Kaç haftalık hamileyiz, kaç kilo aldık? Buyrun...

aaa canım sen 36 yı bitirdinmi ne kadar çabuk geçmiş zaman
bak sen zayıflıktan şikayetçiymişsin önceden zaten..çabukta kilo veriyormuşsun.hiç takma
arkadaşım 14 aldı 20 günlükken 11 vermişti bile

başkasıda 12 aldı,iki hafta sonra hepsi gitmişti,bebek 2 aylıkken hamile kaldığı kilonun 5 altındaydı..takma cnm sende bence böyle olacaksın

bende bu hafta çok dikkat ettim.bir haftam bir haftamı tutmuyor.23 e girdik 3 kilo ile devam ediyorum.hiç almamışım bu hafta

yaaa 36 bitti bile,inşallah devamı da bir an önce geçip gider,darısı sana olsun inşallah
artık takmayacağım canım zaten,napıyım şunun şurasında ne kaldı ,yiyip içip keyfime bakacağım,doğumdan sonra düşünürüz kiloyu
sen de gayet iyi gidiyorsun,23 te 3 kilo süper

ama canım nasıl tatlı şeyler istiyor anlatamam sana..
evdede abur cubur bulundurmuyorum
en sonunda kızın cicibebelerine saldırcam o olacak

ama canım nasıl tatlı şeyler istiyor anlatamam sana..
evdede abur cubur bulundurmuyorum
en sonunda kızın cicibebelerine saldırcam o olacak

arada bir tadına bak sen de yaa,o kadar gözün kalmasın.
ben de yemedim yemedim şimdi saldırıyorum.dr şeker de iyi problem yok deyince tatlıya yükleniyorum.tutku,biskrem elimden hiç düşmez oldu.eskiden aklıma bile gelmezdi.

bende reklamlarda vodafone reklamı varya..çocuk diyor abi şimdi künefe olacak peynirini uzata uzata yiceksin o reklamı her gördüğümde künefe krizine giriyorum.yemeye başlasam o porsiyonlar az gelir minicik..3 tane yerim herhalde diyorum

sabah sabah hıc gulecegım yoktu ayol DD ben de lohusalıgın ılk ıkı haftası habıre tatlı seyler ıstedı cnm ama sımdı koreldi nedense ıstahım

ben 65 le hamile kaldım şu an 38 haftalık hamileyim en son tartıldığım da 77 kıloydum yani 12 kılo almışım şimdi 2 kılo fılan almışımdır heralde yememe içmeme de dıkkat etmedım . doğumdan sonra verırız önemlı değil önemli olan bebişimiz

Benim kadar alan varmi kilo kizlar 5. aydayim 10 kilo aldim.Benim 3.cocugum olucak pitircigim ilkinde 25 kilo almistim oglumda 12 kilo cok hizla emzirme dönemimde kilo veriyorum o yüzden pekde dert etmeyin derim emzirirken dikkat ettiginiz sürece okadar hizla kilo veriliyorki.Tecrübeyle sabit...Emzirme bol sIvi ALIMI VE NORMAL YEMEK YEMEK TÜM DOGUM KILOLARINI VERDIRIYOR...

20 haftalık hamileyim 5 kilo aldım, umarım böyle devam eder. İlk hamileliğimde 15 kilo almıştım, 5 ay gibi bir sürede de vermiştim. Bebeğinizi emzirirseniz çok çabuk kurtulursunuz kilolardan...

Kızlar ben de 25+4 gunluk hamileyim.Normalde 72.5 - 73 kiloyla hamile kaldım ama bugün doktora gitdik kontrole ve dr tartdı 72 kiloyum.Bebeğimiz çok şükür çok iyi 730 gr-mış bebeğimizde.
iyimi kötümü bilmiyorum ama dr her şey çok normal son aylarda da böle devam edersen çok güzel doğumun olur dedi. Ya sizce???? HEPİNİZİ ÖPTÜM....

canım 73 kilo fazla gibi:78:boyunu bilmiyorum ama eğer kilolu hamile kaldıysan ve almıyorsan işine gelir tabiki..önemli olan bebek alsın

12 haftalık hamişim....53 küsürle hamile kaldım ama bu sabah tartıldım 53,0 çıktım...hiç almadım ama göbeğim belirginleşti bayaaa..birde doktora gittiğimde 55,5 çıktım pazartesi eşime dedim akşam olduğu için öyle çıktım bide botlarım 1,5 kilodur dedim inanmadı eve geldik bi botlarla ölçüldüm birde botsuz..akşam olduğu için 53,600 botsuz kilom , 55,800 de botla olan kilom çıktı ben evdeki tartıma bakarım dedim..akşama kadar yediğimiz, içtiğimiz, yorgunluk falan, ağırlaştıryo insanı..yani şimdilik almadım..sizce ilerleyen zamnalarda birden alırmıyım..minyon olduğum için pek almak istemiyorum zaten kilolu hamile kaldım...

dr 2 kilo fazla çıkarıyor..ve onu kayıt alıyorlar
mesela ilk kontrole gittiğimde bana kaçla hamile kaldın diye soruyor
ben kesin olsun diye sabah ve iç çamaşırımla mümkünse wc ye çıkmış olarak tartınırım.doğru tartınma budur zaten..kaan kocatepede aynı şeyi diyor
ben bu şekilde tartıldığım kiloyu söyledim onu yazdı
ama kontrole gidiyorsun üstünde kıyafet ayakkabı(fazla tartacağı için çizme bot giymiyorum) 2 kilo fazla çıkarıyor..senin evde tarttığınla en az 2 fark oluyor..oda buna göre yorum yapıyor işte..istersen 3 kiloluk botla çık onu saymamazmlık yapmıyorlar.3 kilo almışsın diyor

aynen..aa önemli olan gerçek ..ben sonuçta sabah ölçtüğüme göre ayarlarım ama bi saha gittiğimde tül gibi bi elnise bide babet giyecem bakalım kaç çıkacak birde randvumu sabaha alıcamsabah iş arkadaşlarım benle dalga geçiyo hep yiyosun diye ama sonra müdürümüzde bence gayat iyi diyo bayan oda çok kilo almış o doğumda diyoki en iyisini yapıyosun dikkat etmekle biz düşünemdik yedik durduk halimize bak diye...bende boyda yok 1,53 boy 53 kilo...evlendiğimde 42 kiloydum malesef bende 3,5 yılda 11 kilo aldım ama hala iyi durumdayım orantılı kilo aldığım için kötü durmuyo profilimde resimlerim var zaten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…