Kadının adi REZİLLİK

Ama işte o zaman çirkefle çirkef oluyosunuz. Yoksa bende bilirim saçını yolmayı benim de elim var dilim var. Ama bu sefer ben kendi adıma yazık etmiş olucam. Benim bir seviyem var belli bir edebim adabım var
Yok yok siz hicbirsey yapmadım deyin .Ayırirken oldu filanda demeyin komsularla birlikte actırdik kapıyı olay bu kadar deyin .Amaaan hicbirseye guvenim kalmadı.

Bu nasıl insan ya. E abinde niye boşanmıyor da sizi Böyle biriyle muhatap ediyor , yazık değil mi en çok da o çocuklara.
Komşular şahitlik yapmazmı, hem abinin darp raporu olduktan sonra hakimin ona inanacağını sanmam

Hakim savci dediginiz insanlar insan sarrafi.. dediginiz kadar asagilik bir insansa kendini belli eder. Abinizin bir rahatsizligi vs mi var? Onun icin de ayri rapor alin. Benim aklim bir kadinin erkegi dovebilecegine aklim ermiyor. Bende de deli gucu vardir. Ama esimi bu hale getirmem mumkun degil. Bazen sakalasiyoruz gucum yetmiyor.

Yok bu işte var bir iş. Nasıl bir kadına gücü yetmez. Abiniz sapasağlam ve siz üç beş merdiven inip çığlıklar duyuyorsunuz cikiyosunuz Abiniz baygın ve dövülmüş.Abiniz biraz saf yapılı sanırım yengenizde cazgir. Başka türlüsü gelmedi aklıma. İlk değildir bu madem. Daha öncede dövmustur abinizi. Yazık bosayin kurtarın adamı.

Surati boynu bogazi kan icindeydi demissiniz ama? Ne yapti ki o kadar bicak falan mi sapladi

Allah dan size bişe yapmamış bu dengesiz kadın.Direk size de gelip saldırabilirdi,acilen tedavi olması gerekiyor çok tehlikeli gerçekten.

Ben boyle bir anneyle yasadim 20 yasina kadar .
Babamda annemde calisiyor
Annem babamdan maasinin son kurusuna kadar alir bi kurus vermezdi .
Babam da bankalara kredi kartlarina bulasti cunku parasizdi .
Bankalar patlak verdiginde annem babama kafa goz dalardi .
Ben babamin dayak yedigine ,kiyafetlerinin yirtildigina,evden yaka paca atildigina ,her gun hayvan gibi asagilanmasina ,insan yerine koyulmamasina sahit oldum.
Babami dovemezse muhakkak bir sebepten bana dalardi .
Belki ilk defa soyluyorum ama cok aci dayaklar yedim bende !!!
20 yasinda da kacarak evlendim zaten .
Babam 56 yasinda hala asagilanir .
Bana artik bulasamiyo ama babami dovmese de laflari yetiyo !
Elimden bisey gelmiyo maalesef.
Yillarca babam bankadan harcadi
Annem ondan mutevellit beni okula parasiz gonderirdi.
Cok isterdim bosanmalarini ve babamla yasamayi ama olmadi ..
O cocuklari o anneden uzaklastirin..
Rica ederin abinizi ikna edin .
Gerizekali degildir herhalde anlar !

İnanın şuanda ne abim ne o kadın umurumda değil. O çocukların çığlığı hala kulağımda. Ne uyku uyuyabiliyorum ne yemek yiyorum. Sürekli çocuklar gözümün önünde.

Allah dan size bişe yapmamış bu dengesiz kadın.Direk size de gelip saldırabilirdi,acilen tedavi olması gerekiyor çok tehlikeli gerçekten.
Keşke bana yapsaydı da o çocuklar babalarını annelerini öyle görmeselerdi. O çocukların çığlığı kulağımdan gitmiyor inanın o kadar kötü oluyorum ki

Allahım inşallah bu kadın akıllanır ıslah olur. Bişey olur kafasına dank eder de o çocuklar anne-babayla huzurlu bir ortamda devam ederler. Arkadaşlar ben çocuklara çok üzülüyorum içim parçalanıyor

İnanın şuanda ne abim ne o kadın umurumda değil. O çocukların çığlığı hala kulağımda. Ne uyku uyuyabiliyorum ne yemek yiyorum. Sürekli çocuklar gözümün önünde.

Anlayabiliyorum umarim kurtulurlar o ruh hastasinin elinden !

Okurken kanim dondu resmen nasil bir kadin nasil bir insan bu?
Umarim abiniz bir an evvel kurtulur bu kisiden, cocuklarin boylesine hastalikli biriyle buyumeleri zaten onlara da zarar, buyuk gecmis olsun size

Hic cekinmeyin. Hakimler kimin dogru kimin yalan soyledigini cok iyi anliyorlar. Ustelik abinizinde darp raporu var. Abinizi siz dovmediginize gore. Kimin naptigi gayet ortada.

Hakim onun
ne şirret bir kadın olduğunu anlar
Komşularında ifadesini alın diye rica et hakime

Tatlim muhtemelen ve büyük oranda yengen denecek o canavar para cezasına çarptırılacak... eğer boşanma durumu olucaksa da kesinlikle tazminat davası acin...

Canım bence abin ile konuş. Sosyal hizmetlere şikayet edeceğini söyle yeğenlerim böyle bir manyakla yetişmesi doğru değil de. Ya kadını boşa velayeti al ayrıl de ya da ben sosyal hizmetlere şikayet edip çocukların uzaklaştırılması için komşular ile birlik olup elimden geleni yapacağım de.

Annen baban ister mi torunları bakmak ya da sen. Dava açabilirsiniz yengeye ve abine.

Çocuklara allah sabır versin

Aman yarabbi evlerden irak, merak etme mahkemeler insan sarrafi,abin raporla boşanıp nafaka vermeyecek derdi o sanırım, mahkeme 1-2 sene sürer 3 aylık aralıklarla, sana bişey olmaz merak etme an kendi içeri birer bence

Ya ben sadece çocukları düşünüyorum, haftasonu iyi bir psikolog ayarlıycam. En azından şu süreçte çocukları bu çirkefliğin dışında tutmaya çalışmak istiyorum. Yardım almalıyız bunun için. Çocuklar için en sağlıklısı nedir psikologa danışıcam önce.

Okuduklarım sarstı beni ciddi anlamda.Babanız nie katlandı bunlara merak ettim.Nie sizide cekip alamadı o evden??Gözümün önüne bile getiremiyorum bir bayanın o hallerini.Inanasım gelmiyor hakkaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…