- 25 Ağustos 2014
- 6.767
- 8.892
- 448
Yok yok siz hicbirsey yapmadım deyin .Ayırirken oldu filanda demeyin komsularla birlikte actırdik kapıyı olay bu kadar deyin .Amaaan hicbirseye guvenim kalmadı.Ama işte o zaman çirkefle çirkef oluyosunuz. Yoksa bende bilirim saçını yolmayı benim de elim var dilim var. Ama bu sefer ben kendi adıma yazık etmiş olucam. Benim bir seviyem var belli bir edebim adabım var
Malum bayram beni de vurdu durup dururken. Abimle yengem oldum olası anlaşamazlar. Daha öncede konu açmıştım hatta abimin eşi benim arabamı istiyo diye. Kıskanç hep bana diyen sorunlu hasta ruhlu şerli şirret birisidir. Bildiğiniz cennet mahallesi havasında yaşayan bitip.Evleri bizden uzak. Annem hiç gitmez gelirlerse hoşgeldin der gelmezlerse seslenmez. Ben enson geçen sene gittim evlerine. Mümkün mertebe uzak dururum. Bana uzak Allah'a yakın olsun.
Bayram nedeniyle kahretsin ki büyük abim diye yarım saatliğine gittim. Abimle oturdum yeğenlerimi gördüm sevdim. Kendisi diğer odadaydı. Odadan çıkmadı hiç görmedim. Yarım saat ya oturdum ya oturmadım maksat kardeşin seni büyük bilip gelmedi demesin diye. Sonra hemen abi benim işim var ders çalışcam dedim çıktım. Dediğim gibi kendisini hiç görmedim. Ben üç beş merdiven inmemle içerden bağırtılar koptu. Çocuklar anne vurma anne yapma diye bağırıyolar. Ben zannettim ki yine çocukları dövüyo. Kendininde sesi geliyo geberticem seni filan diye. Abimden ses yok. Kapıyı çalıyorum açan yok. O kadar korktum ki. Sonra karşı komşusu çıktı filan neyse yeğenim kapıyı açtı girmemle çığlık atmam bir oldu. Abimin suratı boynu boğazı kan içinde, gözlüğü kırılmış bitarafta ve abim yerde yarı baygın.. Allah kahretsin yazarken bile elim titriyo. Kendisi de kuduz hayvan gibi bana saldırmaya başladı ama komşular vardı araya girdiler. Polisi çağırdım. Abime darp raporu aldık.
Şimdi bu şahıs abimi darp ettiği için ceza alıcağını öğrenmiş ve benden şikayetçi olmuş ben kendisini dövmüşüm güya ki elimi sürmedim bana vurmasınada müsaade etmedim. Çirkeflik seviyesini biliyorum yeğenlerimi uzaklaştırıp bitaraftanda abimle ilgileniyodum. Asla vurma dövme darp olmadı ikimizin arasında
Dün gidip ifade verdim. Beni dövdü hakaret etti demiş şikayetçi olmuş. Bende olanı biteni olduğu gibi anlattım. Şimdi mahkemeye çıkıcaz ne zaman gün verirlerse artık. Ama ben daha önce böyle seviyesizce olayların içine hiç düşmedim. Bunun için mahkemeye çıkmak utanç verici bişey benim için. Ben şimdi çirkef ve şerli bir kadının iftirası yüzünden abisinin eşini dövmekle suçlanıcam. Rezalet tek kelimeyle. Bu tür durumda mahkeme ne diycek hakim savcı ne diycek ben nediycem arkadaşlar. O kadar şaşkınım ki. Sadece sessiz sedasız bayram ziyaretine gittim ve yarım saat bile oturmadan kalktım. Ve biranda kendimi mahkemelik buldum. Napıcam ben. Ya hakim ona inanırsa
Surati boynu bogazi kan icindeydi demissiniz ama? Ne yapti ki o kadar bicak falan mi sapladiBenim abim dik duramayan korkak birisi. At da meydan da eşine kalmış. O anda dayaktan değil sinirsel olarak kendinden yarı geçkin durumdaydı. Ne yapacağını bilemez haldeydi. O kadar kötüydükü hala içim titriyo
İnanın şuanda ne abim ne o kadın umurumda değil. O çocukların çığlığı hala kulağımda. Ne uyku uyuyabiliyorum ne yemek yiyorum. Sürekli çocuklar gözümün önünde.Ben boyle bir anneyle yasadim 20 yasina kadar .
Babamda annemde calisiyor
Annem babamdan maasinin son kurusuna kadar alir bi kurus vermezdi .
Babam da bankalara kredi kartlarina bulasti cunku parasizdi .
Bankalar patlak verdiginde annem babama kafa goz dalardi .
Ben babamin dayak yedigine ,kiyafetlerinin yirtildigina,evden yaka paca atildigina ,her gun hayvan gibi asagilanmasina ,insan yerine koyulmamasina sahit oldum.
Babami dovemezse muhakkak bir sebepten bana dalardi .
Belki ilk defa soyluyorum ama cok aci dayaklar yedim bende !!!
20 yasinda da kacarak evlendim zaten .
Babam 56 yasinda hala asagilanir .
Bana artik bulasamiyo ama babami dovmese de laflari yetiyo !
Elimden bisey gelmiyo maalesef.
Yillarca babam bankadan harcadi
Annem ondan mutevellit beni okula parasiz gonderirdi.
Cok isterdim bosanmalarini ve babamla yasamayi ama olmadi ..
O cocuklari o anneden uzaklastirin..
Rica ederin abinizi ikna edin .
Gerizekali degildir herhalde anlar !
Keşke bana yapsaydı da o çocuklar babalarını annelerini öyle görmeselerdi. O çocukların çığlığı kulağımdan gitmiyor inanın o kadar kötü oluyorum kiAllah dan size bişe yapmamış bu dengesiz kadın.Direk size de gelip saldırabilirdi,acilen tedavi olması gerekiyor çok tehlikeli gerçekten.
İnanın şuanda ne abim ne o kadın umurumda değil. O çocukların çığlığı hala kulağımda. Ne uyku uyuyabiliyorum ne yemek yiyorum. Sürekli çocuklar gözümün önünde.
Hic cekinmeyin. Hakimler kimin dogru kimin yalan soyledigini cok iyi anliyorlar. Ustelik abinizinde darp raporu var. Abinizi siz dovmediginize gore. Kimin naptigi gayet ortada.Malum bayram beni de vurdu durup dururken. Abimle yengem oldum olası anlaşamazlar. Daha öncede konu açmıştım hatta abimin eşi benim arabamı istiyo diye. Kıskanç hep bana diyen sorunlu hasta ruhlu şerli şirret birisidir. Bildiğiniz cennet mahallesi havasında yaşayan bitip.Evleri bizden uzak. Annem hiç gitmez gelirlerse hoşgeldin der gelmezlerse seslenmez. Ben enson geçen sene gittim evlerine. Mümkün mertebe uzak dururum. Bana uzak Allah'a yakın olsun.
Bayram nedeniyle kahretsin ki büyük abim diye yarım saatliğine gittim. Abimle oturdum yeğenlerimi gördüm sevdim. Kendisi diğer odadaydı. Odadan çıkmadı hiç görmedim. Yarım saat ya oturdum ya oturmadım maksat kardeşin seni büyük bilip gelmedi demesin diye. Sonra hemen abi benim işim var ders çalışcam dedim çıktım. Dediğim gibi kendisini hiç görmedim. Ben üç beş merdiven inmemle içerden bağırtılar koptu. Çocuklar anne vurma anne yapma diye bağırıyolar. Ben zannettim ki yine çocukları dövüyo. Kendininde sesi geliyo geberticem seni filan diye. Abimden ses yok. Kapıyı çalıyorum açan yok. O kadar korktum ki. Sonra karşı komşusu çıktı filan neyse yeğenim kapıyı açtı girmemle çığlık atmam bir oldu. Abimin suratı boynu boğazı kan içinde, gözlüğü kırılmış bitarafta ve abim yerde yarı baygın.. Allah kahretsin yazarken bile elim titriyo. Kendisi de kuduz hayvan gibi bana saldırmaya başladı ama komşular vardı araya girdiler. Polisi çağırdım. Abime darp raporu aldık.
Şimdi bu şahıs abimi darp ettiği için ceza alıcağını öğrenmiş ve benden şikayetçi olmuş ben kendisini dövmüşüm güya ki elimi sürmedim bana vurmasınada müsaade etmedim. Çirkeflik seviyesini biliyorum yeğenlerimi uzaklaştırıp bitaraftanda abimle ilgileniyodum. Asla vurma dövme darp olmadı ikimizin arasında
Dün gidip ifade verdim. Beni dövdü hakaret etti demiş şikayetçi olmuş. Bende olanı biteni olduğu gibi anlattım. Şimdi mahkemeye çıkıcaz ne zaman gün verirlerse artık. Ama ben daha önce böyle seviyesizce olayların içine hiç düşmedim. Bunun için mahkemeye çıkmak utanç verici bişey benim için. Ben şimdi çirkef ve şerli bir kadının iftirası yüzünden abisinin eşini dövmekle suçlanıcam. Rezalet tek kelimeyle. Bu tür durumda mahkeme ne diycek hakim savcı ne diycek ben nediycem arkadaşlar. O kadar şaşkınım ki. Sadece sessiz sedasız bayram ziyaretine gittim ve yarım saat bile oturmadan kalktım. Ve biranda kendimi mahkemelik buldum. Napıcam ben. Ya hakim ona inanırsa
Tatlim muhtemelen ve büyük oranda yengen denecek o canavar para cezasına çarptırılacak... eğer boşanma durumu olucaksa da kesinlikle tazminat davası acin...Malum bayram beni de vurdu durup dururken. Abimle yengem oldum olası anlaşamazlar. Daha öncede konu açmıştım hatta abimin eşi benim arabamı istiyo diye. Kıskanç hep bana diyen sorunlu hasta ruhlu şerli şirret birisidir. Bildiğiniz cennet mahallesi havasında yaşayan bitip.Evleri bizden uzak. Annem hiç gitmez gelirlerse hoşgeldin der gelmezlerse seslenmez. Ben enson geçen sene gittim evlerine. Mümkün mertebe uzak dururum. Bana uzak Allah'a yakın olsun.
Ya ben sadece çocukları düşünüyorum, haftasonu iyi bir psikolog ayarlıycam. En azından şu süreçte çocukları bu çirkefliğin dışında tutmaya çalışmak istiyorum. Yardım almalıyız bunun için. Çocuklar için en sağlıklısı nedir psikologa danışıcam önce.Canım bence abin ile konuş. Sosyal hizmetlere şikayet edeceğini söyle yeğenlerim böyle bir manyakla yetişmesi doğru değil de. Ya kadını boşa velayeti al ayrıl de ya da ben sosyal hizmetlere şikayet edip çocukların uzaklaştırılması için komşular ile birlik olup elimden geleni yapacağım de.
Annen baban ister mi torunları bakmak ya da sen. Dava açabilirsiniz yengeye ve abine.
Çocuklara allah sabır versin
Okuduklarım sarstı beni ciddi anlamda.Babanız nie katlandı bunlara merak ettim.Nie sizide cekip alamadı o evden??Gözümün önüne bile getiremiyorum bir bayanın o hallerini.Inanasım gelmiyor hakkaten..Ben boyle bir anneyle yasadim 20 yasina kadar .
Babamda annemde calisiyor
Annem babamdan maasinin son kurusuna kadar alir bi kurus vermezdi .
Babam da bankalara kredi kartlarina bulasti cunku parasizdi .
Bankalar patlak verdiginde annem babama kafa goz dalardi .
Ben babamin dayak yedigine ,kiyafetlerinin yirtildigina,evden yaka paca atildigina ,her gun hayvan gibi asagilanmasina ,insan yerine koyulmamasina sahit oldum.
Babami dovemezse muhakkak bir sebepten bana dalardi .
Belki ilk defa soyluyorum ama cok aci dayaklar yedim bende !!!
20 yasinda da kacarak evlendim zaten .
Babam 56 yasinda hala asagilanir .
Bana artik bulasamiyo ama babami dovmese de laflari yetiyo !
Elimden bisey gelmiyo maalesef.
Yillarca babam bankadan harcadi
Annem ondan mutevellit beni okula parasiz gonderirdi.
Cok isterdim bosanmalarini ve babamla yasamayi ama olmadi ..
O cocuklari o anneden uzaklastirin..
Rica ederin abinizi ikna edin .
Gerizekali degildir herhalde anlar !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?