Kaç haftalık hamileyiz, kaç kilo aldık? Buyrun...

selam :)
korkularınla ne alemdesin?

Hehe mutlu olmaya calisiyorum desem yeridir.. Zaman zaman bi heyecan kapliyor beni, sonra diyorum her yerim catlak olacak.. uykularim bolunecek.. is yerinde ne yapacagim felan.. :18:

Gelip gidiyorlar yani

bgn tartıldım 62.3 çıktım.. hamile kaldığımda 52 falandım. bgn sezeryan olucm diye gittim doktora ama anestesi uzmanı yoktu. yrn sbh 7:30 da yatıcm hastaneye saat 11 gibi kızım yanımda olur sanıyorum.. :)

bgn tartıldım 62.3 çıktım.. hamile kaldığımda 52 falandım. bgn sezeryan olucm diye gittim doktora ama anestesi uzmanı yoktu. yrn sbh 7:30 da yatıcm hastaneye saat 11 gibi kızım yanımda olur sanıyorum.. :)

10 kiloyla bitirdin yani harikasın valla..kaçıncı haftandasın..inşallah sağlıkla kavuşursun kızınla

Allah yardimcin olsun canim, ins. sag salim kavusursunuz ana-kiz

Ben suan 62 kiloyum, boyuma gore iyiyim ama cok kilo almak istemiyorum ins. bende az alirim senin gibi...

ben de 22 haftadamdayım uzun zamandır korkuyodum tartılmaya...ama bu sefer gerçeklerle yüzleştim 7 kilo almışım farkındayım fazla zaten kilolu da hamiş kalmıştım bi de son zamanlarda asıl alınıyo kilolar diyo herkes...offf!!! kendime çok kızıyorum kızlar
gerçi bebişimiz 2 hafta önden gidiyo erken döllenme olmuş sanırım bu durumda 24 haftalık gibiyim ama gene de fazla .... :18:

zeynepcim bak ben 31. haftamdayım acaip bir iştah patlamasıyla yüzyüzeyim şuan..zor tutuyorum kendimi..normalde yemem gerekenler doyurmuyoraz kaldı sabret diye telkin ediyorum kendimi.dikkatli ol canım:18:

zeynepcim bak ben 31. haftamdayım acaip bir iştah patlamasıyla yüzyüzeyim şuan..zor tutuyorum kendimi..normalde yemem gerekenler doyurmuyoraz kaldı sabret diye telkin ediyorum kendimi.dikkatli ol canım:18:

ah hilalim ah!!!bende de var o iştah patlamasından kusmalardan sonra bi açıldı pir açıldı yani...canım da hep tatlı çekiyo işin kötüsü gözüm hep pastalarda tatlılarda...bulantı zamanında dua etmiştim nolur geçsin Allahım ne kadar kilo alırsam alayım demiştim dua saatine denk gelmiş herhal valaaa bugün bu forumu baştan sona okudum utandım kendimden ne güzel az kilo alıyo herkes ben de zaten kilo oldum olası var bi de eklendikçe ekleniyo...
yanlız ben şekerden de şüphelenmeye başladım bi dahaki hafta şeker yüklemesi yapılacak şayet gebelik şekeri çıkarsa soluğu diyetisyende alırım artık özlemiştir zaten beni:89: bu hafta da elimden geldiğince nefsime yenik düşmemeye çalışıcam tartıyı da tekrar çıkardım meydana her cuma ya da ptesi tartılıcam...kaç kaç nereye kadar...bi de benim doktorum kilo konusunda çok feciiii rahat bi doktora düşsem 40 kilo almıştım herhal şimdiye kadar
kadından korkuma bu kış gününde en ince kıyafetlerimi giyiyorum kontrollere giderken
neyse plan yapıp işin ucundan tutalım bakalım...28. haftama kadar taş çatlasın 1 kilo almalıyım nasıl mümkün olacaksa artık (anca hayal dünyamda:) olmaz mı olur
buraya da sık sık uğrayayım da motive olayım bari

35+3 günlük hamileyim..
50 kilo ile hamile kaldım şuan 65 kiloyum.doktorum kilomun çok iyi olduğunu söylüyor zayıf başlangıçlı olduğum için.
ben kilo aldıkça sevinen hamilelerdenim

Off sizleri duydukca bende geriliyorum kimbilir ben en kadar kilo alacagim :18:
62 kiloyum daha yeni 6 hafta oldu artik 80 kilo olurum yani

Merak ettigim bisey daha var, dogumdan sonra ne kadar kilo gidiyor bebekle beraber?
Aldiginiz kilolari nerelerinize aliyorsunuz? Yani yuzunuz sisiyormu veya kalca gobek gogus gibi yerlere mi gidiyor...? :26:

arkadaşlar ben de 25.haftamdayım 13 kilo aldım. 65 le başladım şimdi 78 oldum vehızlı kilo alıyorum.85 le kapatsam diyorum becerebilirsem. kilolar dert oldu hepimize ama çoğu arkadaşım emzirdikçe istemesen de gidiyor diyip beni rahatlatıyor.

Ben dogumdan dondugumde eski kilomdan bir beden buyuktum. Kac kilo vererek eve geldigimi hatirlamiyorum. Benim kilolar kollarimda ve en cok karin-bel bolgemde birikmisti. Patatese cop sokulmus gibiydi vucudum Yuzum de sismisti. Emzirirken kilolar gidiyor ama gobek kaliyor. Onu da anca iki yilda toparlayabildim

canım ben en çok basen ve kalçadan alıyorum .ben de senin gibiydim ilk 3 ayda 5 kilo birden aldım iştahım artmıştı.şimdi şimdi azaldı iştahım ama nafile olan oldu artık.fazla da üzülmemek gerek ama dikkat ediyorum artık korkmaya başladım doğum zor olur diye:18:

Canim boyun, kilon kac ki? Kac aylik hamile oldugunda onemli tabii..
Benim boyum 1.68, 62 kiloyu pek gostermiyorum, ust tarafim ince belim felan
bende basene, kalcaya popoya aliyorum malesef
yanaklarimda dogustan hafif tombis oldugu icin artik cok sisko gosteririm diye kara kara dusunmeye basladim

Ben de 35 hafta 3 günlük hamileyim bu kadar kilo alacağımı hiç düşünmemiştim... 49 kilo iken hamile kaldığımı öğrendim suan da 74 kiloyum ama okadar cok göstermiyorum bence... tabi yanaklarda dolgunluk, bacaklarımda hafif kalınlaşma filan oldu ama okadar cok takılmıyorum. Bebeğim sağlıklı sıhhatli olsunda kilolar mühim değil he zaten yemek yemekten alamıyorum kendimi ... Zaten ben normal doğum istiyorum aksilik olmaz ise inş herhalde o esnada veririm bir kac kilo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…