Kaç haftalık hamileyiz, kaç kilo aldık? Buyrun...

ben bu hafta 1kg aldım sanırım (allah korusun)
yarın sabah belli olacak bakalım kaç kg almışım.....

yavaş yavaş haftalar geçiyor valla
34+4 haftalık oldum 53 kg ile başlamıştım 63 kg oldum:82:
10 kg almışım bakalım kaç kg daha alacağım

Allah hepınıze saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın hanımlar... ben dogumumu yaptım cok sukur 2 aylık oldu bebegım... hamılelıgımı 8 kıloyla tamamladım,son ayda 2 kılo aldım sadece ama dogumda 6 sı gıttı,1 hafta sonrada gerıye kalan 2 kılo gıttı...kıloları hıc dert etmeyın suan hamıle kaldıgım kılonunda altındayım bebek ve emzırmek zayıflatıyormus bunu anladım... Allah bebeklerınıze ve sıze saglık versın yeter kı,kılo elbet gıdıyor...

normal doğumda aldığımız kilonun yarısı gidiyormuş zaten ama bazen goruyorum bayanları kilolu hala korkuyorum o yüzden

ben soranlara söyleyemiyorum. insanlar alışmış hamilelikde fazla kilolu görmeye hatta zayıfsan bakımsız oluyuorsun yemiyormusun bak yemezsen ufacık çocuk olur vs.. tartıya çıktım şimdi 60,3 son 3 hafta bakalım ne kdr olck

en çok kılo alan benm galıba 54 ile hamile kaldım şuan 68 kıloyum ve hepsını 6. ve 7. ayımda aldım nerdeyse...oğluşum doğsunda verırım artık kıloları

maksimum 8mi? 52 kiloyla doğuma gitsem garip olurum heralde ya, bana çifte standart uygulansın :26:
bn 7. haftadayım kilom 44,3dü öğrendiğimde bu sabah 43,1
ne zaman kilo almaya başlarım kızlar :18: daha cok var sanırım

14. haftadan sonra yavaş yavaş alırsın 26. haftadan sonra hızlanıyor

dün tartıldım moralim bozuldu ..54'le hamile kaldım şuan 20+5 im. ve 6 kilo almışım..ama bende sadece göbek çıktı..entresan dikkat etmem lazım yediğim içtiğime ..

aynen bende yiyorum walla bende 52 kiloyla hamile kaldım 30 haftalık hamileyim 20 kilo aldım 72 yim şuan Allah tan boy warda çok göze batmıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…