dün tartıldım moralim bozuldu ..54'le hamile kaldım şuan 20+5 im. ve 6 kilo almışım..ama bende sadece göbek çıktı..entresan dikkat etmem lazım yediğim içtiğime ..
valla ben dikkat etmeme rağmen alıyorum..engelleyemiyorum
moralıni bozma çunku bu haftadan sonra daha hızlı kılo alıcaksın bende 6. aya kadar ayda bir kılo aldım oyle gıder en fazla 10 kılo alırım toplam dıyodum ama şuan 37 haftalığım 54 ıle hamıle kaldım 69 um...
doğumdan sonra bakıcaz çaresıne bebeğimiz sağlıklı olsunda...
boy çok önemli.ben şu an (37 hafta) 11kg falan aldım ama boy kısa fazla kg ile hamile kaldım bir de gittiğim yere yuvarlanarak gidicem nerdeyse
tam 36 haftalık oldum 10kılo aldım .ama ben hiç dikkat etmedım halen daha etmıyorum hergün çikolata kek birşeyler yemem lazım ben hamıle kaldım süreklı bırşeyler yemekten eşim benden daha fazla kilo aldı bn yedıkçe o daha cok yiyiyor.birde tahmını dogumda kaç kılo gidiyor ve sezeryanla normal dogum arasında fark edıyormuki kilo kaybı
Idolumsun, neler yedin? Yoksa bunye meselesi mi sadece.39 hafta 52 ile hamile kaldım 61 olmusumsivri bi göbiş var
kişiye göre değişiyor ben normal doğum yaptım 5 kilo verdim doğumda..arkadaşım sezeryan oldu 11 kilo verdi
Idolumsun, neler yedin? Yoksa bunye meselesi mi sadece.
Bende sezaryan olacağım..Üzülüyordum ama 11 gidecekse feda olsun göbüşüm neştere heheh
Şaka bir yana da 11 nasıl vermiş anlamadım..Normal doğumda tamamen için temizleniyor ama sezaryan öyle değil ki..
dedim ya bünye meselesei..o 30 kilo almıştı ama ödem falan atmıştır..ben zaten zor kilo veren biriyim..benden sadece çocuk ve eşi gitti ekstra kilo gitmedi.
tam 36 haftalık oldum 10kılo aldım .ama ben hiç dikkat etmedım halen daha etmıyorum hergün çikolata kek birşeyler yemem lazım ben hamıle kaldım süreklı bırşeyler yemekten eşim benden daha fazla kilo aldı bn yedıkçe o daha cok yiyiyor.birde tahmını dogumda kaç kılo gidiyor ve sezeryanla normal dogum arasında fark edıyormuki kilo kaybı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?