Kaç yıldan beri sürekli yapacağım deyip söz verimce insan bekliyoreee herkes öyle düşünmüyor işte
kaç yıl olmuş evleneli siz o altını salkımı unutun
9 yıldır bekliyor musunuz gerçektenEvet bekliyorum
İsterse evin on oğlu olsun insan elin içinde kendine yakışanı yaparaklında olsun evlenirken eş adayındaki en önemli kriterin:bir evin bir oğlu olması.
eee daha neyin davasındasınız?Ben o zaman 21 yaşındaydım şu an iki çocuğum var dokuz sene oldu evleneli
Evet bekliyorum Ne olmuş9 yıldır bekliyor musunuz gerçekten
Bence de komik çünkü size asla altın takmayacaklarHe he çok komik
Bir 9 yıl daha beklersinizEvet bekliyorum Ne olmuş
Bir 9 yıl daha beklersiniz
o zaman bir gün şakayla karışık "anne sende söyleyip durma şunu bak heyecanlanıyorum" vs diyinKaç yıldan beri sürekli yapacağım deyip söz verimce insan bekliyor
Daha çok bekler gibi duruyorsunuz.Evet bekliyorum Ne olmuş
E daha çok beklersin o zaman.Evet bekliyorum
Takı takınca mı sahip çıkmış olacaklar?Ne bekleyeceğim ne olursa olsun oğlum sevmiş deyip sahip çıkmasını
Neden aileden beklenti içindesiniz. Eşiniz alsın size altınıNe bekleyeceğim ne olursa olsun oğlum sevmiş deyip sahip çıkmasını
Bazı aileler kızlarına hiç değer vermiyor(du) gerçekten30 sene öncelerini hatırlıyorum.kız çocuklarına kıyafet alınmazdı okutulmazdı çoğu takı vs alınmazdı.evlenince kocan alsın kaynanan kayınpederin alsın denilirdi.gelinlik nişan düşün kına hep erkek tarafı alırdı.erkek anneleri ayaklarına terlik alamazdı bunları almaktan.genç yaşta da çökerlerdi.ama artık akıllandılar.yarı yarıya eşitçe evlilikler istiyorlar.olması gereken de bu.altın kendi ailesi neden takmamış da sadece eş ailesinden bekliyor konu sahibi?ya da bir zahmet çalışıp alsaymış çok istiyorsa.valla 2023 e gireceğiz.hala eşim evin tek oğluuu altınlar benim hakkımm diye dolananları var.pessss.
Sizin aileniz bu hikayenin neresinde?İsterse evin on oğlu olsun insan elin içinde kendine yakışanı yapar
Sahip cikmaktan kastiniz sanirim kabullenmek. Buda takiyla olmaz. Dogum yaptiginizda kapınıza bir tencere corba yollasaydi oglum sevmis deyip kabullenmis olurdu.Ne bekleyeceğim ne olursa olsun oğlum sevmiş deyip sahip çıkmasını
Ben evlenirken takılana razı oldum. Şu kadar altın isterim demedim. Ayrıca çalışıp kendime ne istersem aldım bekarken. Aynını tavsiye ederim.Sende yap o zaman
Bir 9 yıl daha zaman verin. Belki tek oğlan diye takabilirler.Evet bekliyorum Ne olmuş
Bekle abla, karpuz yata yata büyürmüş, senin altınlar da yata yata çoğalır.Evet bekliyorum
Onların verdikleri söze güvenirseniz daha çok beklersiniz kendiniz 30 yaşında kadinsiniz çalışın alın kızınıza küpe. Kaçmadım ama altınlara boğulmadim hiç bir zaman.Kaçtım dan beri takacağız diyolar elimizde yok diyorlardı şimdi ise ellerinde var ama takmıyorlar kızıma kaynana altın küpe sözü verdi üç sene oldu daha takmadı şu an ise sen okula gidiyorsun demiş sürekli bi bahane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?