sütün asıl ve en önemli bileşeni sudur.lohusalık ve emzirme döneminde ortalama 3 lt su tüketen annenin sütüde artar.kurutulmuş meyvelerden şeker koymadan hoşaf yapıp içmekte işe yarıyor...tatlıalrı ve hamurişlerini-pilav-makarnayı yemezsen hemen eski kilona dönersin hepside 2 ayını alır.sen şimdi yemene bak bebiş sağlıklı olsun
banada yengem diyordu son ayına kadar duba gibi olursun diye guclubacismile kendisi hamileliğinde kapılardan zor geçiyordu halbuki
doğumuma 3 hafta kaldı 11 buçuk kilo aldım ama görenler hiç kilo almamışsın diyorlar dengeli beslendim bebeğimde sağlıklı
yenge sen ve çekemeyenler çatlasın :roflol:
56 kilo ile hamile kaldım.
60 kilo ile 20 eylül 2010 da doğuma girdim.
21 eylül 2010 da 55 kiloydum.
(ilk üç ay 53 e düştüm, toplamda 7 kilo almış oldum)
ebru şallı kesip attığım tırnak olamazzemuszemuszemuszemusbayanssulusmile
bebeğim 2640 gr sağlıklı bir bebek olarak doğdu maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?