Kaç haftalık hamileyiz, kaç kilo aldık? Buyrun...

sağol canım doğru diyosun bi kaç hafta daha bekliyim..bende fırsat buldukça yürüyorum gideceğim yerlere falan..ama spor olarak daha erken sanırsam.:79:..

allla alla hayret var ya bu dr lar.38 haftan bitmiş 10 kg almışsın daha ne kasıyo ki seni.bence çok iyi

benim ilk gittiğim doktor hamileyim dediğim gibi kilomu ölçmüştü..hem daha hamile olup olamdığım bile kesin değildi..sadece kendim test yapmıştım..sonra acıbadem e gittim ordaki doktor kilomu bile sormadı .zaten görüntüde kilolu değilim öyle ..tartmadı da beni..neler yemem yemem gerektiğini söyledi..neler yapabileceğimi..sonra eşime bu kilomu almadı dedim..eşimde alsa nolcakzorla boğazını kesecek değil ya onlarda biliyo siz tartıdan inmezsiniz boşuna almaıştır kilonu dedi öylede oldu 2 günde bir kendim tartılıyorum..hem sabahları daha net çıkıyo kilo doktora gittiğimizde akşam falan oluyo yediklerimiz içtiklerimiz 1-2 kilo fazla çıkıyoruz otomatik olarak..bence okuduğum kadarıyla ideal şekilde kilo lamışsınız normal zmanda bile insanlar o kilolalrı alabiliyo hem zaten bebekle birlikte 6 kilo kadar gidiyo..çok kasmayın tedbirli olun yeter kızlar..:87:.​

34+3 te 10 kiloyu görmüş bulunmaktayım..12 ile bitirmek niyetim ama sanırım bundan sonrA daha hızlı kilo alacağım

arkadaşlar 35. haftadayım. herkes diyor ki son aylarda daha fazla kilo alınır. ben de tam tersi oluyor. iki haftadır aynı kilodayım. sizce bebek mi kilo alıyor,yoksa ikimizde mi almıyoruz. bebek alsa bile tartıya yansımaz mı bu gramlar?

arkadaşlar hamile iken kilo vermekten kaçınmalısınız... araştırabilirsiniz yağ yıkımı esnasında keton adı verilen yan ürün ortaya çıkıyor ve bu yan ürünler bebeğinizizn sinir sisitemi ve zekası üzerinde önemli hasara yol açabiliyor... hele son aylarda,kontrollü olmak lazım ama kilo vermemeye çalışın...

ilk gebeliğimde 20 kilo almıştım 1 ay içinde tamamını verdim.suabda 27 haftalık hamileyim 14 kilo almış durumdayım yine 20 yi bulurum

25 haftalıkken 8 kg almıştım, 39+0 a kadar toplamda 34 kg almıştım. biranda değişti herşey. son aylarınızda dikkat edin. şimdi vermeye çalışıyorum

Evet yeme ile de illa ki bir alakası var ama tuhaf bişey yemem içmem aynı ama kilo alıyorum paso ya ( doktorum normal dedi bebeğin su kesesinde su miktarı artıyor dedi..Bu aydan sonra yine normale döner dedi son 1,5 ayda 5 kilo almışım..Başta güzeldi 4,5 - 5 ay a kadar 3 kg almıştım birden arttı korkmaya başladım..İşin kötü tarafı kabızlık var ve çözemiyorum bir türlü düzenli olarak ilaç ilaç nereye kadar kayısı felan da işe yaramıyor :84::84::84:

arkadaslar son aylarda haftada bir iki kilo birden aliyorsunuz dikkat edin bencede
bende 19 kilo aldim toplamda ikinci bebegimde ilk 5 ay hic kilo almamaya calisacagim

bende son 2 ay sadece kavun ve karpuz yemiştim sıfır ekmek ve gece yatarken süt içiyordum.

ama 9. ayımda atom bombası gibiydim. önceden 50 kg idim çok zayıftım , zayıflar çok kilo alabiliyormuş

ama alındığı gibide zamanla veriliyormuş. içiniz rahat olsun ama dikkat edin yinede

hareketlerin agirlastigi icinde kilo aliyorsun canim
sadece bebek almiyor
ve dogum sonrasi sut uretimi icinde vucut depoluyor ozellikle bedenin ust kisimlarinda

Bünyeden bünyeden fark ediyor demeleri doğru sanırım demi.. İnş. alındığı gibi vermesi de kolay olur çok teşekkür ederimm

hareketlerin agirlastigi icinde kilo aliyorsun canim
sadece bebek almiyor
ve dogum sonrasi sut uretimi icinde vucut depoluyor ozellikle bedenin ust kisimlarinda

ben hareket konusunda belim sırtım ağrımadığı zaman hamd olsun iyiyim ama tabi eskisi kadar dışarı çıkamıyorum havalarda soğudu inş. çok kilo almam..Eyvahlar olsun bir de sonrası var

28 bitti çok şükür.ve bi haftada 800gr almışım.toplamda 7kg aldım.hakkımızda hayırlısı olsun inş. melek kızım benim

kızlar ben 60 kilo ile hamile kaldım ikizlerime daha sonra migde bulantılarından dolayı kilo verdim 55e düştüm şimdi ise 58 deyım bakalım sonum ne olacak ilk hamileligimde ise sadece 8 kilo almıştım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…