Kaç haftalık hamileyiz, kaç kilo aldık? Buyrun...

slm. ben de hamileyken kiloya dikkat etmeyenlerdenim. ilk gittiğim doktor 5kilo almalısın toplamda dedi ve ben bir daha ona gitmedim.39. haftamdayım 16 kilo aldım.dahada almam.son bir aydır 200 gr aldım sadece.Allah yardımcımız olsun bu kiloları verirken....

son aylar kg alımı durabilir derler ama ben hep son aylarda alıyorum.
son iki haftada 1300gr aldım yaaaaa

kızlar ben 9 haftama yeni girdim ama iştahım nasıl açık anlatamam sofradan kalkmadan acıkıyorum kendimi tutmaya çalışıyorum ozamanda midem bulanıyo.ben tüp bebekle hamile kaldım 59 kg falandım hormon ilaçları sigarayı bıraktım 3 ay oluyo derken şuan 64 kg ama dr tartısında:)) sonumu merak ediyorum eşimde ye ye diye tutunuyo oda benimle yiyo doğurunca beraber zayıflarız diyo birazda ona güvenip silip süpürüyorum...her ay nekadar aldım yazarım..
sizde benim gibi açmısınız hepp..

arkadaşlar 18. haftadayım sadece 1 kilo aldım.çünkü sürekli kustum fazla bişey yiyemedim ama bebeğim gayet sağlıklıymış çok şükür.

ben 29 haftalık gebeyim. tam 7 kilo aldım. ilk 4 5 ay gram almadım. bir anda kilo aldım şuan kilo almam durdu gibi, eskisi gibi hızla kilo almıyorum. doktorum hamileliğimi 12 ile bitirebileceğimi ve hatta 15 bile olsam sorun olmayacağını söyledi

hamilelik boyunca 9 ile 12 kilo arası olması gerekir.anne zayıf ise 16 kiloya kdr alınması normal. kilolu ise 12 kilo ideal.
4. aya kdr 1.5 ile 3 kilo arası
5. ve 6. aylarda ise 1 kilo
daha sonra ise (7. 8. 9. aylar ) 2 kilo

bulantı varsa kilo verilir. bulantı bitince ani kilo almalar olabiliyor kişiye göre değişir.
hamilelik boyunca en ideali ise ayda 1-2 alınması

37+0 dayım 53 kg ile hamile kalmıştım şuan 64 kg'yum
ama dudaklarım ve burnumda şişme oldu kiloyla alakalı değil,silikon dudak oldum

bende 19 haftalık hamileyim

60 ile hamile kaldım, şuan 64 kiloyum :S

çok kilo alrısam yazın çok zorlancam diye korkuyorum.inşallah çok almam

23 haftalık hamileyim ;7 kilo aldım ..
çok aldım yaaaa...daha doğuma da cok varr:18:

20+0 ve 3 kilo aldım ama çok hızlı kilo alıyorum bu ara. bi de akşamları yapılan ev oturmaları var ya....asıl sorun o. yoksa kendi halimde olsam ayda 2kg alırım en fazla. ayıp olur diye ikramları da reddedemiyorum. ve sen hamilesin, şunu ye bunu ye diyorlar........böyle giderse yarım dünya olcam :S

30 haftam bugün doldu 62 kilo ile hamile kaldım 71 kiloyum su anda ama kilom sadece tartıda görünüyor:)) buda benim tek tesellim

daha 9 haftalık hamileyim şimdiden 2 kilo aldım benim halim harap hiçde sağlıklı beslenemiyorum cünkü midem cok bulanıyor sürekli ekmek makarna falan yemek zorundayım bu gidişle 20 kilo alarak bitirecem hamileliğimi

Ben daha yeni hamile oldugumu ogrendim
62 kiloyom, boyum 1.68.. 80 kilo felan olacam diye odum kopuyor

27. haftadayım ve 9 kilo aldım
bana çok almışım gibi gelio ama çevremdekiler öyle olmadığını söylüolar
yinede çok bedbahtım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…