Kaç haftalık hamileyiz, kaç kilo aldık? Buyrun...

ah ah nerdeee keşke bende doğuma o kilo ile girebilsem

yaa bende böyle olmak istiyorummm Allahım fazla kilo almiyim alırsamda hemen gitsin hepsi :18:

26 haftalık hamileyim 5 kilo aldım 52 idim 57 oldum :86: almaya da dewam etcem bu gdşle galba iştahım felaket açık özellkle çikolata istyrm surekliiiiiiiiiii

Slm kızlar ben de çok kilo alanlaranım galiba.Ama çok zayıftım hamile kalırken.45 ile hamile kaldım 8 kilo aldım.53 oldum.Çokkk almışım de mii???İştahım çok açıldı ama yaaa ben ne yapayım

32.haftadayım 53 kg ile hamile kalmıştım şuan 61 kg'yum 8 kg aldım.
Ama bundan sonra daha hızlı kg alınıyormuş,doktorum 9-12 kg arası almamı söyledi.
Bakalım kaçla bitireceğim

17 haftadayım.toplamda 2 kilo almışım.55 ile başlamıştım.
önceki gebeliğimde toplam 7 kilo alarak doğuma girmiştim.
önümüzdeki 3 hafta içinde 2 kilo almam lazımmış
zor ama bakalım...

ilk hamileeliğimde 77 ile başlamıştım 88 ile doğuma gittim ama kızım 4.300 grm doğdu. Doğumdan sonra eve geldiğimde 7 kilo gitmişti bile benden. Şimdi 74 ile yine hamile kaldım sonumuz hayırlısı olsun.Takmayın kiloları gidiyo hepsi fazlası bile gidiyo 12 kilodan fazla almamaya çalışın çünkü vücudunuzun taşıdığı yük önemli fazlasını kaldıramıyoruz veremiyoruz diye korkmayın fazlasını taşımaktan korkun. Aldığınız her fazla kilonun bebeğe faydası yok yediklerinizin bebişlere faydası var faydası olmayanında size zararı

bu hafta çok yedim hemde kalorili şeyler pazartesi kaç çıkarım allah bilir.korkuyorum yaaaa:84::84::84::84::84::84:

HAmile değilim ama dıyetısyenım var. özel bır klınıge kılo vermek ıcın gıdıyorum
Ve hamıle hastasıda cok doktorumun
VE bende hamılelık dusununce doktorumla bu konuyu konusunca maksımum 8 kg ıle doguma hazırlıyoruz hıc merak etme dedı. VE daha gecen gun toplamda 8 kg alan bır hastamız 4 kg ıle cocugunu dunyaya getırdı. Hee dıyet dedıgıme bakmayıns akın. Tamamen dengelı beslenme. BEn bu yedıklerımı dıyetten once yemezdım. Ya tabı tum hamısler bebıslerı ıcın beslenır ama anlatmatya calıstıgım hemd engelı beslenılıyor hem tamamen bebıslere yonelık ve sonuc 8 kg ıle dogum bıtıyor. Darısı basıma ve basınıza

süpermiş..ama çoğu dr eğer gebelik şekeri yoksa diyete yönelik beslenme önermiyorlar.
bende dedim diyetisyene gitsem,bebek alacak şekilde beslensem diye.
ama gerek yok kilolu değilsiniz şekerinizde yok.diyet psikolojisine girmeyin dedi.
kimi dr da almayacaksın maksimum 8 diyor kadın zayıf hamile kalmışsa bile:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…