- 17 Aralık 2015
- 27.119
- 49.576
- 598
Unutun gitsin artık, dokuz sene az değil. Geçmişe saplanmayın.Bir oğlan benim Eşim ve eşime hicbir şey yapılmadı ne zaman destek istesek yok dediler olduğu zaman ise kendilerine yaptılar aldığımız ev tamir tadilat istiyo kayınbaba usta yalvara yakara getirdik ama yinede tamir yapılacak yeri var yardım et de yapalım dedik bana annem babam destek yapmadı dedi
Niye sözünü veriyorlar madem yapacağız deyip niye yapmıyorlar
Benim çevremde başta kesinlikle istemedikleri halde, oğlunu, kızını ikna edemeyince gayet evlilik aşamalarını yerine getiren anne babalar oldu.Eşimin bir akrabası zamanında beğenmediği, kavgalı olduğu hatta o..lar dediği ailenin kızını sırf oğlu istiyor diye tıpış tıpış gitmiş istemiş, bir güzel de düğün yapmış.
Dokuz sene olmuş tekrar düğün yapıp takı mı taksınlar hemde bu ekonomideBen o zaman 21 yaşındaydım şu an iki çocuğum var dokuz sene oldu evleneli
Erkek çocuk doğursaymış takarlardı tabi. Heyt bee gelin dediğin böyle olur işte diye diye sıralardı bileziği kaynana.Haklısınız tabii hadi düğün olmamış takamamışlar ama insan torunları olduğunda şöyle onar bilezik takmaz mı gelinin koluna doğum hediyesi?
Yeni evinize babası usta olarak altın varaklı bir şeyler yapmaz mı geline ev hediyesi?
Nasıl yani Hahahha 9 sene olmuşBen o zaman 21 yaşındaydım şu an iki çocuğum var dokuz sene oldu evleneli
Durdu durdu bir dert buluyum dedi herhaldeDokuz sene olmuş tekrar düğün yapıp takı mı taksınlar hemde bu ekonomide
Severim kk nın bu pırıl pırıl kafalarını
Tarlayı taşlı yerden, avradı kardaşlı yerden alacaksın diye boşa mı demişlerErkek çocuk doğursaymış takarlardı tabi. Heyt bee gelin dediğin böyle olur işte diye diye sıralardı bileziği kaynana.
Ben beşinci erkeği doğurdum, her doğumda beş bilezik taktılar, her bilezik 20 gramdan aşağı değil. Yapabilirsem üç dört tane daha doğuracağım.
Soy olarak hep erkek dogurdugumuz için bizden kız isteyen çok olur. Genelde on doğumdan bir iki tanesi kız çıkıyor, onlar da havada kapılıyor zaten. Beni mesela besikteyken istemişler direkt, kaynanam altın beşik getirmiş taa o zaman, hala saklarım. Her oğlumda da altın pipi ödülü verdiler.
İnsanlar özenir diye anlatmak istemedim. Ödülü bana veriyorlar. Oğullarım için hep altın beşikler yapıldı. Hepsininki ayrı ayrı, kendi çocukları için kullanırlar belki diye saklıyoruz. Onun haricinde hepsinin altın zırhı var, beş yaşına gelince yaptırıldı bunlar da. Düğünlerde giyerlerdi. Mesela sünnetleri hep bütün şehre duyuruldu, günlerce tellallar dolaştı sokaklarda, altın sikkeler dağıtıldı. Daha anlatmayayım yani, insanlar üzülmesin. Erkek doğurmak önemli, beş şehzade anasıyım kolay mı? Bu yaş günümde altın lohusa yatağı bekliyorum mesela. Her sene mutlaka lohusa olduğum için. Aralarında çok yaş farkı olsun istemedim. Beraber büyüyorlar işte.Tarlayı taşlı yerden, avradı kardaşlı yerden alacaksın diye boşa mı demişler
Konuşmayayım konuşmayayım diyorum ama, o altın pipi ödülünde biraz ucuza kaçmışlar sanki ve buna bir miktar bozuldum.
İnsan utanır, altından yürüteç falan alır.
Biraz cimriler sanıyorum.
Ah parem yaaaDurdu durdu bir dert buluyum dedi herhalde
Hah dedi yıllar yıllar önce ben kacmistim
Bundan iyi dert mi olurdu dedi yazdı galiba
Yok mu bir ayağı çukurda dayı, amca, hala, teyze hepsi olurİnsanlar özenir diye anlatmak istemedim. Ödülü bana veriyorlar. Oğullarım için hep altın beşikler yapıldı. Hepsininki ayrı ayrı, kendi çocukları için kullanırlar belki diye saklıyoruz. Onun haricinde hepsinin altın zırhı var, beş yaşına gelince yaptırıldı bunlar da. Düğünlerde giyerlerdi. Mesela sünnetleri hep bütün şehire duyuruldu, günlerce tellallar dolaştı sokaklarda, altın sikkeler dağıtıldı. Daha anlatmayayım yani, insanlar üzülmesin. Erkek doğurmak önemli, beş şehzade anasıyım kolay mı? Bu yaş günümde altın lohusa yatağı bekliyorum mesela. Her sene mutlaka lohusa olduğum için. Aralarında çok yaş farkı olsun istemedim. Beraber büyüyorlar işte.
He ya semramAh parem yaaa
Bizimkinde dertmiymiş pehh
Canım şimdi kız alırken belirli kriterlerimiz var (ben de artık beş erkek anası olarak bu sülaleye dâhil olduğum için kriterlerimiz diyorum). Öncelikle erkek kardeşin bol olmalı. Sulalenizdeki kadınlar doğurgan olmalı. Mesela ben kırkım çıktıktan sonraki ilişkide hemen hamile kalırım. Anlatabiliyor muyum?Yok mu bir ayağı çukurda dayı, amca, hala, teyze hepsi olur
Amannn benim ex kaynana ben kaçsaydım dayanamaz Bi tur da kendisi kendi evine kaçardıHe ya semram
Kaynana da söz vermiş ama bilezik takicam diye
Bize ne sözler verildi deneyse
Kaçsak daha kıymetli olurduk belkide vay anasına
Olduuuu iyi günlerrCanım şimdi kız alırken belirli kriterlerimiz var (ben de artık beş erkek anası olarak bu sülaleye dâhil olduğum için kriterlerimiz diyorum). Öncelikle erkek kardeşin bol olmalı. Sulalenizdeki kadınlar doğurgan olmalı. Mesela ben kırkım çıktıktan sonraki ilişkide hemen hamile kalırım. Anlatabiliyor muyum?
Diyelim ki kriterlere uygunsun ve istenip alındın. İlk sene erkek doğuramazsan yapılan masrafları geri ödemek zorundasın.
Kızın yine bir önemi yokCanım şimdi kız alırken belirli kriterlerimiz var (ben de artık beş erkek anası olarak bu sülaleye dâhil olduğum için kriterlerimiz diyorum). Öncelikle erkek kardeşin bol olmalı. Sulalenizdeki kadınlar doğurgan olmalı. Mesela ben kırkım çıktıktan sonraki ilişkide hemen hamile kalırım. Anlatabiliyor muyum?
Diyelim ki kriterlere uygunsun ve istenip alındın. İlk sene erkek doğuramazsan yapılan masrafları geri ödemek zorundasın.
Ülkenin yarısının testosteron ihtiyacını tek başına üreten kadın gibi kadın.İnsanlar özenir diye anlatmak istemedim. Ödülü bana veriyorlar. Oğullarım için hep altın beşikler yapıldı. Hepsininki ayrı ayrı, kendi çocukları için kullanırlar belki diye saklıyoruz. Onun haricinde hepsinin altın zırhı var, beş yaşına gelince yaptırıldı bunlar da. Düğünlerde giyerlerdi. Mesela sünnetleri hep bütün şehre duyuruldu, günlerce tellallar dolaştı sokaklarda, altın sikkeler dağıtıldı. Daha anlatmayayım yani, insanlar üzülmesin. Erkek doğurmak önemli, beş şehzade anasıyım kolay mı? Bu yaş günümde altın lohusa yatağı bekliyorum mesela. Her sene mutlaka lohusa olduğum için. Aralarında çok yaş farkı olsun istemedim. Beraber büyüyorlar işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?