kadın dediğin cilveli olur...

• Konu Sahibi Konu Sahibi pd44
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben bunda kötü birşey görmedim.kadın süsü püsü seviyor demek ki.ne var bunda?
Şunu niye aldın,
vardı zaten sende niye aldınki yine,
Niye boyattırdın saçını,
Oğlum çalışıyor sen hunharca harcıyorsun vs....
Dese daha mı iyi?

İlla ki ya birini ya birini demek durumunda değil bence karışmasa daha iyi...

Bendeki daha farklı bir model kayınvalide idi :KK1: Mesela 5 yıl önce kahverengi tonlarında önden fermuarlı vücuda oturan bir elbise almıştım ...Bana sadece nereden ve ne kadara aldığımı sordu ..2 gün sonra işyerinde bir problem çıktı ve oğlumu almaya yetişememe durumum vardı..Kayınvalideme rica ettim o gitti oğlumu almaya...İşyerindeki problem umduğumdan kısa sürede çözülünce bende okul çıkışına yetiştim..Arabadan indim okul kapısına doğru yürüdüm....
Sonra geriye dönüp koşarak arabay yeniden bindim...:KK1::KK52: Çünkü sevgili kayınvalideciğim o gün üzerimde olan o kahverengi elbisenin cart pembe tonlarda olanını almış giyinmiş gelmişti :KK1: Sorun sadece pişti olmak değildi..Benden 30 yaş büyük 30 kg fazla ve 15 cm kısa bir hatundu aynı zamanda :KK1:

Bu olayı sonrasında defalarca ikiz gibi giyinerek yaşadım..

Şükredin yani sizinkine :KK1:

İNANAMIYORUM SESLİ GÜLDÜMMMMM:KK71:

merhaba bayanlar,
bir yıllık evliyim 25 yaşındayım. eşim aynı zamanda uzaktan akrabamız. geçen yaz tatil dolayısyla kaynanamın evinde kaldık. memlekette kendi evimiz yok. ramazan ayı olduğundan zaten insan da hal kalmıyor. neyse kaynanamla mutfağa girerim yardım ederim elimden geldiğince. bir gün oturuyoruz. bana " biraz kendine bak (bende evde kapri tsört ile dururum zaten sıcak) tak takıştır. erkekler böyle sever sürprizler yap " dedi. ben ses etmedim tamam dedim geçti.
1 oda bir salon evde sonuçta kendi evim bile değil neyin sürprizini yapıcaksam
geçen hafta gittik yine yanına. görümcem kıyafet falan göndermiş. giymediklerini. bende sorun yapmam böyle şeyleri giyerim. getirdi dedi ablan gönderdi. takı falan da var. sağolsun güzelmiş dedim teşekkür ettim. " ama kullanacaksın" diyor" neyse bir şey demedim. kullanırım dedim. sen oje sürüyo musun dedi.( bende namaz kılan bir insanım haliyle sadece adet döneminde sürerim) evet abdest almadğım zamanlar sürüyorum dedim. abdestten sonra sürsen öyle oluyormuş dedi. dedim olmaz ancak bir sonraki abdeste kadar kalabilir.

ardından çarşıya gittik. bana diyor ki kadın dediğin cilveli olacak. bak kendine. ben ses çıkarmıyorum tabi. oğlum birşey diyor mu dedi. dedim "o giyinip kuşandığımda da bir şey demez kuşanmadığımda da " sonra diyo ki bak oğlumu bahane ediyorum ama ben severim süsü püsü diyo. (o zaman süslü gelin alsaydın diyemiyorsun tabi)biliyorum dedım.
eşimle tanıştığımda da ben böyleydim o zaman sesi çıkmıyodu tabi. normalde saçımı boyatma niyetinde değilim. saçını boyatmayacak mısın yok röfle yaptır yok şunu yaptır deyince ben de ben de zaten düşünüyordum boyatmayı dedim. sırf sözlerinden kurtulmak için boyattım. açık renkleri sevmem. kahve tonları boyatınca geldim eve hiç bir şey demedi. zaten saçların siyah ha boyatmıssın ha boyatmamıssın der gibi baktı
yok sana çizme alalım, kabanıma baktı beğenmedi.,(o da eski değil geçen kış aldım) kaban alalım. yarın gidip sana pantolon alalım.
sanki beni değiştirmeye çalışıyo gözü üstümde sürekli.

ev aldık borçlarımız gırtlakta. ben yine de elimden geldiğince bakmaya çalışırım kendime. ama bu borçta da ihtiyacım olmayan bir şeyi almak doğru gelmiyo bana.
sankii oğlumu memnun ettiremiyorsun der gibi davranıyo.
ses çıkartmadıkça yükleniyo ve beni yalnız kaladığında bunları söyler. ne yapmaya çalışıyo ben anlamadım niyetini.ne yaparsam susturabilirim yoksa bunun sonu gelmeyecek.

bana çok kötü niyetli gib gelmedi..
yani eşinizi gizlice doldurmuyo en azından..
ama üslubu itici o bi gerçek..

ya hata sirf o dedi diye saci filan boyatmanda...yahu sen memnunsan kime ne??
kocanda istiyorsa gelip sana der herhalde neden anasini soksun devreye??

arkadaşlar arkeolojik kazı mı yapıyorsunuz? biraz daha geri gidersek dünyanın oluşumunu bile görebiliriz ha gayret :KK53:

Bütün bunların sebebi alttaki benzer konular bence. Onları yeni falan mı sanıyorlar ki? Yani psikopat gibi 1500. sayfaya kadar gerilere gitmedilerse.

Edit: Şaka bir yana üşenmedim baktım 1140 sayfası civarında ocak 2013 konuları var. Yani o kadar geriye gitmek için cidden rahatsız olmak lazım.

Bütün bunların sebebi alttaki benzer konular bence. Onları yeni falan mı sanıyorlar ki? Yani psikopat gibi 1500. sayfaya kadar gerilere gitmedilerse.

valla fıstığım neler kaçırdık acebağğğ diye sayfa no:1500'den başladılarsa eyvah eyvah :70:

Evet tahmin ettiğim gibi. Yeni üye vakası.
Mesaj yazma hevesi ile ilk gördükleri konuya atlıyorlar hep tarihe bakmadan. :KK45:

Her zaman boyle seyler soyluyor muydu kayinvalideniz ? Bana sanki bisey biliyor bisey olmus da onun uzerine kadin boyle yapmaya baslamis gibi geldi

hamınlar bazı şeyleri çok mu büyütüp sorun haline getiriyoruz acaba.ben konuyu okuyunca kv bi sorun göremedim.ne güzel seninle ilgileniyor.onu yap bunu yap sana akıl vermeye çalışıyor.yani geri kafalı bi kadın değil.beni eşim ilk ailesiyle tanıştırmaya götürdüğünde saçlarımı boyamıştım bir gün öncesinden (kv köyde yaşayan tam bir köy kadınıdır bu arada) ama boyanın azizliğine uğradım ve saçım oldumu kömür karası.banada hiç yakışmaz siyah renk.neyse mecbur o saçlarla gittim.tanıştım bir gece orda kaldım güzel bi geçirdik.daha sonra izmire döndüm ve aradan bikaç gün geçti eşim dediki annem saçlarını beğenmemiş.o ne öyle demiş simsiyah sarı falan bişey yapsın ki ben koyu kumralım yazında çikolata olurum sarı bana aslaaaaa gitmiyor :D ben hiç alınmadım ve hoşumada gitti açıkçası.köyde yaşayan hiç şehir görmemiş bi kadın ve modern düşünüyor.bazısı olsa sarıya aşırı tepkili davranır falan filan...saçlarımın rengini değiştirdim ama sarı değil tabi karamel yaptım.bidahakine gördü beni çok yakışmış saçların dedi kaynanacım :D bana hediyeler alır.süslenirim mesela köy yerine göre biraz açıktır kıyafetlerim.bi düğüne gideriz elbise dolgu topuk falan giyerim.oyyyy kızımın fistanına bak ne güzel olmuş der :D sizde bence sorun haline getirmeyin.ne güzel ilglili alakalı.anne gibi görün mutlu olun.mutlu olmak bizim elimizde :)

Çok masraf etmeden süslenip puslenebilecegin şeyler bulabilirsin. Bence kaynanan iyi niyetle soyluyo, ki gidip başkalarına gelinim çok bakımsız vs dedikodunu yapmiyo en azindan yani eğer yapsa illaki duyardin. O yüzden gelip ilk sana söylemiş fikir vermiş kizma bence. Ama kendi düşündüklerini de şöyle ben elimden geldiğince kendime bakmaya calisiyrm ama borclarimiz olduğu için harcama yapamiyrm durumumuz duzelsin beraber alışverişe cikariz mesela falan filan diyebilirsin

Back
X