sağol canım doğru diyosun bi kaç hafta daha bekliyim..bende fırsat buldukça yürüyorum gideceğim yerlere falan..ama spor olarak daha erken sanırsam.canım öncelikle 13 haftayı bitir, ilk 3 ay önerilmiyor.kısa 30 dk lık hafif tempolu yürüyüş yapabilirsin.
ben bazen yürüyüş yapıyorum
bazen leslie sansone 1 millik evde yürüyüş yapıyorum
bazende ebru şallı hamilelikte pilates dvd sini yapıyorum..
kafam neye eserse neye müsaitsem onu yapmaya uğraşıyorum.evde yürüyüş 20 dk sürüyor 1 millik olanı..hiç bişey yapmasam onu yapıyorum
pilates benim sırtımı belimi çok rahatlattı ama öncedende yapıyordum
bunun içinde 18 haftayı doldurman gerekmiş..
allla alla hayret var ya bu dr lar.38 haftan bitmiş 10 kg almışsın daha ne kasıyo ki seni.bence çok iyi
26 haftalık 8 kilo aldım çok mu acaba ?
25 haftalıkken 8 kg almıştım, 39+0 a kadar toplamda 34 kg almıştım. biranda değişti herşey. son aylarınızda dikkat edin. şimdi vermeye çalışıyorum
Evet yeme ile de illa ki bir alakası var ama tuhaf bişey yemem içmem aynı ama kilo alıyorum paso ya( doktorum normal dedi bebeğin su kesesinde su miktarı artıyor dedi..Bu aydan sonra yine normale döner dedi son 1,5 ayda 5 kilo almışım..Başta güzeldi 4,5 - 5 ay a kadar 3 kg almıştım birden arttı korkmaya başladım..İşin kötü tarafı kabızlık var ve çözemiyorum bir türlü düzenli olarak ilaç ilaç nereye kadar kayısı felan da işe yaramıyor :84::84::84:
Evet yeme ile de illa ki bir alakası var ama tuhaf bişey yemem içmem aynı ama kilo alıyorum paso ya( doktorum normal dedi bebeğin su kesesinde su miktarı artıyor dedi..Bu aydan sonra yine normale döner dedi son 1,5 ayda 5 kilo almışım..Başta güzeldi 4,5 - 5 ay a kadar 3 kg almıştım birden arttı korkmaya başladım..İşin kötü tarafı kabızlık var ve çözemiyorum bir türlü düzenli olarak ilaç ilaç nereye kadar kayısı felan da işe yaramıyor :84::84::84:
bende son 2 ay sadece kavun ve karpuz yemiştim sıfır ekmek ve gece yatarken süt içiyordum.
ama 9. ayımda atom bombası gibiydim. önceden 50 kg idim çok zayıftım , zayıflar çok kilo alabiliyormuş
ama alındığı gibide zamanla veriliyormuş. içiniz rahat olsun ama dikkat edin yinede
hareketlerin agirlastigi icinde kilo aliyorsun canim
sadece bebek almiyor
ve dogum sonrasi sut uretimi icinde vucut depoluyor ozellikle bedenin ust kisimlarinda
herkesin dediği gibi 20. haftaya kadar dikkat ettiniz ettiniz...artık etsenizde istemsizce kilo alıyorsunuz
herkesin dediği gibi 20. haftaya kadar dikkat ettiniz ettiniz...artık etsenizde istemsizce kilo alıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?