Bu çağda bu düşünce!
Merak ediyorum, böyle düşünenlere bir sorum olacak:9-10 yaşlarında tecavüze-tacize uğrayan kız çocukları açık giyindikleri için mi bunları haketti acaba?Ya da yılbaşı gecesi Taksim'de,o soğukta doğal olarak mont-bontlarla dolaşan turistler ve diğer kızlarımız açık giyindikleri için mi tacize uğradı?Sorunu hastalıklı beyinlerde aramak yerine hemcinslerinize verdiğiniz destek gözlerimi yaşarttı doğrusu!
Hiç kimse ne olursa olsun böyle bir çirkinliği hak eder mi?Hak eder diyenler nasıl bir ortamda,erkeklerin kadına ne gözle baktığı bir ortamda yetişti merak ediyorum...Hiç bir kadın böyle bir çirkinliği hak etmez.Bir kadın olarak nasıl hak verenler olmuş,şaşkınlık içinde kaldım.Türkiye de bazı şehirlere gidersiniz mini etekli,şortlu kadın kimsenin dikkatini çekmez,rahat rahat yürür sokaklarda.Ama bazı şehirlerde askılı kollu bir bluzu bile zor giyersiniz.Yani bu erkeklerin beyinleriyle,kültürleriyle,bakış açılarıyla alakalı.Kafası hep belinin altındaysa kışın koca çizmeler ayağında,üstünde kapkalın montunla bile yine taciz eder seni
Mini eteği,dekolteyi doğal karşılayıp taciz etmeyen erkekler de var.İçlerinden beğeniyor olabilirler,bu çok doğal...biz çok yakışıklı bir çocuk gördüğümüz de beğenmiyor muyuz?Bu erkeğin kendini eğitmesiyle alakalı,sapık ruhlu adamların davranışları için niye açık gezen kadınlar suçlu oluyormuş?
İnanamıyorum yani...Yok erkekler etkilenirmiş yok bakarmış bilmem ne...E erkekler de kapalı giyinsinler o zaman,öyle kısa kollu tişörtler filan giymesinler,ben de bir kadın olarak kaslarından filan çok etkileniyorum çünkü.Hep onlar mı etkilenecek,hep onlar mı bakacak?Onlar da başlarını yüzlerini kapatsınlar bazıları çok yakışıklı oluyor içim gidiyor böyle
...ben de bir kadın olarak etkileniyorum