Kaç haftalık hamileyiz, kaç kilo aldık? Buyrun...

dün tartıldım moralim bozuldu ..54'le hamile kaldım şuan 20+5 im. ve 6 kilo almışım..ama bende sadece göbek çıktı..entresan dikkat etmem lazım yediğim içtiğime ..

moralıni bozma çunku bu haftadan sonra daha hızlı kılo alıcaksın bende 6. aya kadar ayda bir kılo aldım oyle gıder en fazla 10 kılo alırım toplam dıyodum ama şuan 37 haftalığım 54 ıle hamıle kaldım 69 um...
doğumdan sonra bakıcaz çaresıne bebeğimiz sağlıklı olsunda...

valla ben dikkat etmeme rağmen alıyorum..engelleyemiyorum

cnm sen haftana göre bence gayet iyisin..herhalde doğuma 10 kilodan fazla gitmezsin..inş. keşke bende 10 kilonun yukarısını görmesem .. ama bu gidiş iyi bir gidiş değil..hiç ümidim yok..

çabuk kilo alan, ama zor kilo veren biriyim..daha önce yani hamile değilken de 60 kiloları görmüştüm o zaman 50'lere düşmem baya zor olmuştu..aynı şeyleri tekrar yaşamak istemiyorum ama gel gelim bu son bir aydır çok acıkıyorum. yemeğe oturunca da sofrayı silip süpürüyorum resmen...kendimi frenlemem lazım özellikle hamur işleri ve tatlılar konusunda..

boy çok önemli.ben şu an (37 hafta) 11kg falan aldım ama boy kısa fazla kg ile hamile kaldım bir de gittiğim yere yuvarlanarak gidicem nerdeyse

boy çok önemli.ben şu an (37 hafta) 11kg falan aldım ama boy kısa fazla kg ile hamile kaldım bir de gittiğim yere yuvarlanarak gidicem nerdeyse

çok kilo takıntılı biriyim malesef.Neyseki boyum var kaldırıyor,görenler sadece göbek var diyor ama ben aynada giyinirken kendimi görünce inanamıyorum.. kalça bir yandan göbek bir yandan..amaaaan geçici hepsi..1. dede çok taktım ama eski halime kavuşmuştum çok şükür..

tam 36 haftalık oldum 10kılo aldım .ama ben hiç dikkat etmedım halen daha etmıyorum hergün çikolata kek birşeyler yemem lazım ben hamıle kaldım süreklı bırşeyler yemekten eşim benden daha fazla kilo aldı bn yedıkçe o daha cok yiyiyor.birde tahmını dogumda kaç kılo gidiyor ve sezeryanla normal dogum arasında fark edıyormuki kilo kaybı

kişiye göre değişiyor ben normal doğum yaptım 5 kilo verdim doğumda..arkadaşım sezeryan oldu 11 kilo verdi

kişiye göre değişiyor ben normal doğum yaptım 5 kilo verdim doğumda..arkadaşım sezeryan oldu 11 kilo verdi

Bende sezaryan olacağım..Üzülüyordum ama 11 gidecekse feda olsun göbüşüm neştere heheh

Şaka bir yana da 11 nasıl vermiş anlamadım..Normal doğumda tamamen için temizleniyor ama sezaryan öyle değil ki..

Idolumsun, neler yedin? Yoksa bunye meselesi mi sadece.

hamur işinden olabildiğimce uzak durdum. dikkat ettim aslında çok yararı olck seyler ya. hergun 1 yumurta bol süt ceviz badem kuru incir pekmez-tahin meyve yeşil sebzeler. 1 ay önce bebiş kilosu az diye üzülüyodum maşallah 1 ayda 1 kilo almış :) 3250 kızım.

dedim ya bünye meselesei..o 30 kilo almıştı ama ödem falan atmıştır..ben zaten zor kilo veren biriyim..benden sadece çocuk ve eşi gitti ekstra kilo gitmedi.

arkadaşında dediği gibi bünye meselesi galıba ama sezeryanda benımde o kadar çok gidecekse razı olurdum herhalde zaten korkuyorum normalden

doktorum doğumda 9 kilo verirsin dedi emzirirkende 2,5 kilo verirsin dedi

hamile olduğumu öğrendiğimde arkadasımın bir lafı vardı hamilelikde kendine bak yoksa ren geyiği olursun çok gülmüştüm ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…