40+0' dayım
Günüm doldu bugün
Toplam 10 kg aldım
41 kere
ne güzel ya keşke bende o kadar almış olsaydım 40 haftayı doldurduğum zaman.ben şimdiden 6,5 kg aldım. (26 bitmişti)
hayırlı kolay doğumlar inş.
ben de 7. ayımdayım.toplam 7 kilo aldım.
nasıl sizce??
kesiinlikle haklısın.cevabın için çok teşekkür ederim.gözüm iyice kortu walla :18:bence iyi,ama ben son 2 ayda nasıl olduysa 10 kilo almıştım
o yüzden son 2 aydan deli gibi tırsarım:18:
bu arada bu hafta çok egzersiz falan yapamamıştım,bide ufak tefek kaçamklarım oldu hemen 500 gr almış görünüyorum..inşallah görünüyorumdur..wc ye falan gidince geçer
yoksa haftada 500gr ayda 2 kilo yapar ben 2 kilo almak istemiyorum7. aya kadar 1 kilo,8 ve 9. ayda 2 kilo hak veriyorum bakalım nasıl olacak..toplamda 20 aldım der gelirmişim son ay
kesiinlikle haklısın.cevabın için çok teşekkür ederim.gözüm iyice kortu walla :18:
çünkü ben 4.5 aydan sonra aldım bu kiloları ...zaten zayıf bişye de değilidm
siz ne tür egzersiz yapıyorsunuz?
ben sadece yürüyüş yapıyorum.
bende yürüyüş yapıyorum bazen,leslie sansone diye bir kadın var onun videoları var bir sürü..evde yürüyüş diye geçiyor.
kimisinin süresi ve temposu hızlı,bazı kasları daha çok çalıştırıyor..
ben en hafif olanını yapıyorum 1 millik olanını 20 dk sürüyor ve yormuyor.
bide ebru şallı hamilelikte pilates dvd sini aldım.öncedende yapardım pilates..
tabi bunalrın hepsini bir günde yapmıyorum.
pilates haftada 3 defa falan..
leslie nerdeyse hergün..bazı yapamdığım günler oldu yalan olmasın.
bazende yürüyüş..bir düzene sokmadım yani..neye müsaitsem onu yapıyorum.
bende yürüyüş yapıyorum bazen,leslie sansone diye bir kadın var onun videoları var bir sürü..evde yürüyüş diye geçiyor.
kimisinin süresi ve temposu hızlı,bazı kasları daha çok çalıştırıyor..
ben en hafif olanını yapıyorum 1 millik olanını 20 dk sürüyor ve yormuyor.
bide ebru şallı hamilelikte pilates dvd sini aldım.öncedende yapardım pilates..
tabi bunalrın hepsini bir günde yapmıyorum.
pilates haftada 3 defa falan..
leslie nerdeyse hergün..bazı yapamdığım günler oldu yalan olmasın.
bazende yürüyüş..bir düzene sokmadım yani..neye müsaitsem onu yapıyorum.
evet kilo işi bünyeye göre değişiyor,kimisi bu konuda çok şanslı valla..lesli yi hamileyken yapanları okumuştum başka yerde..onlarda 1 mil olanını yapıyorlardıhamileyken yapılı mı acaba leslie diyodum içimden.demek ki yapan varmışben de bu ay bırakıcam korunmayı.eğer kilolarımdan korkmaazsam tabi.sabahtan beri kilolu hamilelikle ilgili topicleri okuyorum.kimisi çok lamış kimisi almamış fazla.bilemedim karasız kaldım açıkcası.71 kiloyum.69 a düşerim sanırım korunmayı bırakana kadar ama hamile kalırsam hemen ilk deneme de hamilelik boyunca kaç kg alırım allah biilir.
yok ya aslında çok değil..evde olduğum için çok hareket yok,bunlarıda yapmasam iyice hantal olacağım..gerçi bir kaç gün yapamıcam yatılı misafirim geldi.cevabınız için teşekkür ederim
maşllahbayagı çok şey yapıyormuşsnuz
Teşekkürler canım
Ben son 1 aydır hiç kilo almadım
Sen de çok almazsın bence
Gayet iyi gidiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?