Kaç haftalık hamileyiz, kaç kilo aldık? Buyrun...

32 haftalık hamileyim 44 ile başladım şimdi 60 oldum

32 haftalık hamileyim 44 ile başladım şimdi 60 oldum

maşaallaah

bende 44 kilo ile başladım şuan 47yim 14 haftalık bnmkide

ilk 3 ayda bulantım olmadı rahattım 3 aydan sonra başladı yaff son bi haftadır bulantı yüzünden fazla yemek yiyemiyorumm :26:

nolcek bnm halıım

benimde hiç bulantım olmamıstı 3.ayın sonunda 1 hafta baya bir bulandı ama sadece 1 hafta sürdü. İnşallah senin de öyle olur

35+5teyim
45 ile hamile kaldım 60 oldum

neyse ki top gibi bir göbeğin dışında hala zayıf duruyorum

Son düzenleme:
benimde hiç bulantım olmamıstı 3.ayın sonunda 1 hafta baya bir bulandı ama sadece 1 hafta sürdü. İnşallah senin de öyle olur

ayy inş cnm galiba dediğin gibi oldu 14+ 4 teyiz ve bulantılarım yok denecek kadar azaldı şükür geçen hafta daha kötüydü..

sen nekadar kilo aldın peki cnm

bence iyi gidiyosun hilalcim ben de bu hafta 200 gram almışım...bu ayı en azla bitirmek istiyorum...belki 9. ayda da hiç kilo almam öle olabiliyomuş çünkü 7 ve 8 için bi şey diyemiyorum ne yazık ki:18:

evet almayanlar oluyor ama ben tavan yaptığım için hiç umutlanmıyorum hatta kalan 8 haftada 7 kilo alsam 16 olur diye alıştırdım bile kendimi..ilkinde 12 ile bitrcem hayaliyle yaşayıp 18 le sonlanınca bunda biraz gerçekçöi olayım diyorum

hee bu arada bu 9 kilo sabah aç karnı,kıyafetsiz ve wc ye çıkmış olarak..yoksa halim harap olur herhalde

15+2 haftalık hamileyim. 50 kiloydum hamileliğimden önce ama ilk 3 ayım sürekli bulantılarla geçtii için krakerlerle geziordm ve şuan 53.5 kiloyum. Birde galiba zayıf hamile kalanlar daha çok alıor hamilelikte sanırm..

kişiden kişiye değişiyo sanırım tecrübem yok ama kiminde 11 kilo bile gidebiliyomuş kimisinde ise taş çatlasın 4 kilo falan...yani bünye meselesi sanırım...

ins. bende 11 kilo gider halam dogum yaptiginda 77 kiloydu dogumdan sonra 73 kilo oldu, 4 kilo gitmisti.. 10 gun gecikmisti dogumu, bende en az 6 kilo diye biliyorum ama demek ki belli olmuyor

hee bu arada bu 9 kilo sabah aç karnı,kıyafetsiz ve wc ye çıkmış olarak..yoksa halim harap olur herhalde

Bende anca oyle tartilirim ama malesef doktor elbiseyle ayakkabiyla birlikte tartiyor

hele dr a hiç bakma valla bunalıma girersin..kıyafet,dolu mide,ayakkabılar derken bayağı fazla çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…