Kadının adi REZİLLİK

Ama gidip gelmek mümkün değil ki. Senede bir defa gittim mahkemelik olduk. Annem seneler evvel gitmişti sen neden bana az bilezik taktın diye kadının elini kapı arasında sıkıştırmış hala izi durur elinde

Ama gidip gelmek mümkün değil ki. Senede bir defa gittim mahkemelik olduk. Annem seneler evvel gitmişti sen neden bana az bilezik taktın diye kadının elini kapı arasında sıkıştırmış hala izi durur elinde
ruh hastası hastaneye kapatın

Abinizle görüşmek için illaki evine gitmek gerekmiyor, öyle bir kadın abinize ne eziyetler etmiştir .

Bir aileyi parçalıyo değil mi bu tipler. Seviyesine insen olmuyor. İyi davransan olmuyor. Sadece şer çirkef bulaşıcak yer arıyor

Çok üzüldüm geçmiş olsun.Mahkemede her şey araştırılır merak etmeyin attığı iftirayla kalırlar.Milyonlarca kişi iftira atıyor kendini savunmak için.Çocukları bırakmayın eline yazık üzüldüm o cocuklara neler yapar bu kadın.

Yengede deli gücü var anlaşılan. Abin hep böyle pasif biri midir?
Ayrıca ben daha çok o çocuklara üzüldüm ama siz hakim bana ne der diyorsunuz. Olanı olduğu gibi söyleyin onlar rapora göre karar verir zaten. Ama abinizin de ne diyeceği önemli. Hala beraber mi yaşıyorlar?

Türkiye'deki görümce standartlarına hiç uymuyorsunuz. Alacaktınız mutfaktan bi tava indirecektiniz kafaya,hakime de kudurduğu için etkisiz hale getirdim derdiniz.
Mahkemeye gururla çıkıp, bildiklerinizi anlatmalısınız. Abiniz fiziksel değil belki ama duygusal anlamda çok zayıf, hemen dağılan bir tip ki, bu zilli kadın ona saldırabilmiş.
Vahşi ve yabani insanlar dağda yaşamalı, apartman dairelerinde değil.
Çocuklara sahip çıkın o kadının eline bırakmayın. Kıyamam.

Abinizle görüşmek için illaki evine gitmek gerekmiyor, öyle bir kadın abinize ne eziyetler etmiştir .
Abimle zaten dışarda yada bizde işinden evinden fırsat buldukça görüşürüz. Ama eşi hakkında asla konuşturmaz bizi. Kendisi de hiç konuşmaz.

Komsulari sahit gosterin
Beraber girmediniz mi komsularla eve?
Onlar gordu neyin ne olsugunu

abin neden pasif. ayol bi erkek dayak mı yer. yani fiziken erkekler daha güçlüdür. nasıl karşı koyamamış buna. kadının huyunu biliyorsa neden ayrılmıyor abin? dayak yemekten mi korkuyor?? yemiş zaten..
abin de mahkeme karşısında susacak değil ya illaki konuşur.
eğer sen dövmemişsen suçun yoksa ne yapıcam diye düşünme. çocuklar bile itiraf ederler bunu sen merak etme.

Ama işte o zaman çirkefle çirkef oluyosunuz. Yoksa bende bilirim saçını yolmayı benim de elim var dilim var. Ama bu sefer ben kendi adıma yazık etmiş olucam. Benim bir seviyem var belli bir edebim adabım var

Diğer konuyu da okudum bunu da şiddete kesinlikle karşıyım fakat nedense böyle tipleri görünce bir kaşık suda boğasım geliyor hasta ruhlu insanlık ziyanı. Uzaktan bir akrabamda karısından dayak yediği için ben bu yazdıklarınıza inandım malesef.. Abinizle o akrabam aynı kafadalar saf türden ne yaparsanız yapın boşanmaz yine siz suçlu çıkarsınız. Zaten abiniz boşanmak istesede o çirkef her türlü zorlukla abinizi alıkoyar acilen kliniğe yatırın zarla zorla tek önerim bu.. Allah yardımcınız olsun

Kadın darp raporu almafan kendisine zarar vermiş olabilir ve onları sizin yapmadığınız tıbbi olarak ispatlanamaz ancak abiniz doğruları söylerse olay kapanır. Aksi olsa bile sabıkanız yoksa aldığınız ceza paraya çevrilir yada hükmün açıklanması ileriye bırakılır.

Kadın darp raporu almafan kendisine zarar vermiş olabilir ve onları sizin yapmadığınız tıbbi olarak ispatlanamaz ancak abiniz doğruları söylerse olay kapanır. Aksi olsa bile sabıkanız yoksa aldığınız ceza paraya çevrilir yada hükmün açıklanması ileriye bırakılır.

Hasta, terbiyesiz nasıl bir gözü dönmüşlük bu böyle! Böyle evlilik mi olur, ayrılsınlar kesinlikle bunun başka yolu söz konusu dahi olamaz. Araya şiddet girdikten sonra sürdürülecek bir şey OLAMAZ!
Adamcağızın gözlüğünü kırmış, hele o çocukların bağırması... Cız etti içim.
Siz de kendinize gelin, dik durun ki abinize destek olun. Ben daha evvel böyle bir şeyin içine girmedim diye hayıflanmanın sırası değil

Abinizinki pasiflik değil başka bişey. İnsan çocuklarını dövdüğünü bile bile o kadınla evli kalır mı? Hadi bir gün başka bişey yaparsa....

Abinizinki pasiflik değil başka bişey. İnsan çocuklarını dövdüğünü bile bile o kadınla evli kalır mı? Hadi bir gün başka bişey yaparsa....
Ben de anlam veremiyorum ve çok kızıyorum. Yani ne mecburiyeti var. Aptal çirkef r kadın için herkesi perişan ediyo. Kişiliğini sindirmiş ya. Ne abim ne çocuklar ne biz bunları haketmiyoruz.

bence eşini boşasın abin böyle bir kadın olmaz pis çirkef ruh hastası

Abiniz icin cok uzuldum
Bence abinizinde bu kadindAn kopmak icin psikolojik destege ihtiyaci var
Tekrar ozguven sahibi oldugunu hatirlamasi lazim
Kadinla mahkemede zaten hesaplasacaksiniz
Bence ilk dusunmeniz gereken Kişi abiniz ve yegenleriniz
Abinizle ilgilenin
Kadin hakkinda konusmayin
Bosanmanin en saglikli yol oldugunu kabullennesi lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…