Kaç haftalık hamileyiz, kaç kilo aldık? Buyrun...

Tabıkı hersey dıkkatlısı onemlı fakat benım suan yapdıgım ve hamıle olursamda surdurcegım surecdekı dıyete dıyet demeye bın sahıt lazım :)
Gunde 12 Dılım ekmek
2 Sebze yemegıkı 16 y.k edıyor bu :)
7 Et kofte kadar
4 porsıyon Meyve
2 adet yogurt

Tabıkı 12 dılım ekmek 1 ekmek edıyor ve bunu bu sekılde tuketemezsınız :)
2 yemek kasıgı makarna 1 dılıme kmek vs. bu sekılde hesaplanarak yapdıgım ayda maksımum 4 kg verdıren ve sureklı tok durabıldıgım bır dıyet
ASLA YASAK Yok sadece HESAPLAMA var
yanı boyle dıyete can kurban denır.
Ayrıca benden sıze tavsıye her dıyetısyendende aynı rahatlıgı bulamayız
ben devlet hastanesını gıttım ılk dıyetısyene elıme tutturuldu bır lıste su kadar peynır su kadar su ac gezmem gerekır ve hıc asılmıcak o lıste bunun yanı sıra ne test ne bırsey.
Onun ıcın ben dıyetısyenlerde ozel klınık seklınde calısanları tavsıye edıyorum

Ben 22. haftamdayım 5 kilo aldım. Hiç bulantım olmamıştı, iştahım da iyiydi ama sağlıklı beslenmeye çalışıyorum.

ben 15 haftalık hamileyim 47 ile hamile kaldım hala da aynıyım. doktor ilk 3 ay mide bulantısından dolayı kilo versende birşey olmaz demişti. 14. haftadan sonra iştahın acılır yemek yemeden duramazsın demişti. dün gece açlıktan uyuyamadım :)

18 haftalik hamileyim, son iki haftada cok feci kilo aldim. ama bastan toplam 8 kilo aldim yani suan 64 kiloyum, hamile kaldigimda cok spor yapiyordum, ve zayifdim, suandada cok su topluyorum...
umarim annem gibi 33 kilo almam...:18:

Son düzenleme:
52 kilo ile hamile kaldım son ayımdayım 60 kiloyum. sanırım fzla kilo almadan sonlanıcak hamileliğim

aaa çok şaşrdm ne kadr guzel nasıl oldu bu iş yaa

walla cnm abur cubur yemedm hiç. gece karnım acıkınca asla yemek yemedm 1 kase yoğurt meyve tabağı ceviz süt. son 3 haftam artık max 3 kilo alsam 63-64 olurum doğumda 6-7 giderse eski formuma geri dönerim. 7 aylık hamileyken karnım bile yoktu inanmıyordu insanlar hamile oldıuğuma 8. ayda çıktı karnım söledklerine göre iç karnım çok genişmiş nsl oluyor anlamam ama

kızlar bir sorum var; 32 haftalık hamileyim, toplamda 11 kilo aldım, ama son 2-3 haftadır hiç almadım, en son geçen hafta doktora gittim, bebiş için iyi dedi, ama ben endişeliyim, normal mi sizce?

Son düzenleme:
35. haftamdayım 52 ile hamile kaldım şuan 58 kiloyum
Bulantılarla verdiklerimi de sayarsam toplamda 10 kilo aldım =))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…