Kaç haftalık hamileyiz, kaç kilo aldık? Buyrun...

26 bitti ve 6kg 400gr almış bulunuyorum.son bi haftada 900gr almışım yine.çok fazla

27 bitti çok şükür
bu hafta 200gr vermişim.geçen hafta şişlik vardı galiba bende, o indi bu hafta.
61.2 ile hamile kaldım.şimdi 67.4 üm.toplamda 6 kg 200 gr almışım.

45 ile hamile kaldım şimdi çok şükür 20.haftamdayım 50.5 kiloyum

20+4 haftalık hamileyim. 56 kg hamile kaldım, 60 kg.yum şu an. doktorum iyi gittiğimi söyledi. en fazla 10-13 kg almayı hedefliyorum inşallah.. normal olanı yani :)

bi arkadaşım 22+5'te. 7 kg aldı. şişti de baya. çok rahatsız bu durumdan. doktorumuz aynı. hamilelik şekeri olabilir demiş. şeker yüklemesi yapacaklar ona ilerki haftalarda. yani fazla kilo alıyorsanız, uyku bastırıyorsa, canınız çok tatlı istiyorsa, çok susuyorsanız doktorunuza mutlaka söyleyin.

20+4 haftalık hamileyim. 56 kg hamile kaldım, 60 kg.yum şu an. doktorum iyi gittiğimi söyledi. en fazla 10-13 kg almayı hedefliyorum inşallah.. normal olanı yani :)

bi arkadaşım 22+5'te. 7 kg aldı. şişti de baya. çok rahatsız bu durumdan. doktorumuz aynı. hamilelik şekeri olabilir demiş. şeker yüklemesi yapacaklar ona ilerki haftalarda. yani fazla kilo alıyorsanız, uyku bastırıyorsa, canınız çok tatlı istiyorsa, çok susuyorsanız doktorunuza mutlaka söyleyin.

25+2 günlük hamileyim toplamda 8 kg aldım dün kontrolde idim doktorum normal olduğunu söyledi 1,5 ayda 5 kg almam canımı çok sıktı yine de yemem içmem aynı ama yine de aldım ve tabi bir de çözemediğim kabızlık problemim var Doktor bu ay biraz yüksek olur ama sonra yine normale kilo alışına dönersin dedi içimi biraz rahatlattı ama yine de çok kilo aldım gibi :84::84::84::84:

20+1 de küsüryle tam 2 kilo almış bulunmaktayım..
bu hafta yatılı misafirim vardı hiiiiiiç egzersiz yapamadım,hep özel menüler yapmak zorunda kaldım e bende yedim tabi..hemen almışım pofff

bu hafta yatılı misafirim vardı hiiiiiiç egzersiz yapamadım,hep özel menüler yapmak zorunda kaldım e bende yedim tabi..hemen almışım pofff

selam...bende yeni hamileyim 53 kiloyum şuanda...ve şuanda kadar kilo almadım ama göbeğim belirdi azcık daha erken ama... egzersiz falan demişsin neler yapıyosun nasıl besleniyorsun..bende bel ağrısı hep vardı zaten şuandada müthiş derecede ağrıyo..egzersiz olarak neler yapmalıyım yada ne zmana başlasam doğru olur...​

canım öncelikle 13 haftayı bitir, ilk 3 ay önerilmiyor.kısa 30 dk lık hafif tempolu yürüyüş yapabilirsin.
ben bazen yürüyüş yapıyorum
bazen leslie sansone 1 millik evde yürüyüş yapıyorum
bazende ebru şallı hamilelikte pilates dvd sini yapıyorum..
kafam neye eserse neye müsaitsem onu yapmaya uğraşıyorum.evde yürüyüş 20 dk sürüyor 1 millik olanı..hiç bişey yapmasam onu yapıyorum
pilates benim sırtımı belimi çok rahatlattı ama öncedende yapıyordum
bunun içinde 18 haftayı doldurman gerekmiş..

offf ya cnm desenize ben aldım başımı gidiyorum 3,5 kilo olmıiım biliyosun benim gebelik haftaseninle aynı cok almışım ya napmalııyım acil cevap nası dikkat ediyosun

cnm öncedende edemiştim ya ilkinde bundan 3-4 kilo daha fazlaydım.
şimdi tek yaptığım beyaz unlu ve şekerli şeyler yemiyorum..yememeye çalışıyorum desem daha doğru olur..sık sık acıkıyorum önceden hep meyveyle bastırırdım..ama onunda fazlası kilo yapıyor.günde 3ten fazla meyve yemiyorum.2 -3 saat geçmeden acıkırsam su içiyorum bol bol
aralardada kuru kayısı ceviz badem fındık falan yiyorum..
mesela 2 saat önce kahvaltı yaptım ama cıktım.otursam yemek yerim..ama tutmaya çalışıyorum kendimi..şimdi kocaman bir bardak(500 ml lik) bir su içeceğim.1 saat sonrada portakal falan yerim

kızlar kilo almıcam diye kendinizi çok kısıtlamayın meyve mesele günde 3 tane demişsin bence yanlış hamilesin daha fazla yiyebilirsin inan tahmin ettiğin gibi kilo aldırmıyo bebeğine çok yarıyo kilo almıcam diye bebeğinizi bütütn vitaminlerden eksik bırakmayın

ben ilk hamileliğimde bulantım geçince en çok kiloyu meyve yüzünden almıştım.ve doktorumda 3 ten fazlasını önermedi.bence bebeğe daha çok süt ürünleri protein ayrıyor...faydasını çok görmüştüm

Son düzenleme:
ben ne kadar rahatsam doktorumda o kadar kasıyor kilo almayım diye:)) 38+1 toplamda 10 kilo aldım.. işin kötüsü almaya devam ediyorum.. son haftalarda kilo alımı yavaşlar demişlerdi .. ayda aldıgım kiloyu artık iki haftada alıyorm... nasıl verecegiz bakalım..

allla alla hayret var ya bu dr lar.38 haftan bitmiş 10 kg almışsın daha ne kasıyo ki seni.bence çok iyi

Selam kizlar Dogum yaptikdan sonra malum pek bakamadim buraya ..

Meyve doktor pek önermio demis arkadas ,
bendede doktorum tam tersini söylemisdi ..
Portakal en cok tok tutan meyveler arasinda eger karnin acikirsa ondan ye demisdi
ara ögün olarak abur cubur yiyecegime Portakal yiyordum ..
Zaten sulu meyve cok fazla depo yapmio vucutta ..
Elma -Muz vs. yiyeceginize bol bol simdiki mevsim meyvesi olan Portakal ve Mandalina tüketin ..
Tabiki fazlasi hic birseyin iyi degil ama cikolata veya hamur isine elinizin gidecegine meyveyi öneriyorum ..

Ben 32+5 haftalikken bebegim dünyaya geldi
toplam 5.5-6. kilo almisdim ..
suan bebegim 2.haftalik ve 4.kilo dogumda gitti bile .. 2.kilo fazlaligim var oda emzirdigim icin ilerleyen haftalarda gider diye düsünüyorum ..

Saglicakla gelsin melekleriniz canlarimm

muz zaten hiç yemiyorum..ben doktor önermiyor demedimki elbette meyve yenecek..tatlı yerine meyve yenmeli..ama 3 ten fazlasıda abartı olur dedi..kilo yapar dedi.
nitekim ilk hamileliğimde yaptıda..
şu aralar tek yediğim mandalina portakal.
bir arkadaşın dr u portakal yeme bebekte alerjiye sebep olur demiş.
ben ilkindede yedim bişey olmadı..portakal hastasıyım onuda yemezsek ne yiyeceğiz ki..zaten bu ara elmayla aram yok hiç.hemde çok çabuk acıktırıyor.

ben o doktorum boğarım valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…