- Konu Sahibi Eglenguzelim
-
O kadar yaş yok ama burada. 18 yaş büyükle seversem evlenirdim.
Ruh derken büyü mü yaptırayım?Şöyle bir komplo teorim var toplanın; eskiden çok ban yemiş bir üyenin ruhu gelip herkesi ban yemeye teşvik edecek konular açıyor bu sıra. Üyelerden ve forumdan böylece intikam alacak. Kutsal su adına peşimizi bırak kötü ruh, peşimizi bırakkk
Bana ne demek istiyorsunuz hanım efendi 1.zaten benden önce arkadaşlar demek istediklerimi dedikleri için bir daha aynı şeyi yazmayı gerek duymadım.Allahim yaa.cocuklarimiz var.insanlar neler dusunebiliyo hayret ettim size
Yapcaklar sana birazda ucuuuupp gideceksin ruhun sad olsunRuh derken büyü mü yaptırayım?
Kiskanmali miyiz ?Belki de ilk kez bir gelinin, görümcesini bu kadar düşündüğünü görüyorsunuz. Şaşırmanız normal.
Kalır yahu neden olmasın ?Bu durumda erkek sadık kalamaz mı?
Nedense sizi bir kaşık suda boğasım var kaç yıllik uyeyim şurda ilk defa birine bu kadar uyuz oldum. Gevşek gevşek cevap verip insanların burda sinirleriyle oynamayın ban yiyecegim sizin yüzunuzden bircok sey saymak istiyorum ama seviyenize inmek istemiyorumGörümcemin henüz haberi yok. Çocuğun haberi var istemiyor ama çocuğun ablası bana destek "4000 maaş+jip kaçırma" diyor.
OhaaaGörümcemin henüz haberi yok. Çocuğun haberi var istemiyor ama çocuğun ablası bana destek "4000 maaş+jip kaçırma" diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?