- 21 Ekim 2010
- 2.630
- 221
- 123
ben 11 haftalık hamileyim henüz,,,1 kilo verdim ...bulantım yoktu ama kilo verdim,,bakalım zaman ne gösterecek,daha yolun başındayım....
:))Tartılarda sorun var :)ben 33 haftalık hamileyim 16 kilo aldım 2 dr um ikiside hiç bişey demiyor bana yeme aman diyen yok zayıftım eskiden o yüzden mi anlamadım :))
düşük kilo ile hamile kalan zaten çok alabiliyo normal yani. öyle olmayan alınmasın ama zaten kilolu olupta hamile olanın kilo almaması kadar normal bişi yokki. 75-80 kilo ile hamile kalıp sonrada hayret kilo almıyom diyenede şaşıyorum yani. zaten zamanında almışsın alacağını daha ne alıcan değilmi ya.
ay dolucum az kilo almak iyi değilki
ben erken doğum tehlikem yüzünden
33 haftalığım ciğer geliştirici oldum
her an doğum tehlikem var
keşke bizde alsakta kiloyu tehlikemiz olmasa ben 1.68 boyumdayım 68 ile hamile kaldım 63e kadar düştüm
su kaybı felan filan serumlarla beslendim berbat bi hamilelik geçirdim 30.haftaya kadar çıkardım
öyle hayalindeki gibi 85 değiliz yani
bebekte 2 kilo
bazen istisnai durumlar olabiliyor
keşke 30 kilo alsaydım ama bebeğim erken gelmese idi
düşük kilo ile hamile kalan zaten çok alabiliyo normal yani. öyle olmayan alınmasın ama zaten kilolu olupta hamile olanın kilo almaması kadar normal bişi yokki. 75-80 kilo ile hamile kalıp sonrada hayret kilo almıyom diyenede şaşıyorum yani. zaten zamanında almışsın alacağını daha ne alıcan değilmi ya.
çok kılo almayan arkadaşlar bize de tüyo verseniz önmzdeki haftalar için ii olr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?