Kaç haftalık hamileyiz, kaç kilo aldık? Buyrun...

şu 30lu haftaları geçtiği halde az kilo alan arkadaşlar kaç kilo ile hamile kaldığınızıda yazsanız. ben en çok onu merak ediyorum çünkü. cevapları merakla bekliyorum.

:))Tartılarda sorun var :)ben 33 haftalık hamileyim 16 kilo aldım 2 dr um ikiside hiç bişey demiyor bana yeme aman diyen yok zayıftım eskiden o yüzden mi anlamadım :))

:))Tartılarda sorun var :)ben 33 haftalık hamileyim 16 kilo aldım 2 dr um ikiside hiç bişey demiyor bana yeme aman diyen yok zayıftım eskiden o yüzden mi anlamadım :))

düşük kilo ile hamile kalan zaten çok alabiliyo normal yani. öyle olmayan alınmasın ama zaten kilolu olupta hamile olanın kilo almaması kadar normal bişi yokki. 75-80 kilo ile hamile kalıp sonrada hayret kilo almıyom diyenede şaşıyorum yani. zaten zamanında almışsın alacağını daha ne alıcan değilmi ya.

ay çok güldüm ama haklısın ya..komşum 85 ile hamile kalmıştı ben 7-8 aldım deyip duruyordu.bana hava atıyordu.zaten depoda var..dr larda almaması taraftarı daha önceden kilolu olanların.

ay dolucum az kilo almak iyi değilki
ben erken doğum tehlikem yüzünden
33 haftalığım ciğer geliştirici oldum
her an doğum tehlikem var
keşke bizde alsakta kiloyu tehlikemiz olmasa ben 1.68 boyumdayım 68 ile hamile kaldım 63e kadar düştüm
su kaybı felan filan serumlarla beslendim berbat bi hamilelik geçirdim 30.haftaya kadar çıkardım
öyle hayalindeki gibi 85 değiliz yani
bebekte 2 kilo
bazen istisnai durumlar olabiliyor
keşke 30 kilo alsaydım ama bebeğim erken gelmese idi

bahsettiğim durumun sizinle uzaktan yakından ilgisi yokki. nasıl bir bağlantı kurdunuz anlamadım doğrusu. kaldıki öyle olmayan alınmasın diye belirtmiştim yorumumda. neyseki anlayanlar olduğunu düşünüyorum ne demek istediğimi. sizin içinde umarım herşeyin yolunda olduğu sorunsuz bir gebelik olur.

30+1

5 kilo
64 le hamile kalmıştım
ama şeker yüzünden hamurişi ve tatlı yemiyorum
bebeğim iyi olsun da yemek içmek halledilir tabi kilo da

ben de 33. haftamdayım 10 buçuk kilo aldım. normal olduğunu söylüyorlar. acaba kalan sürede ne kadar daha alırım bilmiyorum.

:)) Teşekkür ederim valla yemeye devam :)

ben 4.aydayım 14.hafta.
47 kilo ile hamile kaldım.şimdi 46 kiloyum.öyle kusmalarım falan olmadı sadece ikinci ayda mide bulantım vardı zor yiyordum 10.haftadan sonra düzeldi.
makarna pilav börek çörek tatlı tarzı şeyler yemiyorum zaten hamilelik öncesi de yemezdim sevmem bakliyat ve pilavı sadece gereklilikden haftada 2-3 kez 3-4 kaşık yiyorum.yeterliymiş zaten.genelde meyve falan yiyorum süt içiyorum.
bebeğin sağlığı için 70 kilo bili olurum önemli olan onun sağlığı ama yeterliyken de kendim için daha fazlasını yeme taraftarı değilim.idealiim 60 kiloyu geçmemek hayırlısı tabi.
hepimize öncelikle sağılklı hamilelikler hayırlı evlatlar diliyorum.

bende 14. haftalik hamileyim ve hic kilo almadim 53 kiloyum ve umarim besinci ayina kadarda bu sekil kalir
ilk hamileligimde 10 kilo aldim bunda insallah daha az alirim kiloyu ben kendime aliyorum cünkü kizim 2 kilo 660 gramm ´di

çok kılo almayan arkadaşlar bize de tüyo verseniz önmzdeki haftalar için ii olr

Canim ben ivir zivir(schokolade,chips,seker..) artik hic yemiyorum ve saglikli beslenmeye bakiyorum eyer aksama dogru tekrar acikirsam meyve yiyorum yemekleride genelde artik sebzeli yapiyorum.. bu hamileligimde gercekten bogazim hic durmuyor :)) bebek gerekli olan kiloyu zaten öylede böylede aliyor doktorumda az kilo almamdan yana
cok cok su iciyorum hayirlisi bakalim simdilik kilo almadim umarim böylede kalir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…