23 bitti ama hala erkenmi normal mi karar veremiyorum sanırım bu evliliğin omuzlarıma yüklediği yüke göre netleşicek :)) 1,5 ay sonra evleniyorum
canım 26 yaşımda evlendim heristediğimi yaptım okudum çalıştım gezdim dolaştım ama kendine güveniyosan ben ezilmem kimsenin etkisi altında kalmam diyosan sen bilişrsin eskilerin dediklerini bi düşün hepsinin ağzında şimdiki aklım olsaydı bu yaşta evlenmez ağız kokusu çekmezdim diyolar onun için kendi ayaklarıın üstünde durabilecek işe ve güce sahip ol deim
22 yaşındayım
evlenmedim
evde kaldımmmm
24 yaşında evlendim 3 yıldır evliyim eşimi 6 yıldır yakından tanıyorum çok şükür büyük problemlerimiz yok ama ufak tefek olmuyor değil...
bence çokta acele etme. baba evinin rahatlığı bir başka oluyor:)
bende19 yaşında evlendim 3.5yıllık bir evliliğim var 2 tanede dünya tatlısı bebişim var ben mutluyum iikide erkenden evlenmişim diyorum büyük oğlum 2 yaşında kızım 10 aylık avantajı bu bence erkenden zorlukları atlatmak bebişler büyüdüğünde ben daha genç olucam ne güzel tabi doğru erkeği bulmakta önemli dikkat et ii düşün
diyene bak sen ii düşündüğün içinmi 1 ay flörtten sonra hemen evlendinevet canım ben eşimle yalnızca 1 ay görüşmem oldu 1 ay içinde nişanım oldu ve düğünüm oldu ah ah ne günlerdi ama geçmişe dayanıyo hikaye tabi bunlar beni evlenmeden 2 sene önce istemeye gelmişlerdi sonra ben bişeyler oldu istemiyorum dedim nasip işte askerliğini bitirmiş tekrar geldiler bu sefer olur dedim hayret bişeyim bende haaa kesin asker yolu beklememek için hayır demişimdir (şakaşaka)askere gidiceni bile bilmiyodum daha 17 yaşındaydım ne bilsin ablası
Dün doğum günümdü, düğünüm de haziran 26da.
Dolu dolu 23 yaşında evlenmiş olacağım.
Nişanlıma kalsa biz çoktan evliydik de üniversite durumlarımızdan uzadı.
O mezun oldu nişan yaptık, ben mezun oluyorum düğün yapacağız nasipse
20 yaşında evlendim.
acaba ben de bir gün buraya yazabilir miyim ki
Yıllarla alakalı bir sey değil ki!
Mesala 4 yıldır berabersin bir 5 yıl daha beraber kalsan evlendikten sonraki gibi tanıyamazsın onu
Bende erken yasta evlenmemeyi, hatta evlenmeyi düşünmeyen bir insandım
18 yasında deli manyak bir askla evlendimAllahımın sevgili kuluymusum ki güzel bir insan var karsımda, yoksa sanırım Bin kere pişman olurdum
Evlilik zor zanaat
21 yaşında evlendım 5 yıl sevgılıydık 2 senedir evliyim 2 aylık bebişim var hiç pişman olmadım çok çok mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?