Off sizleri duydukca bende geriliyorum kimbilir ben en kadar kilo alacagim :18:
62 kiloyum daha yeni 6 hafta oldu artik 80 kilo olurum yani
Merak ettigim bisey daha var, dogumdan sonra ne kadar kilo gidiyor bebekle beraber?
Aldiginiz kilolari nerelerinize aliyorsunuz? Yani yuzunuz sisiyormu veya kalca gobek gogus gibi yerlere mi gidiyor...? :26:
36 haftalık hamileyim şimdi tartıldım 10 kilo almışım
canım bende çok sormuştum bunu zamanında ama inan çok değişiyor..kimisi çok almasına rağmen 40 ına kadar hepsini verebiliyor..kiminin doğumda 11 kilo gidiyor..daha öncede yazdım burda ben normal doğum yaptım doğumda sadece 5 kilo gitti ve geri kalan hepsini ben kendi uğraşlarımla verdim..vücut yapım her yerinden alır..öylede oldu..heryerimden almıştım..
tebrik ederim sizi..maşallah.. nasıl beslendiniz ,spor yaptınız mı, ya da genetik olarak ince bir bayan mısınız biraz bahsedebilirmisiniz mümkünse?
ben de bu sabah tartıldım 1 kilo eksik çıktım geçen sefer ödemim falan vardı sanırım çünkü bu ara çok sık wc ziyareti yaptım bu durumda 7 değil de 6 kilo almış oluyorum sanırım neyse 1 kilo 1 kilodur..birazcık da olsa moralim düzeldi :79: bi de yediklerime de dikkat etmeye çalışıyorum kabızlık sorunum da geçti şükür...6 ayda 6 kilo acaba 10 la bitirebilir miyim ki?:97::97:
Yaktin benicanım moral bozmak istmem ama zor..bizim yapımız kolay kilo alıyor..ben 22. haftamda 3-3.5 gibi almıştım.dikkat etmeme rağmen bazı haftalar atak yapıyorum nedense..ama deli gibide açım.daha 8-9 haftam var ama haftada 1 kilo alma potansiyeline sahip olduğum için korkuyorum..kendini şartlama..bende senin haftalarında 10 la bitirebilirmiyim ki nasılsa 3kilo aldım diyorum ama yok..12 ile bitse mucize olacak..anca şkerin çıkarsa dr diyet verirse sende harfi harfine uyarsan o zaman 10 la bitirebilirsin..:26:
canım moral bozmak istmem ama zor..bizim yapımız kolay kilo alıyor..ben 22. haftamda 3-3.5 gibi almıştım.dikkat etmeme rağmen bazı haftalar atak yapıyorum nedense..ama deli gibide açım.daha 8-9 haftam var ama haftada 1 kilo alma potansiyeline sahip olduğum için korkuyorum..kendini şartlama..bende senin haftalarında 10 la bitirebilirmiyim ki nasılsa 3kilo aldım diyorum ama yok..12 ile bitse mucize olacak..anca şkerin çıkarsa dr diyet verirse sende harfi harfine uyarsan o zaman 10 la bitirebilirsin..:26:
Yaktin beni
Ayni avuntu bende de vardi
Dikkat etmeye devam, su koyvermeyelim kizlar. Alabilecegimizin en azi olsun da napalim artik.
30.haftamdayım 7 kilo aldım. 1 ay hiç kilo almadım. son 2 ayım bakalım kaçar kaçar alıcam kiloları:78:
Canim boyun, kilon kac ki? Kac aylik hamile oldugunda onemli tabii..
Benim boyum 1.68, 62 kiloyu pek gostermiyorum, ust tarafim ince belim felan
bende basene, kalcaya popoya aliyorum malesef
yanaklarimda dogustan hafif tombis oldugu icin artik cok sisko gosteririm diye kara kara dusunmeye basladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?