Kaçarak evlilik

kaçarak evlenmek bana hep tuhaf bir eylem gibi geldi.
seni isyemeyen bir ailenin kizini kacirmak, yada beni istemeyen bir aileye zorla girmeye calismaktaki amacı çozemiyorum.
bir şeylerden kaçacaksam kendim kaçarım niye elin oğlunun kirli donunu yıkamak için kaçayım ki?

Unutun gitsin artık, dokuz sene az değil. Geçmişe saplanmayın.

Niye sözünü veriyorlar madem yapacağız deyip niye yapmıyorlar

Aranız iyiymiş, "Yav sen bizimle dalga mı geçiyorsun" deyip rencide etmek istemiyorlardır. Kusura bakmayın ama beklentiniz komik çünkü.
İnsanlar sizi istememiş zaten. Zorla evlendiğiniz için teşekkür eder gibi takı mı takacaklardı bir de?
Gereksiz beklentilerle kendinizi üzüyorsunuz.

Benim çevremde başta kesinlikle istemedikleri halde, oğlunu, kızını ikna edemeyince gayet evlilik aşamalarını yerine getiren anne babalar oldu.
Çocuklarına değer veren aileler yok saymıyor çocuklarını, onların isteklerini bir şekilde. Öyle bir evin bir oğlu demekle olmuyor.

Erkek çocuk doğursaymış takarlardı tabi. Heyt bee gelin dediğin böyle olur işte diye diye sıralardı bileziği kaynana.

Ben beşinci erkeği doğurdum, her doğumda beş bilezik taktılar, her bilezik 20 gramdan aşağı değil. Yapabilirsem üç dört tane daha doğuracağım.

Soy olarak hep erkek dogurdugumuz için bizden kız isteyen çok olur. Genelde on doğumdan bir iki tanesi kız çıkıyor, onlar da havada kapılıyor zaten. Beni mesela besikteyken istemişler direkt, kaynanam altın beşik getirmiş taa o zaman, hala saklarım. Her oğlumda da altın pipi ödülü verdiler.

Ben o zaman 21 yaşındaydım şu an iki çocuğum var dokuz sene oldu evleneli
Nasıl yani Hahahha 9 sene olmuş
Şimdi dert oldu 2 çocuk olmuş

Biraz sabredin çocuklarınızın düğünün de sizede takı takilsin çifte düğün yaparsınız

Dokuz sene olmuş tekrar düğün yapıp takı mı taksınlar hemde bu ekonomide

Severim kk nın bu pırıl pırıl kafalarını
Durdu durdu bir dert buluyum dedi herhalde

Hah dedi yıllar yıllar önce ben kacmistim
Bundan iyi dert mi olurdu dedi yazdı galiba

Tarlayı taşlı yerden, avradı kardaşlı yerden alacaksın diye boşa mı demişler
Konuşmayayım konuşmayayım diyorum ama, o altın pipi ödülünde biraz ucuza kaçmışlar sanki ve buna bir miktar bozuldum.
İnsan utanır, altından yürüteç falan alır.
Biraz cimriler sanıyorum.

İnsanlar özenir diye anlatmak istemedim. Ödülü bana veriyorlar. Oğullarım için hep altın beşikler yapıldı. Hepsininki ayrı ayrı, kendi çocukları için kullanırlar belki diye saklıyoruz. Onun haricinde hepsinin altın zırhı var, beş yaşına gelince yaptırıldı bunlar da. Düğünlerde giyerlerdi. Mesela sünnetleri hep bütün şehre duyuruldu, günlerce tellallar dolaştı sokaklarda, altın sikkeler dağıtıldı. Daha anlatmayayım yani, insanlar üzülmesin. Erkek doğurmak önemli, beş şehzade anasıyım kolay mı? Bu yaş günümde altın lohusa yatağı bekliyorum mesela. Her sene mutlaka lohusa olduğum için. Aralarında çok yaş farkı olsun istemedim. Beraber büyüyorlar işte.

Yok mu bir ayağı çukurda dayı, amca, hala, teyze hepsi olur

Yok mu bir ayağı çukurda dayı, amca, hala, teyze hepsi olur
Canım şimdi kız alırken belirli kriterlerimiz var (ben de artık beş erkek anası olarak bu sülaleye dâhil olduğum için kriterlerimiz diyorum). Öncelikle erkek kardeşin bol olmalı. Sulalenizdeki kadınlar doğurgan olmalı. Mesela ben kırkım çıktıktan sonraki ilişkide hemen hamile kalırım. Anlatabiliyor muyum?

Diyelim ki kriterlere uygunsun ve istenip alındın. İlk sene erkek doğuramazsan yapılan masrafları geri ödemek zorundasın.

He ya semram
Kaynana da söz vermiş ama bilezik takicam diye
Bize ne sözler verildi de neyse

Kaçsak daha kıymetli olurduk belkide vay anasına
Amannn benim ex kaynana ben kaçsaydım dayanamaz Bi tur da kendisi kendi evine kaçardı

Takar takar beklesin

Olduuuu iyi günlerr
"siz beni arayın" sonra

Kızın yine bir önemi yok
Ah o çük nelere kadir
Altınla donatiyorlar

Sağdan soldan alttan üstten donatttt

Artemis biz elti olsak mi ne ben senin bebelere reşat altın takarım sen eltisin bir şanın var agirligin var artık bi altın kemer takarsın beline kuvvet diye

Konu sahibi istiyor ki sen haklısın diyelim.

Sen haklısın deyince bilezik takacaklar mı. Yoo...

Ülkenin yarısının testosteron ihtiyacını tek başına üreten kadın gibi kadın.
Saygılar sunuyorum mahidevran sultanım.
(Başı yerde, eli göğsünde, geri geri yürüyerek çıkan emoji.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…