- 17 Aralık 2016
- 4.522
- 4.185
- 63
Çok doğru söylediniz ya
Bana söyle dediler şimdş ben tedbir nafakası koydurcam ayrılana kadar kiranı ödesin ne dediler çünkğ şuan okuyorum ve hiç gelirim yokçilingir le kapıyı açtır içine de otur bi güzel
farketmez ki sonuçta senin evin her türlü ispatlar girer oturursunYa bütün eşyalarım da evde , ben bir gömlek bir pantolınla geldim, burada kız kardeşiminkilerle idare ettim bende anahtar yok sadece evin adresini öğrenebildim
Başka ne yapabilirim bu konuda acaba ya şuan bazı işlemleri başlatmam için İstanbul da olmam gerekliymiş of valla bunalım krizlerine giriyorum artıkKalkıp benim evim ben çilingir çağırıp girerim diye birşey yapma yetkili biri olsun canım evde daha sonra evinde kalabiliyorsun ama senin üzerine başka bir mülk yok ise benim evim yok orda kalmaliyim diye gelip seni cikartamiyor zaten
Off of ne sormuş ya evlilikten nefret ettim her şeyi sorunmus. Ya mutlu oldun oldun, olamadın uğraş durfarketmez ki sonuçta senin evin her türlü ispatlar girer oturursun
neden bu kadar kendini bunaltıyorsun ki,Başka ne yapabilirim bu konuda acaba ya şuan bazı işlemleri başlatmam için İstanbul da olmam gerekliymiş of valla bunalım krizlerine giriyorum artık
Başka ne yapabilirim bu konuda acaba ya şuan bazı işlemleri başlatmam için İstanbul da olmam gerekliymiş of valla bunalım krizlerine giriyorum artık
Yaşadığım çoğu şeyi anlayamıyorum, inanın bitirmek hiç de kolay değil ama bu saatten sonra asla yapamam çok zor hem de çok zor her zaman iki medeni insan gibi konuşalım ayrılalım dedim ama yok mesafe uzadıkça eşim böyle kaçtıKeşke bitirmeseydin bitiriyorsanda güzelce konuşmayı deneseydin.. kavgalı olmasaydı... diğer konunda ayrılma diyenlerdenim. Hakkında hayrlısı olsn.
boşanmak istemiyor olabilir miYaşadığım çoğu şeyi anlayamıyorum, inanın bitirmek hiç de kolay değil ama bu saatten sonra asla yapamam çok zor hem de çok zor her zaman iki medeni insan gibi konuşalım ayrılalım dedim ama yok mesafe uzadıkça eşim böyle kaçtı
Yalanlar üzerine kurulmuş bir evlilik psikolojik şiddet,Bu arada bitirme sebebi ne ben kaçırdım sanırım
Tazminat nafaka korkusuyla istemiyorboşanmak istemiyor olabilir mi
Eski konularımda sebeplerm var 2. Es oldugumu öğrendiğim ve aşırı piskolojik şiddet görüyordumBu arada bitirme sebebi ne ben kaçırdım sanırım
Eski konularımda sebeplerm var 2. Es oldugumu öğrendiğim ve aşırı piskolojik şiddet görüyordum
İstanbuldan tutcam avukatı gider gitmez of of teşekkür ederim beni aydınlattığınız içinCanım bizim tanıdık herşeyi döktü ortaya çocukta vardı onlarda çocuğun doğum için hastane parasını bile kadının ailesi karşılamış onları tek tek çıkarttı düğün cdsini Eke sundu bunları da ev aldığımız için eve verdik diye attığı her adımını avukatına soruyor çünkü karşı taraf biraz varlıklı yalısı felan var abla da burda tanınan birinin kızı ama karşı taraf o kdr cimri ki çocuğa sırf nafaka vermemek için velayetini aldı iftira attı rüşvet felan çok karıştı onların işleri kısacası
Araba için baban kimsenin nasıl aldıysa neyle odediyse onları topla ve acilen bir düzgün avukat bul ve ciddi biçimde onunla konuş nasil ilerlemeliyim diye mesela onlar telefonda bile konuşmazlar anca mesaj atarlarsa cevap yazarken bile avukatına sorar
Babamın hastalığı boşanma derken çok bunaldım stresten yemek yiyemiyorum kafamı kaldıramıyorum sakinleştiriciler le zor duruyorum.neden bu kadar kendini bunaltıyorsun ki,
herşey adım adım yoluna girecek git istanbula misafirhande kal evine girene kada rbir kaç gün,
yetkli biri ile git evini açtır kilid değiştir, okuluna başla zaten boşanma davanız var
hepsi geçecekBabamın hastalığı boşanma derken çok bunaldım stresten yemek yiyemiyorum kafamı kaldıramıyorum sakinleştiriciler le zor duruyorum.
İnşaallah inşaallah çok zor çokhepsi geçecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?