Kadın Açık Giyinirse Tacizi Hak Eder Mi ?

tabi ki hayır yaa
diyodum ki
ilk sayfayı bi okudum
yuh olsun size dedim
kapalı kadınlar da taciz ediliyor bunun nedeni de belki burunlarının gözükmesi oalbilir
ama o da taciz edilirse ozman ne yapsınlarrr
bence evden çıkmasınlar
erkekleri yoldan çıkarmasınlar

Bir göz hiçbir zaman çıplaklığa alışmaz,çünkü her beden farklıdır ve her insan kadın erkek farketmez farklı bedenler gördükçe farklı duygular ve arayışlar içine girer.
Ben çıplak gezerim erkek bana bakmayacak bakmasın demek bana doğru gelmiyor.Bizler kadın olarak sokakta çıplak veya çıplağa yakın giyim tarzı olan bir kadın görsek bile dönüp bakarken bir erkeğe nasıl dönüpte bakma diyebiliriz ki.Ancak evlatlarımızı öyle yetiştirebiliriz.Ama ahlakı bozuk toplumda bizim çocuklarımız sıyrılıp sanki onlar bir yanlış içindelermiş gibi lanse ediliyor.
Haya iman ahlak sahibi insanlar zaten bakmaz.
Yoksa dönüp baktıklarımız sadece şeyi dışarıda erkek,memesi gözüken donu kıçından fırlayan kalçasını 1 karış kumaşa sıkıştırıp gezenler değilki.
Erkeklerde artık donu dışarıda geziyor ve ben gördüğüm de baka kalıyorum.Bu kadar mı yozlaştık.Bunun adı moda şu bu değil.Tamamen teşhircilik.Gençlikte bir ahlak çöküşü ve kişilik dejenerasyonu var malesef.
Abuk subuk yerlerine metal takanlara, ayaktan tutunda kafasına kadar dövme yapanlara,saçlarını farklı şekilde boyayıp elektirik çarpmış gibi dolaşanlara,anlamsız makyaj yapanlara bende bakıyorum bakıyorum yani.
Hani bakmak deyince bunun sonunda taciz tecavüz olmalı mı elbette değil.Ayıplamak yuhalamak ardından veya yüzüne ahlak dersi verircesine bakmak bana düşmez.
Ama bazıları giyim kuşam duruş hal hareket ve tavırları ile şeytanın aklına başka işler düşürüyorlar.
Bilmem yerimi ama Gömleğini çekiştiren nice Züleyhalara, Yusufça, erkekçe, dağ gibi bir reddiye sunabilmeli erkeklerimiz… Biraz naif, biraz içli, ama kendinden emin, ama yiğitçe olabilmeli…
Fatıma gibi haya sahibi olabilmeli.
Meleklerin kendinden utandığı Osman gibi utanmayı bedenlerine zırh yapacak erkeler lazım.Bir o kadar da kadınlar lazım bize.
1- Hiç bir canlı nasıl giyinirse giyinsin, ne yaparsa yapsın tacizi haketmez.
2- Taciz eden bir insan da ne olursa olsun haklı gösterilemez.
3-Yalnız başı açık kadınlar değil, başı örtülü kadınlarda dekolte giyerler. Başı örtülü, güya tesettürlü hanımlarda üzerlerine oturan kıyafetleriyle, daracık pardesülerinin altından bütün açıklığıyla belli olan uzuvlarıyla dekolte giymiş sayılır ve bu tarz kıyafetleri ve albenili tavırlarıyla da taciz sebebi olabilirler.
4- Bunların hiç biri olmasa da niyeti kötü olan biri her halükarda bu iğrenç hedefini gerçekleştirebilir.

Aşırı dekolte,çıplaklık,vücut hatlarını aşırı derecede belli edecek herşey Giz denen şeyi yok ediyor.VESSELAM

İlla elle tacizmi açık ve dekolte giyen kadın bunu bilerek giyiniyor,el olmasa da gözle sözle tacizin geleceğini bilmesi lazım.Hak eder mi hayır ama bunun sonucunun bu olacağınıda bilmemiz lazım.
Hiç bir zaman erkek bakmasın gibi birşey diyemeyiz kadın olarak bakıyorsak erkekte bakıyor bakacak ve hayvani duygularla saldıracaktır bunun için biraz kendimizi sakınmamız lazım diye düşünüyorum.
Kadında beğenilme iltifat gibi arzular olduğu sürece bu çark böyle sürüp gidecek.Her ne kadar namuslu evlatlar yetiştirsekte farklı arayışlar içine girdiklerinde artık yaşını almış evlada hiçbir anne baba birşey yapamıyor.Kız 18 yaşındayım sen karışamazsın derken erkek başka evde arkadaşı sevgilisi ile hayatına devam edebiliyor.Ner kadar müdahele edebiliriz.
TARTIŞILIR....

diğer yorumları okumadan yazıyorum
taciz bir insanın karakterini ya da karaktersizliğini gösterir
karşıdaki insanın doğrusu ya da yanlışı, birbaşkasını hata yapmaya itemez
özellikle de ona hakaret etme hakkını vermez
bununla birlikte şu da var ki karşıdaki insanı tahrik eden ya da insanların aklına şüphe düşürecek şeyler yapmak da doğru değil
ama kesinlikle taciz karaktersizliktir

yaa arkadaşlar geçen gün markete gidiyorum,tam önümden bi kız gidiyor

üstünde incecik bir bluz altındada corapmıdır taytmıdır ne olduğunu anlamadığım incecik bişii var

birde boy var allah için bak bak bitmiyo... fiziğide nasıl güzel hakkaten

ben kadın halimle gözlerimi alamadım ne yalan söyliyim

yaa erkekler ne yapmaz.. haa sakın yanlış anlaşılmasın, yapılanı hak eder asla demiyorum.

ama tahminde etmesi gerekir bunları giyinirken diğil mi? sokaklarda onlarca abaza erkek dolu sonuçta

tek kadınlar tacize uğramıyo ayrıca

bundan bir kaç yıl önce eşim daha ünv.iken ötöbüste gidiyoken kızın biri tam eşimin önüne geçip

kalçalarını resmen sürtmüş yaaaa...bilerek düşünün

eşimde onu tahrik edicek şekilde giyinmemiştir muhtemelen

ama dediğim gibi,giyinirken biraz dikkat etmekte fayda var bence

ben kapalıyım kapalı olduğum için söylemiyorum bunu açık ve vucudunu çok
belli eden şeyler giyinmek bence kadını ucuz gösteriyo

yanlış anlasılmasın ben kapalıyım ama önyargılı diğilim

açık hatta hep dekolteli giyinen çok arkadaşım var

sonuçta herkes kendinden sorumlu kimse kimseyi ilgilendirmez

Canım ne olursa olsun çamaşırı gözüken orası burası açık yada tahrik edici giyinen fiziği düzgün olup kırıtan kim olursa olsun ben kadın halimle dönüp bakıyorsam valla erkeğe kimse bakmasın diyemez yani bakar biz kadında nefis dene şey sönsede erkekte doğasında var sönmez yani.

Sizlerin kocalarını bilemeyeceğim ama benim eşim karşısında çırılçıplak soyunmuş bir kadın bile olsa başını çevirir başka tarafa bakar bırakın taciz etmeyi o nedenle böyle bir soruyu sormanız bile bana acayip itici geldi bütün yorumları okumadım ama hem cinslerimin bir iki yorumunu okudum sadece gece gece sinirlenmemek için daha fazlasınıda okumayacağım.Hiç ama hiç kimse tacizi hak etmez taciz eden erkek sapıkdır bana göre bakmak başka şeydir laf atmak ellemek taciz etmek başka şey en fazla bakan bakar okadardır.Bu soru şuna benzemiş fahişenin tecavüze uğuradığında tecavüzcüsünün indirim almasını haklı bulmaya benzemiş iğrenç tek kelimeyle bunlara normal diyen insanlar hak eden kadına dayağada normal der tecavüzede utandım açıkcası hemcinslerimden

Hiçbir şekilde tacizi hak etmiyoruz ama maalesef insanlar aynı kalite değil..
İstanbulda yaşıyorum ve ilçelerine göre giyiniyorum....

Bu çağda bu düşünce! Merak ediyorum, böyle düşünenlere bir sorum olacak:9-10 yaşlarında tecavüze-tacize uğrayan kız çocukları açık giyindikleri için mi bunları haketti acaba?Ya da yılbaşı gecesi Taksim'de,o soğukta doğal olarak mont-bontlarla dolaşan turistler ve diğer kızlarımız açık giyindikleri için mi tacize uğradı?Sorunu hastalıklı beyinlerde aramak yerine hemcinslerinize verdiğiniz destek gözlerimi yaşarttı doğrusu!

Hiç kimse ne olursa olsun böyle bir çirkinliği hak eder mi?Hak eder diyenler nasıl bir ortamda,erkeklerin kadına ne gözle baktığı bir ortamda yetişti merak ediyorum...Hiç bir kadın böyle bir çirkinliği hak etmez.Bir kadın olarak nasıl hak verenler olmuş,şaşkınlık içinde kaldım.Türkiye de bazı şehirlere gidersiniz mini etekli,şortlu kadın kimsenin dikkatini çekmez,rahat rahat yürür sokaklarda.Ama bazı şehirlerde askılı kollu bir bluzu bile zor giyersiniz.Yani bu erkeklerin beyinleriyle,kültürleriyle,bakış açılarıyla alakalı.Kafası hep belinin altındaysa kışın koca çizmeler ayağında,üstünde kapkalın montunla bile yine taciz eder seni

Mini eteği,dekolteyi doğal karşılayıp taciz etmeyen erkekler de var.İçlerinden beğeniyor olabilirler,bu çok doğal...biz çok yakışıklı bir çocuk gördüğümüz de beğenmiyor muyuz?Bu erkeğin kendini eğitmesiyle alakalı,sapık ruhlu adamların davranışları için niye açık gezen kadınlar suçlu oluyormuş?

İnanamıyorum yani...Yok erkekler etkilenirmiş yok bakarmış bilmem ne...E erkekler de kapalı giyinsinler o zaman,öyle kısa kollu tişörtler filan giymesinler,ben de bir kadın olarak kaslarından filan çok etkileniyorum çünkü.Hep onlar mı etkilenecek,hep onlar mı bakacak?Onlar da başlarını yüzlerini kapatsınlar bazıları çok yakışıklı oluyor içim gidiyor böyle ...ben de bir kadın olarak etkileniyorum

"açık giyinen kadın tacizi hak ediyor" diyen kadın hak eder bence tacizi

çünkü beyni tacizi kabullenmiş ve buna kılıf uyduruyordur

güzel olmak ilgi beklemek dar kafalı insanların taciz kavramıyla eşit değildir

bakmasınlar demiyoruz zira ona kimse müdahele edemez. bende yakışıklı bir erkek görünce beğeniyorum bakıyorum ama boynuna atlayacakmış gibi bakmıyorum mesela onlarda derecesini ayarlayabilirler değil mi

ayrıca kadının yanında bir erkek görünce daha çok bakıyorlar ve resmen kaşınıyorlar. bu da onların "bizim yanımızda böyle bi kız nasılsa olmaz bari 2 sn tatmin olalım" deme şekilleri. o kadar iğrençler ki.. ben tanıdık gelen bir erkeğe bile yanında bir kadın varsa olduğunu çıkarmak için bakmıyorum belki yanındaki kadın sevgilisidir yanlış anlar ayıp olmasın diye ama abaza erkeklerin hiç saygısı yok ne kendilerine ne de karşıdakine

ama kadına en büyük haksızlığı gene kadın yapar. hakareti kadın yapar... çok yazık..

kocanızın veya sevgilinizin gözlerine sahip çıkamıyorsunuz sonra da kadınları suçluyorsunuz . ben öyle çok kadın gördüm.. sen yanındakine sahip çık ben kendime çıkarım evelallah

Bence dikkat çekmek için çok abartmamak gerekir. Yani dışarda afedersiniz çepeli kadına bile dönüp bakan erkek var yani şehveti arzularını kontrol edemeyen erkekler var ve bu yüzden açık giyinen kadın tek suçlu olamaz kesinlikle. Bu kadının dekoltesi sadece bir kıvılcım olur daha ileri gitmez. Ha sadece dekolte giyen kadınlar mı tacize tecavüze uğruyor ? Kesinlikle hayır. Türk erkeklerinin affedin ama çoğu abaza. Sevgilisine benim ol diyen bir erkeğin samimiyeti ne kadar ki !? Sonrasında gerçekten ciddi şeyler yaşayıp hatta evlenseler bile...

Bence sorun erkeklerde. Türkiyeye boşuna demiyolar 'cinsel açlığın afrikası' diye. Dekolteyi kararında giymek gerek. Öyle giyenleri var ki yani gerçekten birşeyleri hak ediyorlar. Zaten onlara iyi gözle bakacak erkek bedeninin kölesi olmuş erkektir. Evet kızlar 'bedenine hizmet eden özgür değildir' bedeninin kölesidir. Erkeklerin bazıları beyinleriyle değil, uçkurlarıyla düşünür. Sorun burdan kaynaklanıyor. Türkiyede uçkuruyla düşünen erkek çok.

Bende seninle ayni dusuncedeyim. Bir kadin istedigi gibi giyinme hakki ve ozgurlugune sahiptir. Hic bir erkekte acik giyindigi icin bir kadina laf atmak gibi bir ozgurlugu yoktuf. Kadinin acik giyinmesi hayatta cogu sey gibi normaldr.

kadınlar da erkekler de gönlünce giyinebilmeli ve bu sözde değil gerçekte de kimseyi ne ilgilendirmeli ne rahatsız etmeli. batı'da genel olarak söylediğim şekilde, bunda demokrasinin varlığının yanında bireyin cinselliği tabu değil yaşama renk katan bir aktivite olarak görmesinin de payı büyük.

ülkemizdeyse etiler'den doğubeyazıd'a kadar tacize uğrayabilirsiniz. ben çok ayırmıyorum çünkü başıma geldi. yabancılar yapmıyor mu? onlarda da var. ama ülkemizde daha çok oluyor maalesef ki...

Bu ülke hayvan tecavüzünde,çocuk istismarında, ( tecavüzde ) dünyada ilk sıralarda.. Açık giyinen kadını mı taciz etmeyecekler ? Bunun açıkla kapalıyla alakası yok bence tek sorun zihniyet. '' Açık giyinirsen tacize uğrarsın '' diyen arkadaşlara da bir kadın olarak şaşırdım açıkcası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…