Kaç haftalık hamileyiz, kaç kilo aldık? Buyrun...

ben 18.haftamın son günlerimdeyim.500 gr.aldım.bebeğimin gelişimi de gayet güzel.kanım da çıktı.

US ölçümlerine göre 20 haftalık hamileyim ama hala başladığım kilodayım hiç almadım.bu normal midir acaba.bebeğin gelişimini normal görüyor doktor.ama ben yine de endişeliyim.

bence takama bebek normalse senin kiloa lıp almaman çokta mühim olmuyor aslında

ben 18.haftamın son günlerimdeyim.500 gr.aldım.bebeğimin gelişimi de gayet güzel.kanım da çıktı.

benim karnım hala çıkmadı yaa 24. haftadayım
dar bişey giymezsem anlaşılmıyor,oda önde azcık bişey
gömlek falan giyersem göğüsten robalı olanlardan hele onlarda hiç belli değil
aman nasılsa çıkacak

Henüz kilo almadım. Şimdilik iyiyim. Bakalım dikkat etmemim bana faydası kaç kilo olarak yansıyacak :)

ne güzel maşallah..bende o tarz giyinince daha rahat ve iyi oluyo...çıkmaması daha güzel bence iç karnın genişse azcık da çıkabilir..ben şimdiden göbişli bi anne oldum...ilerleyen zamanlarda dahada çıkacaktır..
13 haftalık hamileyim.47 kiloyla başlamıştım.44 kiloya düştüm.Herhalde bundan sonra kilo almaya başlarım.

ilk haftalarda bulantın iştahsızlığın falan olduysa kilo kaybı oalbiliyo bende almadım hatta azcık verdim gibi ama bulantım falan hiç olmadı çok şükür...

25 haftalık hamileyim 10 kilo aldım şimdiye kadar 44 ile kızımıza hamile kalmıştım

iştahım çok açık,tutuyorum ama yenik düşeceğim bir gün
planladığım kiloyla bitiremicem bu gidişle
aynada bakıyorum tipimde bir garip

iştahım çok açık,tutuyorum ama yenik düşeceğim bir gün
planladığım kiloyla bitiremicem bu gidişle
aynada bakıyorum tipimde bir garip

ben abajur modelindeyim şu an...leylek gibi uzun ve ince bacaklar,sadece karnım büyüdü.tabi göğüslerimin de maşallahı var,zaten büyüktü onlar iyice doldu taştı bakalım bu gidişle doğumdan sonra bi dünya iç çamaşırı almam gerekecek.hayır şimdi idare ediyorum karnım büyük onlar da göze batmıyor.karnım gidince o koca koca şeylerle milka inekleri gibi görünmezsem iyidir.:92:

aslında geçici bir dönem ama insan takıyor işte..ben şuan tam ara dönemdeyim göbeğim çok çıkmadı bakan aaa hamile demiyor,eski fizikten eserde yok
sanki kiloyu biçimsiz bir şekilde kendime almış gibiyim

ilkinde bu vakitlerde alışverişe çıkmıştım elbise,gömlek,hırka vs bişeyler baktım
ama tipte bir gariplik varya hamile kıyafeti gibi durmadı
hiçbişey almamış eve gitmiş hüngür hüngür ağlamıştım

bayagı dikkat ederek beslenyrsn anlaşılan canım

elimden geldiği kadar dikkat ediyorum.fazla kiloyla hamile kaldığım için.
hakkımızda hayırlısı olsun artık
31+1 de kendi baskülüme göre toplamda 8,5 kg almış; doktorumunkine göre de 11kg almış gözüküyorum

20 haftadayım 64 le hamile kalmıştım 69 oldum dr çok almışşsın dedi boyum da kısa yuvarlancam yakında gebelik şekeri felan çıkmasın da ondan çok korkuyorum

slm arkadaslar bende yenı katıldım bu sıteyı bılıoyodum hamıle oldugumu ogrenınce dırek uye oldum sızle gecırmek ısdedım inş iyi vakıt gecırırız

merhaba
29 hafta 11 kilo çok fazla mı sizce? ama kilolu hamile kaldım bir de... 86 ile kaldım ve 97ye ulaştım

16+4 haftaligim, 2 kilo aldim ama doktorum kizdi. Cok kilo almisim, oyle dedi. Sastim kaldim. Ilk hamileligimde ayni haftaya kadar 6 kilo almistim halbuki. Zaten yasadigim ulkede 1.67 boy ve 53 kilo ile obez sinifina giriyormusum. Doktor beni kendi vatandaslariyla karistirdi herhalde diye teselli buluyorum

17 haftalığız bizde ilk üç ay aşırı bulantı iştahsızlıktan 5 kilo verdim en son gittiğimde 3 kilosunu 1 ayda almışım zaten ha bire hamur işi yiyorum inş. bu gidişimde almış olarak görmem kendimi gidişat iyi olmıycak yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…