Kaçarak evlilik

Olur mu hiç kız çocukları da ileride doğuracakları erkeklerle değer kazanıyor hayatım yanlış yorumlama lütfen.

İşte kriterlere uyuyorsan kaynanama haber salayım bir araştırıp baksınlar. Bekar kaynım var daha 9 tane. Kaynanamın maşallahı var 16 doğum yapmış. Ben ona yetişemem diye düşünüyorum ama belli de olmaz.

Seni alırlarsa benim kayinlardan birine söz sana altın kemer takarım bir de pırlanta işlemeli gecelik hediye ederim.

Benim eşimin ailesi beni istemedi bizde kaçmak zorunda kaldık ama düğün oldu ve hiç-bir şekilde kaynanam destek yapmadı kendi düğünümüzü kendimiz yaptık takı takılmadı
Saka misin ablam sen
Seni istemeyen kadın gelip sana destek mi olacak taki mi takacak,kafan mı güzel senin

Benim eşimin ailesi beni istemedi bizde kaçmak zorunda kaldık ama düğün oldu ve hiç-bir şekilde kaynanam destek yapmadı kendi düğünümüzü kendimiz yaptık takı takılmadı
Vah vah, demek kendi dugununuzu kendiniz yaptiniz. Bu bir dramdir.

Yapacağın şeyin ne olduğunun farkına vardığın için takı derdine düştün inşallah

Eşimle evlendik ev tuttuk evliliğimiz den beri herşeyi kendimiz yaptık kredi çektik ev aldık kredi çekti araba aldık ailesinden destek isteğimiz zaman bize destek eden olmadı diyorlar
İyi yapıyorlar haklılar.Destek olmak zorunda değiller.Eliniz ayağınız tutuyor karı koca çalışıp alın ne özeniyorsanız.Takı falanda beklemeyin boşuna kendinizi beklenti içine sokmayın kimse size 9 yıl önceki düğünün takısını takmak zorunda değil.

Hic o potansiyeli görmedim konu sahibinden. Masallah simdi cok iyilermis . Dayak yedim degil taki dert olmuş
O kızın kaçtıktan sonra ailesinde bıraktığı travmaya yakın zamanda şahit oldum. Tanımadığın insana bu konuda yorum yapmak çok kolaymış inanın küçük bir ilçedeyiz ve o babanın çaresizliğini size anlatamam. İnsan olan ailesine bunu yapmaz

Bir miktar kıskandım

Bide bizimkilere bak fasfakirler
Millet neler yapıyor

Oku bunları kaynanam

Bir miktar kıskandım

Bide bizimkilere bak fasfakirler
Millet neler yapıyor

Oku bunları kaynanam
Kaynananız çok doğurmamış anlaşılan. Yedi göbekten beri her kadın on beş yirmi erkek doğursa, erkeklerin hepsi de eli ekmek tutunca çalışacağı için fasfakir kalmazlardı.

Doğurmazsa böyle olur işte, gelinine erkek torununa boynu eğri durur.

Size destek olmakt istemeyen insanlara niye yalvariyorsunuz? Kacanlar sunu anlamiyor (bizim ailede de birisi kacti): Siz ne kadar aramiz iyi düzeldi deseniz de o annenin babanin gözünde pek degeriniz olmayacak. Ogullarina da kirginlardir böyle birsey yaptigi icin. Oldu da bitti masallah durumu yok. Evlat diye atamiyorlar belli ki, ama bariz "Madem bizi ezip gectiniz basinizin caresine bakin" modundalar

Ah evet aile için bir oğulları kıymetli olsa kaçarak evlenmezlerdi. Erkeğin ailesinden kaçıp evlenmeyi de ilk defa duydum bir evin bir ogluymuş,peh yani.

Bizde de oldu bu. Biz niyeyse pek istenmedik kaynanalar tarafindan(beni de pek gonulden istemedi eşimim ailesi). Ailede nam salmiş bir sorunumuz filan da yok bu arada.

Kuzenimi de kaynanasi istemedi. Hatta adam tek başina anne babasizmiş gibi geldi gitti, kendi kendine isteme yapmak istedi ve kuzenimi kendi geldi istedi.
Tabi adam çulsuz olmadigi için dugununu, altinini her şeyini eksiksiz yapti katilmak isteyen katildi sonra basip gittiler yurtdisina, ha aile isteseydi de kendileri yaparlardi zaten her şeylerini bu normal bir şey.
Bizde de eşim ailesinden bir şey almadi. Kendileri dugunumuze misafir olarak gelip istedikleri hediyeyi verdiler sadece.

9 sene kaynanadan altin beklemek yerine kactigin kocan yapmaliydi o altinlari konu sahibi. :)

Son düzenleme:
Ben dokuz senedir bekliyorum takıyı kaynanam takacağım aklımda dedi ama yapmıyor düğün de bir gecelik balo gibiydi onu da kendi ailem yaptı eşimin ailesi düğüne misafir gibi geldiler
Bence çok acele ediyorsunuz. Takacağım demiş kadıncağız biraz daha bekleyin.

Kendi düğünümü kendim yaptım diyip neden hayıflanıyorsunuz

Kim yapacaktı pardon evliliğe kalkışıyorsanız kendiniz yapacaksınız elbette heleki kadın istemiyormuş birde daha takı bekliyorsunuz

Eşimle başta çok kavgalar ettik boşanmak istedim ama eşim istemedi kendi ailem de karşı cıktı şimdi mutluyuz iyiyiz şükür çocuklar da gayet sağlıklı
Eeee takıyı ne yapıcan e altın yükseldı tabi sizde haklısınız bence o zamanki değere göre alır o kaynana

Düşüncesizlikten başka şey değil. Beşer onar çocuk fırtlatacaksın ki namın yürüsün.

5 tane kızın içinde bir oğlan demek! O zaman kızlardan kıstıkları ne varsa eşinize sıvayacaklardı di mi? Hangi hakla talep ediyorsunuz bunu? Kaçmasanız bile evlenmeyi biliyorsanız, evinizi kurmayı da bileceksiniz. Ne diye insanlar size sponsor olsunlar ya? Ne özelliğiniz var?
Hayır bir de aile sizi sonuna kadar istememiş, niye zorluyorsunuz? Sizi istemedikleri için gönüllerinden kopmamış olabilir mi acaba? Bizim burada kaçana hiçbir şey yapılmaz. Ne düğün ne de altın olur. Kaçan gelin kıymetsiz olur. Öz ailesini ezeni haliyle kayın aile de pek tutmaz. Aksine gidecek yeri olmadığından hoyrat davranırlar. Ana baba rızası alıp evlenmek varken kaçarsanız, sonuçlarına katlanırsınız.
Aynı yaştayız, ben 9 sene önce nelerle uğraşıyordum, sizin düğün altın peşindeymişsiniz.

Kaçana düğün yapılmaz, hiç bir masraf yapılmaz, masraf yapılmayan kişi değersizdir , kaçan kişi ömrü billah bunnnla suçlanılır.
Kaçtığın an pişman olacağın an demektir.
Ailen istemiyorsa vardır bir bildikleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…