Ben daha yeni hamile oldugumu ogrendim
62 kiloyom, boyum 1.68.. 80 kilo felan olacam diye odum kopuyor
selam :)
korkularınla ne alemdesin?
bgn tartıldım 62.3 çıktım.. hamile kaldığımda 52 falandım. bgn sezeryan olucm diye gittim doktora ama anestesi uzmanı yoktu. yrn sbh 7:30 da yatıcm hastaneye saat 11 gibi kızım yanımda olur sanıyorum.. :)
10 kiloyla bitirdin yaniharikasın valla..kaçıncı haftandasın..inşallah sağlıkla kavuşursun kızınla
bgn tartıldım 62.3 çıktım.. hamile kaldığımda 52 falandım. bgn sezeryan olucm diye gittim doktora ama anestesi uzmanı yoktu. yrn sbh 7:30 da yatıcm hastaneye saat 11 gibi kızım yanımda olur sanıyorum.. :)
ben de 22 haftadamdayım uzun zamandır korkuyodum tartılmaya...ama bu sefer gerçeklerle yüzleştim 7 kilo almışım farkındayım fazla zaten kilolu da hamiş kalmıştım bi de son zamanlarda asıl alınıyo kilolar diyo herkes...offf!!!kendime çok kızıyorum kızlar
gerçi bebişimiz 2 hafta önden gidiyo erken döllenme olmuş sanırım bu durumda 24 haftalık gibiyim ama gene de fazla .... :18:
zeynepcim bak ben 31. haftamdayım acaip bir iştah patlamasıyla yüzyüzeyim şuan..zor tutuyorum kendimi..normalde yemem gerekenler doyurmuyoraz kaldı sabret diye telkin ediyorum kendimi.dikkatli ol canım:18:
Ben dogumdan dondugumde eski kilomdan bir beden buyuktum. Kac kilo vererek eve geldigimi hatirlamiyorum. Benim kilolar kollarimda ve en cok karin-bel bolgemde birikmisti. Patatese cop sokulmus gibiydi vucudumOff sizleri duydukca bende geriliyorum kimbilir ben en kadar kilo alacagim :18:
62 kiloyum daha yeni 6 hafta oldu artik 80 kilo olurum yani
Merak ettigim bisey daha var, dogumdan sonra ne kadar kilo gidiyor bebekle beraber?
Aldiginiz kilolari nerelerinize aliyorsunuz? Yani yuzunuz sisiyormu veya kalca gobek gogus gibi yerlere mi gidiyor...? :26:
Off sizleri duydukca bende geriliyorum kimbilir ben en kadar kilo alacagim :18:
62 kiloyum daha yeni 6 hafta oldu artik 80 kilo olurum yani
Merak ettigim bisey daha var, dogumdan sonra ne kadar kilo gidiyor bebekle beraber?
Aldiginiz kilolari nerelerinize aliyorsunuz? Yani yuzunuz sisiyormu veya kalca gobek gogus gibi yerlere mi gidiyor...? :26:
canım ben en çok basen ve kalçadan alıyorum .ben de senin gibiydim ilk 3 ayda 5 kilo birden aldım iştahım artmıştı.şimdi şimdi azaldı iştahım ama nafile olan oldu artık.fazla da üzülmemek gerek ama dikkat ediyorum artık korkmaya başladım doğum zor olur diye:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?