- 28 Mart 2020
- 21.717
- En iyi cevaplar
- 1
- 66.281
- 598
3 gündür bir grup ergen kaoslu konu açıyorlar diye düşünüyorum.Eşimle de başta çok kavgalar ettik çoğunda şiddet gösterdi ve boşanmak istedim ailem karşı cıktı şu an aramız çok iyi
Olur mu hiç kız çocukları da ileride doğuracakları erkeklerle değer kazanıyor hayatım yanlış yorumlama lütfen.Kızın yine bir önemi yok
Ah o çük nelere kadir
Altınla donatiyorlar
Sağdan soldan alttan üstten donatttt
Artemis biz elti olsak mi neben senin bebelere reşat altın takarım sen eltisin bir şanın var agirligin var artık bi altın kemer takarsın beline kuvvet diye
Saka misin ablam senBenim eşimin ailesi beni istemedi bizde kaçmak zorunda kaldık ama düğün oldu ve hiç-bir şekilde kaynanam destek yapmadı kendi düğünümüzü kendimiz yaptık takı takılmadı
Vah vah, demek kendi dugununuzu kendiniz yaptiniz. Bu bir dramdir.Benim eşimin ailesi beni istemedi bizde kaçmak zorunda kaldık ama düğün oldu ve hiç-bir şekilde kaynanam destek yapmadı kendi düğünümüzü kendimiz yaptık takı takılmadı
Nazar degmesin insallah.Eşimle de başta çok kavgalar ettik çoğunda şiddet gösterdi ve boşanmak istedim ailem karşı cıktı şu an aramız çok iyi
İyi yapıyorlar haklılar.Destek olmak zorunda değiller.Eliniz ayağınız tutuyor karı koca çalışıp alın ne özeniyorsanız.Takı falanda beklemeyin boşuna kendinizi beklenti içine sokmayın kimse size 9 yıl önceki düğünün takısını takmak zorunda değil.Eşimle evlendik ev tuttuk evliliğimiz den beri herşeyi kendimiz yaptık kredi çektik ev aldık kredi çekti araba aldık ailesinden destek isteğimiz zaman bize destek eden olmadı diyorlar
Hic o potansiyeli görmedim konu sahibinden. Masallah simdi cok iyilermis . Dayak yedim degil taki dert olmuşYapacağın şeyin ne olduğunun farkına vardığın için takı derdine düştün inşallah
O kızın kaçtıktan sonra ailesinde bıraktığı travmaya yakın zamanda şahit oldum. Tanımadığın insana bu konuda yorum yapmak çok kolaymış inanın küçük bir ilçedeyiz ve o babanın çaresizliğini size anlatamam. İnsan olan ailesine bunu yapmazHic o potansiyeli görmedim konu sahibinden. Masallah simdi cok iyilermis . Dayak yedim degil taki dert olmuş
Bir miktar kıskandımİnsanlar özenir diye anlatmak istemedim. Ödülü bana veriyorlar. Oğullarım için hep altın beşikler yapıldı. Hepsininki ayrı ayrı, kendi çocukları için kullanırlar belki diye saklıyoruz. Onun haricinde hepsinin altın zırhı var, beş yaşına gelince yaptırıldı bunlar da. Düğünlerde giyerlerdi. Mesela sünnetleri hep bütün şehre duyuruldu, günlerce tellallar dolaştı sokaklarda, altın sikkeler dağıtıldı. Daha anlatmayayım yani, insanlar üzülmesin. Erkek doğurmak önemli, beş şehzade anasıyım kolay mı? Bu yaş günümde altın lohusa yatağı bekliyorum mesela. Her sene mutlaka lohusa olduğum için. Aralarında çok yaş farkı olsun istemedim. Beraber büyüyorlar işte.
Kaynananız çok doğurmamış anlaşılan. Yedi göbekten beri her kadın on beş yirmi erkek doğursa, erkeklerin hepsi de eli ekmek tutunca çalışacağı için fasfakir kalmazlardı.Bir miktar kıskandım
Bide bizimkilere bak fasfakirler
Millet neler yapıyor
Oku bunları kaynanam
Bir oğlan benim Eşim ve eşime hicbir şey yapılmadı ne zaman destek istesek yok dediler olduğu zaman ise kendilerine yaptılar aldığımız ev tamir tadilat istiyo kayınbaba usta yalvara yakara getirdik ama yinede tamir yapılacak yeri var yardım et de yapalım dedik bana annem babam destek yapmadı dedi
Ah evet aile için bir oğulları kıymetli olsa kaçarak evlenmezlerdi. Erkeğin ailesinden kaçıp evlenmeyi de ilk defa duydumbir evin bir ogluymuş,peh yani.
Bence çok acele ediyorsunuz. Takacağım demiş kadıncağız biraz daha bekleyin.Ben dokuz senedir bekliyorum takıyı kaynanam takacağım aklımda dedi ama yapmıyor düğün de bir gecelik balo gibiydi onu da kendi ailem yaptı eşimin ailesi düğüne misafir gibi geldiler
Kendi düğünümü kendim yaptım diyip neden hayıflanıyorsunuzBenim eşimin ailesi beni istemedi bizde kaçmak zorunda kaldık ama düğün oldu ve hiç-bir şekilde kaynanam destek yapmadı kendi düğünümüzü kendimiz yaptık takı takılmadı
Eeee takıyı ne yapıcan e altın yükseldı tabi sizde haklısınız bence o zamanki değere göre alır o kaynanaEşimle başta çok kavgalar ettik boşanmak istedim ama eşim istemedi kendi ailem de karşı cıktı şimdi mutluyuz iyiyiz şükür çocuklar da gayet sağlıklı
Kaynananız çok doğurmamış anlaşılan. Yedi göbekten beri her kadın on beş yirmi erkek doğursa, erkeklerin hepsi de eli ekmek tutunca çalışacağı için fasfakir kalmazlardı.
Doğurmazsa böyle olur işte, gelinine erkek torununa boynu eğri durur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?