Yaptım onu araba söylenilen adreste yok denildi bekliyorum daha aşırı bunalımdayımAvukat tutun , arabaya takip karari cikartin , trafikte polise denk gelirse aninda el koyarlar arabaya
Yaptım ama şuan hiç haber gelmedi sürekli anons geçtiklerini söyledilerAraba icin calinti ihbari cikartin, arabayi ararken esinizi de bulurlar.
İlle ki bulunur ölmediyse bir yerlerdeYaptım ama şuan hiç haber gelmedi sürekli anons geçtiklerini söylediler
Ya bütün eşyalarım da evde , ben bir gömlek bir pantolınla geldim, burada kız kardeşiminkilerle idare ettim bende anahtar yok sadece evin adresini öğrenebildimannen haklı git evinde kal
eşinde çalıştığına göre elbet dönmek zorunda
Allah beter etsin onuİlle ki bulunur ölmediyse bir yerlerde
Eger araba uzun sure bulunamazsa anlayin ki dagda bayirda veya koyde falan bir kapali yere cekmistir. Oyle bir yerler varsa bildiginiz arastirin mutlaka. Akrabasinin falan yerinde saklaniyor olabilirAllah beter etsin onu
Memleketini yazdırmış ama orda da yokmuş resmen saklanıyor ya ben eve nasıl girebilirim bende anahtar ne yok birde eşyaların çoğunu ben almıştımAilen haklı değişyir kilidi kal evinde aracıda çalıntı ihbarı yap bağlat
Kurumunada sor izine çıktığı yeri bildirmek zorunda
5 gündür yok bende sizin gibi düşündüm arabayı bi köye götürüp bırakır ne diye ya o araba beim emegimdi zerre hakkı yokEger araba uzun sure bulunamazsa anlayin ki dagda bayirda veya koyde falan bir kapali yere cekmistir. Oyle bir yerler varsa bildiginiz arastirin mutlaka. Akrabasinin falan yerinde saklaniyor olabilir
Evet İstanbul gitmiş evde kalıyormustu, gitcem cuma günü ama nasıl yapcam bilmiyorum anahtar yok bişey yok polise bu durumu da bildirsem miDogru mu anladim yoksa Istanbul’da ki evinde mi kaliyor esin? O zaman git Istanbul’a kapinin kilidini degistir, esyalarini da koy kapinin onune.. normalde esyalarini sat derdim ama suca tesvik etmeyeyim durduk yere..
Hic merak etmeyin ille cikar ortaya5 gündür yok bende sizin gibi düşündüm arabayı bi köye götürüp bırakır ne diye ya o araba beim emegimdi zerre hakkı yok
Evet İstanbul gitmiş evde kalıyormustu, gitcem cuma günü ama nasıl yapcam bilmiyorum anahtar yok bişey yok polise bu durumu da bildirsem mi
Git çilingire açtır kapıyıMemleketini yazdırmış ama orda da yokmuş resmen saklanıyor ya ben eve nasıl girebilirim bende anahtar ne yok birde eşyaların çoğunu ben almıştım
Vallahi yerinde duramıyorum bu kararı da fazla, bir de ailesi oğluma tuzak kurdunuz sonunda oğlum anladı tuzağını demesin mi sinirlerin catladı ailesinden de şikayetçi olcam ben de dedim neden oğlunun ayrıldığını söylemediniz tuzağı kim kurmuş mahkemede görüsürz dedimHic merak etmeyin ille cikar ortaya
Bu adam ille bir yerlerde calisacak,omur boyu kacacak degil ya. Sadece sakin olun sabredin. Hesaplasacaginiz gun de gelecektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?