- Konu Sahibi Dumadumadum
-
İzmir 'de görmüştüm gencecik bir kız...
18 ha var ha yok yaşı.
Düşük bel kot pantalon giymiş.
Ama baya düşük.
İçinde de tanga var.
Tanganın arkasının ipleri gözüküyordu.
Üzerinde de şu göbekten bağlamalı bluzlardan.
İçinde çamaşır da yoktu.
Göğüsleri belli oluyordu.
Bu kadar abartı giymesine rağmen o sokaktaki bir Allahın kulu da dönüp bakmadı kıza laf bile atan olmadı.
Ben hariç
İzmir 'de görmüştüm gencecik bir kız...
18 ha var ha yok yaşı.
Düşük bel kot pantalon giymiş.
Ama baya düşük.
İçinde de tanga var.
Tanganın arkasının ipleri gözüküyordu.
Üzerinde de şu göbekten bağlamalı bluzlardan.
İçinde çamaşır da yoktu.
Göğüsleri belli oluyordu.
Bu kadar abartı giymesine rağmen o sokaktaki bir Allahın kulu da dönüp bakmadı kıza laf bile atan olmadı.
Ben hariç
İzmir'de görmüşsün çünkü... Afyon'da giysin de göreyim onu
Bu konunun tartışmaya açılması bile üzücü.
Ne münasebet?
İsterse donla gezsin sokakta, kıyafetsiz olmak taciz ya da tecavüz hakkını mı doğurur.?
Böyle hasta beyinlerin olduğu bir toplumda yaşıyor olmamız, "açık giyenen kadın tacizi hakeder" saçmalığını doğrulamaz.
Taciz; laf atma yani sözle taciz,elle taciz ve gözle taciz olarak çeşitlendirilebilir..
Bakmak da gözle taciz sınıfına girer zaten..
tacizi haketmek diye bişey yoktur ama bazı kadınlar görüyorum gercekten midem bulanıyorrrr tiksiniorum hemcinsim oldugu için...bir gün yolda aynenn dedigin tarzda düşük bel giyen arkadasın pantolunu düştü kiloduyla beraberrr normal yürürkennn.. şimdi buna bakmamak mumkun mudür? biraz dogru düzgün giyinsinler allah askına kımse kımseyı sokaklarda anadan üryan görmek zorunda degilll...açıkgörüşlü bir insanım ama bunlarla medeni olunacaksa hayvanlar bizden daha medeniler hiçbişey giymiyorlar öle degil mi...
Bu başka bir şey ama.
Yazdığına son derece katılıyorum ama konu bu değil.
Bir kadının anadan doğma dolaşması, o kadının tacizi veya tecavüzü hakettiğini göstermez.
cümlemin basında tacizi haketmek die bişey yoktur die yazmıstım dikkat edersen :)
Taciz ve tecavüz tamamen hasta erkeklerle alakalıdır..bunun kadınla alakası yoktur..Adam zaten sapıktır sokağa çıkar bacak görür meme çatalı görür azar..Kadın istemesede buna sebep olur.. Adamda sonra gider gözüne kestirdiği ilk kadını taciz eder..
Size iki farklı olay anlatıcam...
ilki benle alakalı..ben tesettürlü bir kadınım..Pardesü giyerim yani gayet kapalıyım..Taciz edilecek hiç bir yanım yok..Eşimle Üsküdar'dan alışveriş yaptık.. Elimiz kolumuz dolu otobüs durağına gittik..eşim sen burda bekle ben balık alıyım geliyim dedi.. ( ozaman sahilde balıkçılar vardı) Eşim karşıya geçti .. Yanıma bi adam geldi.. Ama adam çişi gelmiş gibi yerinde duramıyor..Bende meraklı dayanamadım bi bakıyım dedim.. Çıkarmış kıymetlisini bişiler yapıyo
Ben saliseler içinde alışveriş poşetlerini kaptığım gibi ( poşetleri de bırakmıyorum salak gibihalbuki okadar ağırlardıki Eşimle zor taşıyoruz..) karşı caddeye doğru eşimin yanına bağıra bağıra koşmaya başladım.. Adam anında kaçmaya başladı tabi.. Eşim dahil herkes bana bakıyo..Eşime gözyaşları içinde anlatıyorum..eşim gayet sakin boş ver sakin ol diyo..Salak adam koşsana adamı denize atsana.. şimdiki aklım olsa elimdeki poşetleri adamın kafasına geçirirdim.. Ama panik işte insan çok korkuyo..
İkinci olaya gelelim.. Anneme gidiyorum kucağımda kızım 1.5 yaşında falan.. Minibüse binip arka dörtlünün en köşesine cam kenarına geçtim.. Yanıma bir bayan oturdu ama poposunun yarısı dışarıda kaldı otururken...az sonra bi delikanlı bindi ama öyle bol bir eşofman giymişki o iş için çıkmış dışarı belli.. Geldi o bayanın yanına oturdu ben hemen farkettim çünkü anında tacize başladı..hayır kalkamıyorum da kaldım orda cam kenarında:18: önce kadının tepki vermesini bekledim ama kadın hoşunamı gitti bilmiyorum ama ısrarla susuyordu..ben artık dayanamayıp bağırmaya başladım. Isırmada birisi iniyordu minibüsten kapı açıktı..adam anında atladı indi...Şöför diyo neden daha önce söylemedin abla dedi.. Bende kadına dönüp ne bileyim siz tepki vermediniz dedim..Kadın da amaaaan boşverin sapık işte dedi pişkin pişkin
Ben baştan aşağı kapalıydım haketmişmiydim..HAYIR..O kadın poposu dışardaydı haketmişmiydi..HAYIR.. Çünkü iki adamda SAPIKTI..
Evet :)
Ama' dan sonrası için söyledim.
Şu biber gazlarından alacaksın sıkacaksın yüzüne gözüne görecek o zaman taciz nasıl oluyor
Şu biber gazlarından alacaksın sıkacaksın yüzüne gözüne görecek o zaman taciz nasıl oluyor
biber gazı gerçekten şart
bende 4 adet var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?