Kaç haftalık hamileyiz, kaç kilo aldık? Buyrun...

amaaannn öbür türlü tartılıp moral bozmaya ne gerek var?
doktorlar sağolsun zaten botlarla kıyafetlerle tartıyolar yeterince sinirimiz bozuluyo...
bi de akşam saati oluyo randevular rahat 2-3 kilo farkediyo yani evdeki halimizle...ben evimdeki tartıya bakıyorum artık...ama ii oldu toparladım yeme içme işlerini bu aralar yoksa 40 kiloyla bitirebilirim valaaa potansiyelim çok feciii

Kaynanam ve kizkardesiyle baglanmistik msnden, hemen ceneleri dustu cok kilo almissin diye Ne annem ne kardesim oyle bir sey demiyor halbuki. Almissam da moral bozmanin ne alemi var ki? Yok illa moralimi bozacaklar. Esime belli etmemeye calistim ama cok gucendim. Her firsatta kilo muhabbeti. Ebru Salliyi gelin alaylardi
23 haftaligim ve 6 kilo almis vaziyetteyim. Boyum 1.68. Bakin bakalim cok mu almisim sizce:

komşumuz doğum yaptı sezeryan oldu 6 kilo gitmiş bebişi 6 aylık oldu ama kiloları olduğu gibi duruyo bence doğum kadar sonrası da önemli emziren anneler süt olsun diye daha iştahlı da olabiliyolar sanırım kimileri de hamileyken almıyo da emzirirken alıyo kiloları...işte tamamen kişisel bi durum yani...başımıza gelmeden bilemeyiz ne olacağımızı

bence iyi görünüyosun boyun da var hem de sadece göbek çıkmış gibi geldi bana çok tatlı maşallah

bende şuan 18 haftalık hamileyim 70 kilo ile başladım ve şuanda 76 kiloyum çok fazla yaaaaa naparım ben:18: doktorum pek ilgilenmiyor ya iyi bi doktor ama sen sorarsan cevap veriyor benim kilomu ilk defa geçen hafta ölçtü ..

bence gayet iyi kilon.benimde boyum 168 ve şuan 76 kiloyum ve 18 haftalık hamileyim.beim halim daha içler acısı....

hele dr a hiç bakma valla bunalıma girersin..kıyafet,dolu mide,ayakkabılar derken bayağı fazla çıkıyor

Bakacak olursam herhalde benim butun hamileligim depresyonda gecer. Tam kilo vermeye niyetlenirken hamile kaldim. Cok kilolu degilim ama vermek iyi olur dedim, baktim hamileyim.. bu saatten sonra da yag eritecek degilim, daha ilk aylardayim..

Harika gorunuyorsun, insallah bende oyle olurum dedigim hamile tipindensin icin rahat olsun. Bence ters mantikla yaklasmislar sana kafana takacagini bildigin icin soylemisler, bosver tadini cikar..

Evet birde pat diye veremezsin kilolari sut olsun diye de yemen lazim. Sezeryanla dogum yapanlar daha zor veriyor kilolari zaten, en iyisi normal dogum, nasip olursa insallah..

vallahi yazarken utanıyorum 18 haftalık hamilieyim ve tamm 8 kilo aldımm gidisatım hiç iyi değil biliyorum ama gecen hafta cok yedim içtim ve 2 kiloyu sadece gecen hafta aldım sadece

valla maşallah fıstık gibi görünüyosun, sadece karnın büyümş başka bişey yokki sende, incecik görünüyosun:)) kıskananlar çatlasın boşver sen onları:)

26 haftalık hamileyim.11 kilo aldım.ilk 3 ay yiyemiyordum kilo almadım,sonrasında midem genişledi galiba doymuyorum neredeyse haftada 1 kilo aldım.su an 70 kiloyum.

bn kilo göremedim göbüşten başkaaaa

bence gayet iyi kilon.benimde boyum 168 ve şuan 76 kiloyum ve 18 haftalık hamileyim.beim halim daha içler acısı....
Cok tesekkur ederim canim. Hamurisi tatli yememeye gayret et. Ben gebelik sekerim varken uyguladigim listeye basladim bugun. Hem cok doyurucu hem saglikli. Eger istersen yazarim sana.

Cok mutlu oldum icten sozlerin icin, cok sagol

vallahi yazarken utanıyorum 18 haftalık hamilieyim ve tamm 8 kilo aldımm gidisatım hiç iyi değil biliyorum ama gecen hafta cok yedim içtim ve 2 kiloyu sadece gecen hafta aldım sadece
Hic utanma canim, bu istah malesef allah vergisi. Gozum donuyor ne yesem diye. Derdim incecik bitirmek degil hamileligimi ama sonrasinda toparlanmasi kolay olmuyor gercekten. Yukarida bahsettigim listeyi verebilirim sana da. Ya da buraya yazayim en iyisi.

valla maşallah fıstık gibi görünüyosun, sadece karnın büyümş başka bişey yokki sende, incecik görünüyosun:)) kıskananlar çatlasın boşver sen onları:)
Seni operim ben yaa Cok sagol canim

bn kilo göremedim göbüşten başkaaaa
Sagol canimmm

Son düzenleme:
Arkadaslar bu liste benim ilk hamileligimde gebelik sekeri oldugumda uyguladigim liste. Kadikoy Sifa Hastanesi Dyt. Ayse Alanyali'ya ait. Bu liste diyet listesinden ziyade bebege kilo aldirip anneye aldirmamak icin. Dileyen guvenle uygulayabilir.

Kahvalti 10-10:30 Calisan arkadaslar saatleri geriye cekebilir
2 dilim doygun ya da kepekli ekmek (en bol tahilliyi tavsiye ederim)
1 kati yumurta
2 dilim peynir (60gr.)
Salatalik, domates...
5 zeytin

Ara 12:00
1 bardak sut (yagsiz ya da yarim yagli daha iyi)
1 adet meyve (uzum, karpuz, muz yasak ama diyabeti olmayanlar yiyebilir)

Oglen 14:00
1. alternatif
Zeytinyagli sebze yemegi
Salata (az yagli)
Yogurt 1 su bardagi (yagsizi en iyisi)
2 dilim ekmek

2.alternatif
8 yemek kasigi kurubaklagil yemegi
Salata
Yogurt
1 dilim ekmek

3.alternatif
Zeytinyagli sebze
4-5 yemek kasigi bulgur pilavi/pilav ya da makarna
Yogurt

Ara 17:00
2 dilim ekmek
1 dilim peynir
1 meyve
6 findik ya da 3 tam ceviz

Aksam 20:00
Izgara et, tavuk, balik'tan biri (100-150 gr)
Salata
Yogurt
2 dilim ekmek

Ara 21:50
1 bardak sut
1 meyve

Aksam ile oglen tercihlerini birbiriyle degistirebilirsiniz.

kiloları dert etmeyn kızlar doğumdan sonra gidiyor tık diye hele emzirmeye başlayınca o tempo yeterince kilo verdiriyor. 1 haftada 1 kilo gitti emzireli. gece gunduz ayaktasın 2 saatte 1 uyanıyorsun. o yüzden çok düşünmeyin.. uykusuz her geceeee

bende bakırköy doğum evınde gıttım dıyetısyene şeker cıkınca banada bundan verdıler tek farkı sızde kuruyemişte var ve saatler değişk diğerleri aynı..

bugün tam 15 haftalık olduk 84,7 ile hamile kaldım şu an 82,7yim..bence çok iyi gidiyorum ama doktorum artık ayda 1 kilo almam gerektiğini söylüyor..
ben ilk hamile kaldığımda midem bulanana kadar 1 kilo aldım sonra bulantı kusma derken 81 ,5 afalan düştüm sonra 1ini geri aldım..doktorum 4 verip 1 aldın artık kilo almalısın diyor...

bende bakırköy doğum evınde gıttım dıyetısyene şeker cıkınca banada bundan verdıler tek farkı sızde kuruyemişte var ve saatler değişk diğerleri aynı..
Bu diyete basladigimdan beri 1,5 kilo eksik cikiyorum tartida. Yediklerim son derece saglikli, hic acikmiyorum. Abur cubur-cikolata-hamurisini kestim. Ara ogunlerimin bazilarini sutlu tatli ile degistiriyorum. Eger diyabetim cikarsa tatliyi da kesecegim. Kendimi boyle daha iyi hissediyorum.
Bugun itibariyle 23+4 gunlugum. 53le basladim 58'im simdi. 5 kilo yani

Kizlar aklima birsey geldi. Hizla kila aldigim donemde gebelik vitamini aliyordum. Son 3 gundur almiyorum cunku tuvalete cikmam imkansiz oluyor. Sizler de vitamin aliyor musunuz? Aliyorsaniz hizla kilo almamiz buna bagli olabilir diye dusunuyor musunuz??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…