Ama gidip gelmek mümkün değil ki. Senede bir defa gittim mahkemelik olduk. Annem seneler evvel gitmişti sen neden bana az bilezik taktın diye kadının elini kapı arasında sıkıştırmış hala izi durur elindeÜzüldüm abinize ... işte gelin kötü diye evladıyla , abisiyle ilgisini kesen, derdi sıkıntısı varmı bilmeden yaşayan ailenin sonu. Şu vakitten itibaren abinize sahip çıkın destek olun , olun ki kadından kurtulsun.
Bende kalıyoAbiniz şu an nerde ???
ruh hastası hastaneye kapatınAma gidip gelmek mümkün değil ki. Senede bir defa gittim mahkemelik olduk. Annem seneler evvel gitmişti sen neden bana az bilezik taktın diye kadının elini kapı arasında sıkıştırmış hala izi durur elinde
Abinizle görüşmek için illaki evine gitmek gerekmiyor, öyle bir kadın abinize ne eziyetler etmiştir .Ama gidip gelmek mümkün değil ki. Senede bir defa gittim mahkemelik olduk. Annem seneler evvel gitmişti sen neden bana az bilezik taktın diye kadının elini kapı arasında sıkıştırmış hala izi durur elinde
Bir aileyi parçalıyo değil mi bu tipler. Seviyesine insen olmuyor. İyi davransan olmuyor. Sadece şer çirkef bulaşıcak yer arıyorBu nasıl aşağılık rezil kadın! Bizim de başımız da böyle bir yenge musvettesi var. Seni çok iyi anlıyorum lanet olsun böyle şeytanlara.
Kocan var çocuğun var görümce bayram için gelmiş seytan kadın ne belanı böyle kuduruk sun!
Abimle zaten dışarda yada bizde işinden evinden fırsat buldukça görüşürüz. Ama eşi hakkında asla konuşturmaz bizi. Kendisi de hiç konuşmaz.Abinizle görüşmek için illaki evine gitmek gerekmiyor, öyle bir kadın abinize ne eziyetler etmiştir .
Ama işte o zaman çirkefle çirkef oluyosunuz. Yoksa bende bilirim saçını yolmayı benim de elim var dilim var. Ama bu sefer ben kendi adıma yazık etmiş olucam. Benim bir seviyem var belli bir edebim adabım varTürkiye'deki görümce standartlarına hiç uymuyorsunuz. Alacaktınız mutfaktan bi tava indirecektiniz kafaya,hakime de kudurduğu için etkisiz hale getirdim derdiniz.
Mahkemeye gururla çıkıp, bildiklerinizi anlatmalısınız. Abiniz fiziksel değil belki ama duygusal anlamda çok zayıf, hemen dağılan bir tip ki, bu zilli kadın ona saldırabilmiş.
Vahşi ve yabani insanlar dağda yaşamalı, apartman dairelerinde değil.
Çocuklara sahip çıkın o kadının eline bırakmayın. Kıyamam.
Ben de anlam veremiyorum ve çok kızıyorum. Yani ne mecburiyeti var. Aptal çirkef r kadın için herkesi perişan ediyo. Kişiliğini sindirmiş ya. Ne abim ne çocuklar ne biz bunları haketmiyoruz.Abinizinki pasiflik değil başka bişey. İnsan çocuklarını dövdüğünü bile bile o kadınla evli kalır mı? Hadi bir gün başka bişey yaparsa....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?