Kaç yaşında evlendiniz?

_CeyDa_

birgün bitecek bu hasret.
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2008
4.628
4
116
Zonguldak
sadece merak ettim :)

Şu anda 19 yaşındayım 4 yıllık ciddi bi ilişkim var askerlik,maddi sıkıntılar olmasa sevdiğime koşa koşa giderdim ama önümüzde engeller var işte..böyle düşünürken aklıma birden yaşım geliyo yok be diyorum az daha bekarlıgın tadını cıkarayım baba evinin rahatlıgına doyayımda ondan sonra giderim diyorum ama bi yandanda içim hep onu istiyorr..

sizinde kaç yaşında evlendiğinizi yada evlenmeyi düşündüğünüzü öğrenmek istedim:)

Son düzenleme:
yılı filan yok bu işlerin sen erken beraber olmaya başlamışsın sevdiğinle bu yaşta 4 yıl olmuş..bence de 19 yaş erken yani..kendini evliliğe hazır hissedebilirsin artık olgunlaştımda diebilirsin ama 20 yi geçmeli bi insan..Allah nasip ederse eninde sonunda kovuşacan sevdiğine öle düşün ve sabırlı ol derim

bende 4 yıllık bi birlikteliğin sonunda evlenicem Allah izin verirse inşallah yani 23 ümde

ben 22 yaşında evlendim tabi yaşla alakalı değildir evliliği yürütebilmek .
ama 4.5 yıllık evliliğim var sizin sevgililik süreniz kadar bence vakti gelmiş evliliğiniz için .daha fazla beklemeyin heyecanı biter yoksa.

benim 6 yıllık ilişkim var askerden gelene kadr 7 yıllık olcak..heyecanı biter demişsin evlenincemi biter heyecan anlamadım:26:

sanırsam ben evde kalırım :89:
hiç kimseden hoşlanamıyorum, sevemiyorum :89: :89:
anca ünlüler:86:
kesin evde kalcam kesin :84:
aşkta yok zaten
neyse
yaşasın yemek yemek

benim 6 yıllık ilişkim var askerden gelene kadr 7 yıllık olcak..heyecanı biter demişsin evlenincemi biter heyecan anlamadım:26:
demek istediğim o kadar yıl paylaştığınız şeyler canım.yaşanmamış pek birşey kalmıyor ,iki kişi arasındaki gizem kayboluyor.hatta birçok insan ilişki uzadıkça ilişkininde yayvanlaştığını söylediği için heyecanı kaybolmasını sevginin demek istedim.çok uzun süreli ilişkilerde evlendikten sonra daha çok problem çıkıyor.mesela eşimle gezmek istiyorum ,geceye yakın geç saatte dolaşmak istiyorum vs gibisinden düşünsene ilişkide o kadar monotanlaşıyor ki yıllarca hep buluş buluş ,hep konuş konuş,aynı şeyler.evlenince daha bir farklı .aynı ortamda aynı şeyleri yapmak mesela tatile gitmek,aile ziyaretlerine onunla gitmek ,ya da gezmek tozmak ne bilim sınırsız şeyler ya da ilkleri eşinle yaşamak .
anlatamadım da eminim 6 yılda yaşadığın şeylerde evlenince ki yaşayacağın şeylerin çoğunu yaşamışsınızdır demi ? saydıklarımın .

evet canım yaşadık ama inşallah dediğin gibi monotonlaşmaz.şuan heyecan kaybolmadı ama evlenince nolur bilmem...

23 bitti ama hala erkenmi normal mi karar veremiyorum sanırım bu evliliğin omuzlarıma yüklediği yüke göre netleşicek :)) 1,5 ay sonra evleniyorum

canım 26 yaşımda evlendim heristediğimi yaptım okudum çalıştım gezdim dolaştım ama kendine güveniyosan ben ezilmem kimsenin etkisi altında kalmam diyosan sen bilişrsin eskilerin dediklerini bi düşün hepsinin ağzında şimdiki aklım olsaydı bu yaşta evlenmez ağız kokusu çekmezdim diyolar onun için kendi ayaklarıın üstünde durabilecek işe ve güce sahip ol deim

24 yaşında evlendim 3 yıldır evliyim eşimi 6 yıldır yakından tanıyorum çok şükür büyük problemlerimiz yok ama ufak tefek olmuyor değil...
bence çokta acele etme. baba evinin rahatlığı bir başka oluyor:)

bende19 yaşında evlendim 3.5yıllık bir evliliğim var 2 tanede dünya tatlısı bebişim var ben mutluyum iikide erkenden evlenmişim diyorum büyük oğlum 2 yaşında kızım 10 aylık avantajı bu bence erkenden zorlukları atlatmak bebişler büyüdüğünde ben daha genç olucam ne güzel tabi doğru erkeği bulmakta önemli dikkat et ii düşün
diyene bak sen ii düşündüğün içinmi 1 ay flörtten sonra hemen evlendin evet canım ben eşimle yalnızca 1 ay görüşmem oldu 1 ay içinde nişanım oldu ve düğünüm oldu ah ah ne günlerdi ama geçmişe dayanıyo hikaye tabi bunlar beni evlenmeden 2 sene önce istemeye gelmişlerdi sonra ben bişeyler oldu istemiyorum dedim nasip işte askerliğini bitirmiş tekrar geldiler bu sefer olur dedim hayret bişeyim bende haaa kesin asker yolu beklememek için hayır demişimdir(şakaşaka)askere gidiceni bile bilmiyodum daha 17 yaşındaydım ne bilsin ablası

Son düzenleme:
Dün doğum günümdü, düğünüm de haziran 26da.
Dolu dolu 23 yaşında evlenmiş olacağım.
Nişanlıma kalsa biz çoktan evliydik de üniversite durumlarımızdan uzadı.
O mezun oldu nişan yaptık, ben mezun oluyorum düğün yapacağız nasipse

bencede erken 19 zaten ne kadar seversem seviyim yaşımdan dolayı evliliğe yanaşmam
kusura bakmasın hayırlı olsun seninde evliliğin canım inşallah bir ömür mutlu olursunuz

ben bekarım uzun süreli bir ilişkim var ama bu gidişle hiç birzaman evlenemicem

öyle deme kız inşallah evlenirsiniz
bence birazda yaşla alakalı çünkü 15 yaşında birinin bi evliliği yürütmesiyle 22 yasındaki birinin yürütmesi çok farklı bişey :26:
heyecanı biter demişsiniz biz toplasanız 4 yılda en fazla 10 kere falan görüştük çünkü çok uzağız birbirimizden :)

benim için ideallerden biri
sanırsam ben evde kalırım :89:
hiç kimseden hoşlanamıyorum, sevemiyorum :89: :89:
anca ünlüler:86:
kesin evde kalcam kesin :84:
aşkta yok zaten
neyse
yaşasın yemek yemek
sende ünlülerle evlenirsin kızzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…