Kaçak eşim .

Toprak111

""Yasanmayan yaslar""
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2017
5.037
6.531
148
Ben davamı açtım ama şuan eşim ortada yok, bana söylenen tek sey eşin sana para ödememek için maasına haciz koyduruyor senden mal kaçırıyor denildi, aileside bana sacma sapan msjlar atmaya basladı, sttelleri kapalı, çalıştığı yeri aradım izne ayrılmış ve benim adıma olan arabayı alıp gitmiş araba tamamen bana aitti nereye gitti kimsenin haberi yok arabayı benden kaçırıyor.

Simdi eşimin tayini İstanbula cıkmıstı ama gidip gitmeyecegi kesin değildi evi neyi İstanbul a göndermiş, sorun su ki bende İstanbul u kazandım bu hafta okulum baslıyacak ailem git evinde kal oku evin dururken niye yurtta kalcaksın , evden gitmesi gereken biri varsa o gitsin dedi uzaklaştırmasıda var, şimdi ben napayım çok kararsızım bana yol gösterin, eşimde ortalıkta yok dava açınca arabayı alıp gitmiş farklı şehirli olduğumuz için ne ailesine ne de kendisine hiç bir şekilde ulaşamıyorum.emniyete de bildiridim cvb gelmedi daha bananyol gösterin babam stresten yüz felci gecirdi ailemi mahvetti pskolojik tedaviye basladım ayakta zor duruyorum onu süründüreceğim akrabalarımdan borc almıstı suan hepsi borcunu istiyor ama koca yok şimdi ben avukat tutacağım nasıl bir yol izlemeliyim ahtım var 4 senenin acısını her şekilde çıkarcam ondan.

annen haklı git evinde kal
eşinde çalıştığına göre elbet dönmek zorunda
Ya bütün eşyalarım da evde , ben bir gömlek bir pantolınla geldim, burada kız kardeşiminkilerle idare ettim bende anahtar yok sadece evin adresini öğrenebildim

Ailen haklı değişyir kilidi kal evinde aracıda çalıntı ihbarı yap bağlat
Kurumunada sor izine çıktığı yeri bildirmek zorunda

Ailen haklı değişyir kilidi kal evinde aracıda çalıntı ihbarı yap bağlat
Kurumunada sor izine çıktığı yeri bildirmek zorunda
Memleketini yazdırmış ama orda da yokmuş resmen saklanıyor ya ben eve nasıl girebilirim bende anahtar ne yok birde eşyaların çoğunu ben almıştım

Eger araba uzun sure bulunamazsa anlayin ki dagda bayirda veya koyde falan bir kapali yere cekmistir. Oyle bir yerler varsa bildiginiz arastirin mutlaka. Akrabasinin falan yerinde saklaniyor olabilir
5 gündür yok bende sizin gibi düşündüm arabayı bi köye götürüp bırakır ne diye ya o araba beim emegimdi zerre hakkı yok

Dogru mu anladim yoksa Istanbul’da ki evinde mi kaliyor esin? O zaman git Istanbul’a kapinin kilidini degistir, esyalarini da koy kapinin onune.. normalde esyalarini sat derdim ama suca tesvik etmeyeyim durduk yere..
Evet İstanbul gitmiş evde kalıyormustu, gitcem cuma günü ama nasıl yapcam bilmiyorum anahtar yok bişey yok polise bu durumu da bildirsem mi

5 gündür yok bende sizin gibi düşündüm arabayı bi köye götürüp bırakır ne diye ya o araba beim emegimdi zerre hakkı yok
Hic merak etmeyin ille cikar ortaya
Bu adam ille bir yerlerde calisacak,omur boyu kacacak degil ya. Sadece sakin olun sabredin. Hesaplasacaginiz gun de gelecektir

Evet İstanbul gitmiş evde kalıyormustu, gitcem cuma günü ama nasıl yapcam bilmiyorum anahtar yok bişey yok polise bu durumu da bildirsem mi

Onun olmadigi zamani kolla, cilingiri al git anahtarimi kaybettim diye.. zaten seni taniyan komsun falan vardir cilingir icin sorun olmaz.. degistir kilidi, esyalarini da koy cop posetine gelirse alir.. eger sikinti cikarirsa polise bildirirsin kesinlikle.. insan karisinin arabasini nasil kacirir ya pes..

Hic merak etmeyin ille cikar ortaya
Bu adam ille bir yerlerde calisacak,omur boyu kacacak degil ya. Sadece sakin olun sabredin. Hesaplasacaginiz gun de gelecektir
Vallahi yerinde duramıyorum bu kararı da fazla, bir de ailesi oğluma tuzak kurdunuz sonunda oğlum anladı tuzağını demesin mi sinirlerin catladı ailesinden de şikayetçi olcam ben de dedim neden oğlunun ayrıldığını söylemediniz tuzağı kim kurmuş mahkemede görüsürz dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…