Kaç haftalık hamileyiz, kaç kilo aldık? Buyrun...

19 haftalık hamileyim 45 ile hamile kaldım şimdi 49 kiloyum

pzartesi tartılacağım bir daha..kesin 2 olur o zamana..şu 2-3 gündür hareket az gibi bide sanki fazla kaçırdım yediklerimi

17 hfatalık hamileyim 64 ile hamile kaldım en son doktor kontrolümde yani 20 gün önce 62 kiloydum.. ayın 10 da kontrolüm var bakalım ne kadar almışımmm

çok teşekkürler bana ve eşime göre baya aldım ama kimse pek anlamıyor önemli olan bebek tabikide ama sende inşallah çok almazsın herşeyin yolunda gider şuan iyisin sanırım

55 kiloydum Tamda heh işte bu kiloda kalmalıyım diyordum Daha önce 49-50 arasındaydım hep 15 yaşımdan beri Şimdi 70 kiloyum 37. hafta bitmek üzere Bi planım varmı? tabiki de 10 kilo doğumda gider 5 kiloda şişlik iner emzirmek falan al sana 55 kilo Nasıl iyimserim dimi.... :81: Tombiğim ben yaaaa

Ben de 45 ile hamile kaldım.20+1 deyim bugün tartıldım 49 kiloyum .İnş aşırı almam.Ama çok iştahlı yiyiyorum yaaa.Kendime dur demeyi bilmem lazım sanki

benim 14 aylık bir kızım var kızımda 18 kilo almıştım doğumdan sonra toplam 12 kilo verdim doğum öncesi kilom 60tı ben 56 oldum şimdi yine hamileyim ve 12 haftalık olmak üzere hiç kilo almadım inş. düzenli gider bu sefer yine çok kilo almak istemiyorum :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…