- 15 Kasım 2009
- 1.459
- 1.158
- 133
26 bitti ve 6kg 400gr almış bulunuyorum.son bi haftada 900gr almışım yine.çok fazla
20+1 de küsüryle tam 2 kilo almış bulunmaktayım..
bu hafta yatılı misafirim vardı hiiiiiiç egzersiz yapamadım,hep özel menüler yapmak zorunda kaldım e bende yedim tabi..hemen almışım pofff
selam...bende yeni hamileyim 53 kiloyum şuanda...ve şuanda kadar kilo almadım ama göbeğim belirdi azcık daha erken ama...egzersiz falan demişsin neler yapıyosun nasıl besleniyorsun..bende bel ağrısı hep vardı zaten şuandada müthiş derecede ağrıyo..egzersiz olarak neler yapmalıyım yada ne zmana başlasam doğru olur.. .
20+1 de küsüryle tam 2 kilo almış bulunmaktayım..
bu hafta yatılı misafirim vardı hiiiiiiç egzersiz yapamadım,hep özel menüler yapmak zorunda kaldım e bende yedim tabi..hemen almışım pofff
kızlar kilo almıcam diye kendinizi çok kısıtlamayın meyve mesele günde 3 tane demişsin bence yanlış hamilesin daha fazla yiyebilirsin inan tahmin ettiğin gibi kilo aldırmıyo bebeğine çok yarıyo kilo almıcam diye bebeğinizi bütütn vitaminlerden eksik bırakmayın
ben ne kadar rahatsam doktorumda o kadar kasıyor kilo almayım diye:)) 38+1 toplamda 10 kilo aldım.. işin kötüsü almaya devam ediyorum.. son haftalarda kilo alımı yavaşlar demişlerdi .. ayda aldıgım kiloyu artık iki haftada alıyorm... nasıl verecegiz bakalım..
Selam kizlar Dogum yaptikdan sonra malum pek bakamadim buraya ..
Meyve doktor pek önermio demis arkadas ,
bendede doktorum tam tersini söylemisdi ..
Portakal en cok tok tutan meyveler arasinda eger karnin acikirsa ondan ye demisdi
ara ögün olarak abur cubur yiyecegime Portakal yiyordum ..
Zaten sulu meyve cok fazla depo yapmio vucutta ..
Elma -Muz vs. yiyeceginize bol bol simdiki mevsim meyvesi olan Portakal ve Mandalina tüketin ..
Tabiki fazlasi hic birseyin iyi degil ama cikolata veya hamur isine elinizin gidecegine meyveyi öneriyorum ..
Ben 32+5 haftalikken bebegim dünyaya geldi
toplam 5.5-6. kilo almisdim ..
suan bebegim 2.haftalik ve 4.kilo dogumda gitti bile .. 2.kilo fazlaligim var oda emzirdigim icin ilerleyen haftalarda gider diye düsünüyorum ..
Saglicakla gelsin melekleriniz canlarimm
ben ne kadar rahatsam doktorumda o kadar kasıyor kilo almayım diye:)) 38+1 toplamda 10 kilo aldım.. işin kötüsü almaya devam ediyorum.. son haftalarda kilo alımı yavaşlar demişlerdi .. ayda aldıgım kiloyu artık iki haftada alıyorm... nasıl verecegiz bakalım..
ben o doktorum boğarım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?