Kaç haftalık hamileyiz, kaç kilo aldık? Buyrun...

ben 12+1 iken 1 kilo almıştım. bu ara kendime hakim olamıyorum. sürkeli acıkıyorum ve sürekli yiyorum. allah sonumu hayır etsin......

ben dr da çıkanla moralimi hiç bozmuyorum
ben evdeki tartıma bakıyorum..her hafta pazartesi sabah aç karna tartılıyorum ve buna göre yorum yapıyorum..
gün içinde yemek yemişim su içmişim,bağırsaklar dolu kıyafetle en az 2 farkediyor valla..
en son dr da 5 kilo almış görünüyordum.halbuki evde 3 kilo almıştım
ama hiç takmadım ben ne aldığımı takip ediyorum sonuçta

kızlar benim moralim çok bozuluyor yahu okuyunca ben cok asırı kilo aldım.benim gibi olan varmı ki...aman saglıklı olsunda veririm diyorum.inşallah öylede olur.28+4 günlük hamileyim 56 kilo ile hamile kalmıştım suanda 71 kiloyum yani tam 15 kilo almış durumdayım.varmı böyle birsey..dahada 12 hafta var önümde

Ben de fazla kilo alanlardanım 57 ile hamile kaldım ve şuan 66 kiloyum, 9 kilo aldım.Bu arada 24 haftalık hamileyim çizelgemden de anlaşılacağı üzere...

bende evdeki tartımı baz alıyorum...sonuçta orda fazla çıkıyo...hem göürntüm çok değişmedikçe sorun değil..

bende sabahın köründe kalktım wc ye gitmiştim..hazır gitmişken açken bakayım dedim
12 gündür 200 gr almışım.oda çocuktur herhalde

6haftalık hamileyim 1kilo vermişim:)umarım çok almam zaten kiloyla hamile kaldım maksimum 10kiloyla bitiririm inşallah hamileliğimi

35 haftalık hamıleyım 12 kilo aldım.
Hamileliğinin ilk aylarında olanlara tavsiyem mümkün olduğunca kilo almamaya çalışsınlar çünkü 6. aydan itibaren kilolar ayda 2şer 3er geliyo!!hele son ay en az 3 kilo alındığı söyleniyor.Ben ilk 4 ay hiç almadığım halde şu an 12 kilo oldu bile..

kesinlikle katılıyorum..ben 7 den sonra tepetaklak olmuştum
şimdi edebildiğim kadar dikkat etmeye çalışıyorum

ay benim doktor sordu kilonu ogrenmek istiyorsmuusn yok dedim korkarim diyee sistimi farkindayim simdi 80 kilo cikarrr kalpten giderim diyeee

ay benim doktor sordu kilonu ogrenmek istiyorsmuusn yok dedim korkarim diyee sistimi farkindayim simdi 80 kilo cikarrr kalpten giderim diyeee

bende kısıtlamamakla birlikte dikkat ediyorum...
sen kaç haftalıksın kaç kilo aldın hiç tartılmadın mı...

ben almamışım yaa
geçen gün 3200 demiştim 12 günde 200 gr almışım demiştim
bugün baktım 300 eksik çıktım
15 gündür 100 gr vermişim
bu diyabete göre beslenmek gerçekten etkili anlaşılan
ama ne kadar nereye kadar sabredebilirim bilemicem

US ölçümlerine göre 20 haftalık hamileyim ama hala başladığım kilodayım hiç almadım.bu normal midir acaba.bebeğin gelişimini normal görüyor doktor.ama ben yine de endişeliyim.

13 haftalık hamileyim.47 kiloyla başlamıştım.44 kiloya düştüm.Herhalde bundan sonra kilo almaya başlarım.

ben 71 kiloyla hamile kaldım şuanda 18inci haftamdayım doktora enson 17inci haftamın içinde gittim ve 71,8 çıktım yani 8 gr aldım daha inşallah boyle gider fazla kilo almam.maşallah.. :) başta 3 4 kilo verdim yemek yiyememiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…