Kaç haftalık hamileyiz, kaç kilo aldık? Buyrun...

canım bende çok sormuştum bunu zamanında ama inan çok değişiyor..kimisi çok almasına rağmen 40 ına kadar hepsini verebiliyor..kiminin doğumda 11 kilo gidiyor..daha öncede yazdım burda ben normal doğum yaptım doğumda sadece 5 kilo gitti ve geri kalan hepsini ben kendi uğraşlarımla verdim..vücut yapım her yerinden alır..öylede oldu..heryerimden almıştım..

Heryerden almak daha iyi bence bende olacaksa oyle olsun diyorum.. Ins. bende kilolarin yarisindan fazlasi dogumda gider emzirirken vermek zor olsa gerek..

Ben şu anda 17 haftalık hamileyi karnım çıkmasına rağmen ilk 2 ay kilo verdiğim için tartıda çok farketmiyor.sanırım 1 kilo aldım. Ama bundan sonra alırım sanırım. cunku tatlıdan gözüm dönüyor

tebrik ederim sizi..maşallah.. nasıl beslendiniz ,spor yaptınız mı, ya da genetik olarak ince bir bayan mısınız biraz bahsedebilirmisiniz mümkünse?

çok teşekkürler başta 5kilo verdim mide bulantısından ve çıkarmalardan 54 ile hamile kaldım 64kiloyum şuanda normalde spor geçmişim var ama hamilelikte yapmadım havalar güzelken günde 45 dak.yürüyordum...abur cubur yemiyorum hamur işi zaten aram yoktur hala yok hiç aşermedim:26:normal yaşantımdaki besinlerimle devam ettim ekstra bebişe yarıcak şeyleri saymazsak o yediklerimde zaten oğluma gidiyor canım...genetik olarakda inceyimdir

merhaba
ben 18+3 gunluk hamileyim
ilk 3 ay kilo almadim da vermedim de
Bulantilarim oldugundan hep kuru agirlikli beslendim
14.haftamda annem yanima geldi ve yemekler onumde hazir olunca bende fazlasi ile bir guzel yedim.
58 ile basladim su an 60.7 yim

ayyy benim çok hızlandı kilo alımım hedefimle bitiremicem..12 ile bitirmeyi istiyordum
32. haftaya doğru ve 9 kiloya doğru gr gr ilerliyorum:18::18::18::18:

ben de bu sabah tartıldım 1 kilo eksik çıktım geçen sefer ödemim falan vardı sanırım çünkü bu ara çok sık wc ziyareti yaptım bu durumda 7 değil de 6 kilo almış oluyorum sanırım neyse 1 kilo 1 kilodur..birazcık da olsa moralim düzeldi :79: bi de yediklerime de dikkat etmeye çalışıyorum kabızlık sorunum da geçti şükür...6 ayda 6 kilo acaba 10 la bitirebilir miyim ki?:97::97:

canım moral bozmak istmem ama zor..bizim yapımız kolay kilo alıyor..ben 22. haftamda 3-3.5 gibi almıştım.dikkat etmeme rağmen bazı haftalar atak yapıyorum nedense..ama deli gibide açım.daha 8-9 haftam var ama haftada 1 kilo alma potansiyeline sahip olduğum için korkuyorum..kendini şartlama..bende senin haftalarında 10 la bitirebilirmiyim ki nasılsa 3kilo aldım diyorum ama yok..12 ile bitse mucize olacak..anca şkerin çıkarsa dr diyet verirse sende harfi harfine uyarsan o zaman 10 la bitirebilirsin..:26:

Yaktin beni
Ayni avuntu bende de vardi
Dikkat etmeye devam, su koyvermeyelim kizlar. Alabilecegimizin en azi olsun da napalim artik.

farkındayım canım durumun da işte umut fakirin ekmeği hesabı benimki
aslında netten falan bakıyorum da bu haftalara göre aldığım kilo normal 6 ile 9 kilo alınması normalmiş...fazla değil aslında ama dediğin gibi biz kolay kilo aldığımız zor verdiğimiz için hep tedirginiz bu konuda zaten kilolu da başlayınca insan bi tadını çıkaramıyo yani...bi de ben gittim kendime kilo konusunda katı bi doktor seçtim tırsıyorum kadından resmen:18::18:
napalım biz elimizden geleni yapalım da iş olacağına varack zate:80:

ben anlamıyorumki doktor tarttı hamileliğimin başında 56 çıktım eve geldim dijital tartı aldım kıyafetsiz sabah uyanınca 53 geldim. Hangisini baz alacaz ki biz:)

30.haftamdayım 7 kilo aldım. 1 ay hiç kilo almadım. son 2 ayım bakalım kaçar kaçar alıcam kiloları:78:

ben suan 24+4 gunluk hamileyim ve su ana kadar 3.5 kilo aldim ama inaninki hic gozumde bile yok kac kilo aldigim tek bebegimi sag saglim kucagima alim baska bisey istemiyorum ins 30 haftaya kadar gelirim valla bakalim ozaman kadar kac kilo alicam.

ben 26 haftalık gebeyim. boyum 1.65 gebeliğe 65 kilo ile başladım şimdi 79oldum.benim de üst tarafım ince vücut tipimiz aynı olsa gerek.yanaklarım da toplu yanaklıyım yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…