- 17 Ekim 2009
- 4.417
- 588
- 773
ah ah nerdeee keşke bende doğuma o kilo ile girebilsemSelam kizlar Dogum yaptikdan sonra malum pek bakamadim buraya ..
Meyve doktor pek önermio demis arkadas ,
bendede doktorum tam tersini söylemisdi ..
Portakal en cok tok tutan meyveler arasinda eger karnin acikirsa ondan ye demisdi
ara ögün olarak abur cubur yiyecegime Portakal yiyordum ..
Zaten sulu meyve cok fazla depo yapmio vucutta ..
Elma -Muz vs. yiyeceginize bol bol simdiki mevsim meyvesi olan Portakal ve Mandalina tüketin ..
Tabiki fazlasi hic birseyin iyi degil ama cikolata veya hamur isine elinizin gidecegine meyveyi öneriyorum ..
Ben 32+5 haftalikken bebegim dünyaya geldi
toplam 5.5-6. kilo almisdim ..
suan bebegim 2.haftalik ve 4.kilo dogumda gitti bile .. 2.kilo fazlaligim var oda emzirdigim icin ilerleyen haftalarda gider diye düsünüyorum ..
Saglicakla gelsin melekleriniz canlarimm
katılıyorum canım bana ben 18 kilo aldım kızım 1,5 aylıkken eski kilomdaydım
iş başı yaptığımda hamile kalmadan önceki kotlarımı giydim herkes şok olmuştu
ama ben bişey yapmadım kendi gitmişti
30.haftada 7 kilo almışım
HAmile değilim ama dıyetısyenım var. özel bır klınıge kılo vermek ıcın gıdıyorum
Ve hamıle hastasıda cok doktorumun
VE bende hamılelık dusununce doktorumla bu konuyu konusunca maksımum 8 kg ıle doguma hazırlıyoruz hıc merak etme dedı. VE daha gecen gun toplamda 8 kg alan bır hastamız 4 kg ıle cocugunu dunyaya getırdı. Hee dıyet dedıgıme bakmayıns akın. Tamamen dengelı beslenme. BEn bu yedıklerımı dıyetten once yemezdım. Ya tabı tum hamısler bebıslerı ıcın beslenır ama anlatmatya calıstıgım hemd engelı beslenılıyor hem tamamen bebıslere yonelık ve sonuc 8 kg ıle dogum bıtıyor. Darısı basıma ve basınıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?