Kaç haftalık hamileyiz, kaç kilo aldık? Buyrun...

ayyyy 22. haftanın içindeyim ve tamtamına 3 kilo almışım kendi tartımda..dr da ise 5 görünüyor.yeni geldim kontrolden.
kesin bende şeker var 3 hafta sonraya randevu verdi dr
bu haftaya kadar gayet iyi gidiyordum çünkü beyaz un ve şeker tüketmiyordum ilkinde şeker çıktı diye
bu hafta bir kaç kere aşure yedim,çikolata,pizza yedim bir kere sabah bir çıktım tartıya hemen 1.5 kilo almışım hayret yaaaa

merhaba kızlar
bende 29 haftalık hamileyim ve 7 kg aldım,53 kg ile başlamıştım şuan 60 kg 'yum.
doktorum 12 kg'yu geçmememi söyledi
ama asıl bundan sonraki zamanda çok hızlı kg alınıyormuş

Ilk hamileligimde ilk 3,5 ayda 6 kilo almistim. Simdi 13 haftaligim 2-2,5 kilo almisim. Ilkinde toplam 17 ile bitirdim ve gebelik sekerim vardi. Simdi daha kontrolluyum ama yine de onune gecemiyorum kilo almamin

Ben bide şunu anlamıyorum' ay şekerim çok almışsın ben 12 kilo almıştım, ama veremedim. Ya da 10 kilo aldım 10 kiloda emzirirken aldım veremedim. Sen çok almışsın'
Benim ablam iki doğumunda da 30 ar kilo aldı şu anda 50 kilo incecik bir kadın.
Önemli olan verebilmek:)

37. haftamıza giricez yarın 25 kilo aldım ve bu aralar kilo artışım fazlalaştı hiç sorun etmiyorum kiloyu bebeğim sağlıklı olsunda gerisi önemli değil

ilk hamileliğimde toplam 18 kilo almıştım
şimdi 29 haftalık hamileyim ve malesef 11 kilo almışım
inşallah doğuma kadar fazla almam doğum zor oluyo fazla kiloda
bebişim gerektiği kadar kilosunu alsında ama bende fazla şişmeyim ama dimi

17 haftalık hamileyim 2 kilo aldım ama
ilk zamanlar 4 kilo verdim ve daha 2 kilosunu geri aldım
67 - 4 = 63 + 2 = 65 kiloyum
muhasebecinin cevabıda böle işlemsel olur işte

cnm sen zaten zayıfısın..zayıflar çok alır derler ama az gidiyorsun bravo valla..10 ocakta dr da kaç çıkcam ve bebek kaç olmuş çok merak ediyorum.

kilo konusunda tam anlamıyla coştum,gayet dengeli giderken 1-2 haftadır resmen saldırıyorum yiyeceklere,yememem gereken her şeyi canım istiyor ve dayanamıyorum.şu an 36+0 tam olarak ve sanırım 12 kilo aldım.10 günde 2 kilo aldım yaa..bu hızla son 4 haftada kaç kilo alırım ben?????13-14 kiloyla bitsin istiyordum ama sanırım daha çok alacağım.
önce hiç takmıyordum kiloyu ama bu kadar hızlı alabildiğimi görünce moralim bozuldu:18:doğumdan sonra giyecek bulamayacağım anlaşılan

BEN İLK HAMİLELİŞİMDE 16 kilo almıstım 56 ile hamile kalıp 72 ile doguma girmiştim

dogumdan 1 hafta sonra 61 dim 11 kilo gitmişti

ama emzirme döneminde 70 kilo olmustum

taki okula yani işe tekrar baslayıncaya kadar
okula baslamamla sıkı bir diyete girdim az ve sık yiyerek 54 indim 5 ay içerisinde

simdi tekrar hamileyim

54 ten 58 e cıktım yaz bana yaradı okula baslayınca ne güzel tekrar veririm diyordum ki 2. bebegime hamileyim su an tam 3 aylık hamileyim kilom sabit almadım da vermedim de

ama ben sundan yanayım öncelikle sağlıklı beslenip hem kendimiz hem de bebegimizin sağlıklı olması

bu sefer ilki gibi homini gırtlak yemiyecegim hamur işi tatlı ve kızartmaları kısacagım

sonucta 40 kilo alanda 3 4 kilo civarında doguruyor 10 kilo alanda değilmi

önemli olan anne ve bebegin sağlıgı rabbim herkese hayırlı dogumlar saglıklı ve hayırlı evlatlar versin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…