ben 71 kiloyla hamile kaldım şuanda 18inci haftamdayım doktora enson 17inci haftamın içinde gittim ve 71,8 çıktım yani 8 gr aldım daha inşallah boyle gider fazla kilo almam.maşallah.. :) başta 3 4 kilo verdim yemek yiyememiştim.
US ölçümlerine göre 20 haftalık hamileyim ama hala başladığım kilodayım hiç almadım.bu normal midir acaba.bebeğin gelişimini normal görüyor doktor.ama ben yine de endişeliyim.
ben 18.haftamın son günlerimdeyim.500 gr.aldım.bebeğimin gelişimi de gayet güzel.kanım da çıktı.
ne güzel maşallah..bende o tarz giyinince daha rahat ve iyi oluyo...çıkmaması daha güzel bence iç karnın genişse azcık da çıkabilir..ben şimdiden göbişli bi anne oldum...ilerleyen zamanlarda dahada çıkacaktır..benim karnım hala çıkmadı yaa24. haftadayım
dar bişey giymezsem anlaşılmıyor,oda önde azcık bişey
gömlek falan giyersem göğüsten robalı olanlardan hele onlarda hiç belli değil
aman nasılsa çıkacak
13 haftalık hamileyim.47 kiloyla başlamıştım.44 kiloya düştüm.Herhalde bundan sonra kilo almaya başlarım.
iştahım çok açık,tutuyorum ama yenik düşeceğim bir gün
planladığım kiloyla bitiremicem bu gidişle
aynada bakıyorum tipimde bir garip
ben abajur modelindeyim şu an...leylek gibi uzun ve ince bacaklar,sadece karnım büyüdü.tabi göğüslerimin de maşallahı var,zaten büyüktü onlar iyice doldu taştı bakalım bu gidişle doğumdan sonra bi dünya iç çamaşırı almam gerekecek.hayır şimdi idare ediyorum karnım büyük onlar da göze batmıyor.karnım gidince o koca koca şeylerle milka inekleri gibi görünmezsem iyidir.:92:
bayagı dikkat ederek beslenyrsn anlaşılan canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?