Kaçak eşim .

Hayatımıza girdi, hayatımı mahvetti sonra usulden çekti gitti ne kadar kolay ya ona göre.

Geçmiş olsun.. üzüldüm adınıza,bir mevzuda benle dalga geçmiştiniz"4 yıldır çekiyorsun gibi". Ama ben aynı şeyi yapmiycam.. gerçekten sizin adınıza üzüldüm ben mutlu bir evliliğiniz var sanıyordum.. hakkınızda hayırlısı olsun. Arabaya gelince de bir şekilde ortaya çıkar..
neden evi terk ettiniz? Ev sizin mı kira mıydı?
Eğer sizin ise çıkmamanız gerekirdi evde durmanız gerekirdi,kendisi gitsin..

Ben dalga gecmedim sizle sadece yorumunuza kızıp öyle demiştim teşekkür ederim.

Komedi gibi esiniz varmis.
Zira yaptiklari sacma otesi komik..
Olan size olmus lakin herseyin bir hayiri vardir. Deneyim olmus oldu ve tecrube. Birdaha bu tarz insanlara kanmayacaksiniz bu yönden bakin.
Simdilik de sakin olun olayi dramatiklestirip kendinize acimayin.
Avukat bulun birtane o sizi yonlendirecek ve adim adim neler yapacaginiza destekci olacak.

O ara kesin bişeye kızmıssımdır, Rabbim yardımcımız olsun

Amin inşallah.. üzmeyin kendinizi inşallah bu kötü günler sonunda daha güzel günleriniz olur..
bir önceki konunuzu okudum,en doğru kararı almışsınız.. sizden bunca sene böyle birşeyi saklaması çok kötü..
daha iyi olacağınıza eminim.

Bir avukatla gorusurseniz hepsini tek elden halleder. Asla kendi basiniza altindan kalkamazsiniz. Avukatiniz istanbulda kalma durumunuzdan, uzaklastirmaya, arabaya kadar hepsiyle ilgilenir. Hic vakit kaynetmeyin bu sekilde

Bir avukatla gorusmeden kesinlikle çilingir alıp gitmeye falan kalkmayın.
Hanımlar anlıyorum herkes iyi niyetle bir akıl veriyor, yardımcı olmaya çalışıyor. Ama bunun hukuki bir proseduru var. Sizin kafanıza yatan hersey buna uygun değil. Hakliyken haksız duruma düşer insan. Ne demek çilingiri al git? Icra memuru bile polis olmadan hic bir evin içine girmez, giremez.
Su an adam ortak konutu ele geçirmiş, suçlu durumda. Kadın kilidi degistirirse adam hem içerde param vardı çaldı diyebilir. Hem de, ben ayrı yaşıyorum burasi benim evim, haneye tecavuz etti der.
Lütfen bilmediginiz konular hakkında yorum yapmayin

Teşekkür ederim.

Ailenize helsl olsun valla git evinde kal okulunu oku demişler.Bazı aileler var bırak evine gondermeyı napcan şimdi bide bosanıyon deyıp okula bıle yollamazlar.
Ama sonradan daha evde hıc kalmamısınız adresı bıle baska yerden ogrenmısınız.Tek basına olacaksanız bıde basına iş almayasınız.basına bela olmasın bu adam oralarda.evı ben tuttum ben tasıdım senın ne ısın var deyıp.iyi bi arastırıp dusunup oyle karar verın.boşanma kesınmı bılmıyorum da karsı tarafın belkıde bosanmak gıbı bı dusuncesı yoktur.sızın okul ıstanbula cıkmıs.oda tayın olmus ama bellı degıldı gıdecegı dıyosunuz.bwlkı sızden dolayı karar verdı eger bılıyosa okul işini

Toprak merhaba sanırım eşin asker.bağlı olduğu birliğe de gidip şikayet etmeni tavsiye ederim zaten kaçaksa da onlarda yerini tespit eder askeri ceza alır.

Ailemde önce olumsuz baktı ama ben ne olursa olsun okuycam dedim, onlarda o zaman evinden başka yere gitme otur dediler, önce benle barısacagını düşündü herhalde bazı şeylerde ortaya çıkınca ayrılcagımı garantiledi çekti gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…