- 5 Nisan 2016
- 7.539
- 15.814
- 248
- 35
- Konu Sahibi Eglenguzelim
-
Tövbe estağfurullah kk da bunu da mı göreciidiimmSelam kızlar
Benim 38 yaşında hiç evlenmemiş, öğretmen bir görümcem var. Hayatı boyunca çalıştı, didindi, hiçbir zaman gününü gün edemedi. Şimdi karşımıza bir fırsat çıktı.
Komşumun oğlu var ünide okuyor 20yaşında çıtır bir çerez.
Şimdi ben diyorum ki bunların arasını yapsam çocuğa bir gelecek garantisi, görümceme de taze et. İkisi de mutlu olmaz mı? Bu iki kişinin birbirine ısınmasını nasıl sağlarım?
Belki de ilk kez bir gelinin, görümcesini bu kadar düşündüğünü görüyorsunuz. Şaşırmanız normal.
Teyze anne yarısı bu da komşu bebesi ya ondan teyze dedim ama anne de uyarne teyzesi anne anne
Kart et :)Taze et nedir yao çocuğa yazık değil mi hadi çocuk taze etmis gorumceniz ne tür et tobe tobe Allah akıl fikir versin.
Yani diyor görümcesinin eti kartlasmis ondan diyoranlamadım fakat...
Görümcemin henüz haberi yok. Çocuğun haberi var istemiyor ama çocuğun ablası bana destek "4000 maaş+jip kaçırma" diyor.
Ay sen bekar olsan yengen de 70 yaşındaki amcası için seni düşünse kendini meze mi ederdin? Bi empati kur bakalım ultra düşünceli gelin.Belki de ilk kez bir gelinin, görümcesini bu kadar düşündüğünü görüyorsunuz. Şaşırmanız normal.
Benim komşum var boşanmış bir erkek. Hiç de kazanmış gibi durmuyor. Karısı, kızı gitti, kızını göremiyor evlat hasreti çekiyor. Herkes ailesiyle gezip tozarken o ya yancı gibi birileriyle takılıyor ya da yalnız. Hep dışarlarda yiyor, maaşının bir kısmı nafaka ya gidiyor. Onun yerinde olsam çok mutsuz olurdum, yine iyi dayanıyor.
Amaaan klasik kaynana eziklemeleri, dolaylı laf çakmaları. İyi ki zengin değilmişsin ki elin serserisi malın için evlenmemiş senle.
Ahh bi gunyuzu gormedim diye dertmi yaniyo gorumcenZamanımızda herşey uygun olsa da boşanmayla sonuçlanıyor. Bari biraz mutlu gün görsün görümcem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?