aynen..aa önemli olan gerçek ..ben sonuçta sabah ölçtüğüme göre ayarlarım ama bi saha gittiğimde tül gibi bi elnise bide babet giyecem bakalım kaç çıkacak birde randvumu sabaha alıcamsabah iş arkadaşlarım benle dalga geçiyo hep yiyosun diye ama sonra müdürümüzde bence gayat iyi diyo bayan oda çok kilo almış o doğumda diyoki en iyisini yapıyosun dikkat etmekle biz düşünemdik yedik durduk halimize bak diye...bende boyda yok 1,53 boy 53 kilo...evlendiğimde 42 kiloydum malesef bende 3,5 yılda 11 kilo aldım ama hala iyi durumdayım orantılı kilo aldığım için kötü durmuyo profilimde resimlerim var zaten...
ben dr da çıkanla moralimi hiç bozmuyorum
ben evdeki tartıma bakıyorum..her hafta pazartesi sabah aç karna tartılıyorum ve buna göre yorum yapıyorum..
gün içinde yemek yemişim su içmişim,bağırsaklar dolu kıyafetle en az 2 farkediyor valla..
en son dr da 5 kilo almış görünüyordum.halbuki evde 3 kilo almıştım
ama hiç takmadım ben ne aldığımı takip ediyorum sonuçta
2 haftadır kilo almamışım :))38 haftalık olduk toplamda 19-20 kilo aldım
35 haftalık hamıleyım 12 kilo aldım.
Hamileliğinin ilk aylarında olanlara tavsiyem mümkün olduğunca kilo almamaya çalışsınlar çünkü 6. aydan itibaren kilolar ayda 2şer 3er geliyo!!hele son ay en az 3 kilo alındığı söyleniyor.Ben ilk 4 ay hiç almadığım halde şu an 12 kilo oldu bile..
az kalmış ..
allah tek nefeste kurtarsın..sağlıkla al bebişini kucağına inşallah..
ay benim doktor sordu kilonu ogrenmek istiyorsmuusn yok dedim korkarim diyee sistimi farkindayim simdi 80 kilo cikarrr kalpten giderim diyeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?