benim 6 yıllık ilişkim var askerden gelene kadr 7 yıllık olcak..ben 22 yaşında evlendim tabi yaşla alakalı değildir evliliği yürütebilmek .
ama 4.5 yıllık evliliğim var sizin sevgililik süreniz kadarbence vakti gelmiş evliliğiniz için .daha fazla beklemeyin heyecanı biter yoksa.
demek istediğim o kadar yıl paylaştığınız şeyler canım.yaşanmamış pek birşey kalmıyor ,iki kişi arasındaki gizem kayboluyor.hatta birçok insan ilişki uzadıkça ilişkininde yayvanlaştığını söylediği için heyecanı kaybolmasını sevginin demek istedim.çok uzun süreli ilişkilerde evlendikten sonra daha çok problem çıkıyor.mesela eşimle gezmek istiyorum ,geceye yakın geç saatte dolaşmak istiyorum vs gibisinden düşünsene ilişkide o kadar monotanlaşıyor ki yıllarca hep buluş buluş ,hep konuş konuş,aynı şeyler.evlenince daha bir farklı .aynı ortamda aynı şeyleri yapmak mesela tatile gitmek,aile ziyaretlerine onunla gitmek ,ya da gezmek tozmak ne bilim sınırsız şeyler ya da ilkleri eşinle yaşamak .benim 6 yıllık ilişkim var askerden gelene kadr 7 yıllık olcak..heyecanı biter demişsin evlenincemi biter heyecan anlamadım:26:
evet canım yaşadık ama inşallah dediğin gibi monotonlaşmaz.demek istediğim o kadar yıl paylaştığınız şeyler canım.yaşanmamış pek birşey kalmıyor ,iki kişi arasındaki gizem kayboluyor.hatta birçok insan ilişki uzadıkça ilişkininde yayvanlaştığını söylediği için heyecanı kaybolmasını sevginin demek istedim.çok uzun süreli ilişkilerde evlendikten sonra daha çok problem çıkıyor.mesela eşimle gezmek istiyorum ,geceye yakın geç saatte dolaşmak istiyorum vs gibisinden düşünsene ilişkide o kadar monotanlaşıyor ki yıllarca hep buluş buluş ,hep konuş konuş,aynı şeyler.evlenince daha bir farklı .aynı ortamda aynı şeyleri yapmak mesela tatile gitmek,aile ziyaretlerine onunla gitmek ,ya da gezmek tozmak ne bilim sınırsız şeyler ya da ilkleri eşinle yaşamak .
anlatamadım daeminim 6 yılda yaşadığın şeylerde evlenince ki yaşayacağın şeylerin çoğunu yaşamışsınızdır demi ? saydıklarımın .
sadece merak ettim :)
Şu anda 19 yaşındayım 4 yıllık ciddi bi ilişkim var askerlik,maddi sıkıntılar olmasa sevdiğime koşa koşa giderdim ama önümüzde engeller var işte..böyle düşünürken aklıma birden yaşım geliyo yok be diyorum az daha bekarlıgın tadını cıkarayım baba evinin rahatlıgına doyayımda ondan sonra giderim diyorum ama bi yandanda içim hep onu istiyorr..
sizinde kaç yaşında evlendiğinizi yada evlenmeyi düşündüğünüzü öğrenmek istedim:)
fazla aceleye gerek yok dimi ??
4+ kaç yıl olmalı yada olabilir acaba :26:
yılı filan yok bu işlerin sen erken beraber olmaya başlamışsın sevdiğinle bu yaşta 4 yıl olmuş..bence de 19 yaş erken yani..kendini evliliğe hazır hissedebilirsin artık olgunlaştımda diebilirsin ama 20 yi geçmeli bi insan..Allah nasip ederse eninde sonunda kovuşacan sevdiğine öle düşün ve sabırlı ol derim
bende 4 yıllık bi birlikteliğin sonunda evlenicem Allah izin verirse inşallah yani 23 ümde
ben bekarım uzun süreli bir ilişkim var ama bu gidişle hiç birzaman evlenemicem
bence birazda yaşla alakalı çünkü 15 yaşında birinin bi evliliği yürütmesiyle 22 yasındaki birinin yürütmesi çok farklı bişey :26:ben 22 yaşında evlendim tabi yaşla alakalı değildir evliliği yürütebilmek .
ama 4.5 yıllık evliliğim var sizin sevgililik süreniz kadarbence vakti gelmiş evliliğiniz için .daha fazla beklemeyin heyecanı biter yoksa.
sende ünlülerle evlenirsin kızzzsanırsam ben evde kalırım :89:
hiç kimseden hoşlanamıyorum, sevemiyorum :89: :89:
anca ünlüler:86:
kesin evde kalcam kesin :84:
aşkta yok zaten
neyse
yaşasın yemek yemek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?