- 24 Mart 2019
- 135
- 293
- 23
- Konu Sahibi aylaogretmen
-
Bunu bir arkadaşım söyledi. Bir erkek bir kadını kolay kolay reddetmez. Yani ben daha önce bir iki kez reddedilmiş biriyim. Bu sözü duyduktan sonra ya dedim o zaman yüzüne bakılmayacak kadar çirkinim, ya da huyum suyum yerlerde. Halbuki kız arkadaşlarım beni güzel bulur ve bence o kadar kötü bir insan değilim. Kızlar ne dersiniz bu konuya?
Gayette reddeder.Bunu bir arkadaşım söyledi. Bir erkek bir kadını kolay kolay reddetmez. Yani ben daha önce bir iki kez reddedilmiş biriyim. Bu sözü duyduktan sonra ya dedim o zaman yüzüne bakılmayacak kadar çirkinim, ya da huyum suyum yerlerde. Halbuki kız arkadaşlarım beni güzel bulur ve bence o kadar kötü bir insan değilim. Kızlar ne dersiniz bu konuya?
Eski konularınıza bakınca hatırladım kafayı evlilikle bozmuşsunuz siz pskolojik sorunlarınız var 30 yaşındayım ben de 1 kere evlilikten döndüm oda zor ikna olmuştum zaten şimdi evlilik dedikleri an yok oluyorum geçen bir yerde daha yazmıştım ben evlilik istemdiğim için karşıma çıkan her adam evlilik ciddiyet niyetiyle yaklaşıyor siz kafaya evlenmeyi o kadar takmışsınız ki adamlar negatif enerjiyi hissedip kaçıyor sizden gidin tedavi olun hayat erkeklerden ibaret değilBunu bir arkadaşım söyledi. Bir erkek bir kadını kolay kolay reddetmez. Yani ben daha önce bir iki kez reddedilmiş biriyim. Bu sözü duyduktan sonra ya dedim o zaman yüzüne bakılmayacak kadar çirkinim, ya da huyum suyum yerlerde. Halbuki kız arkadaşlarım beni güzel bulur ve bence o kadar kötü bir insan değilim. Kızlar ne dersiniz bu konuya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?