kadının düşmanı kadındır

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizin gururunuzu kıran kocanız.Affedebilitsiniz,bu sizin probleminiz.Madem her seferinde affedeceksiniz;kurcalamayın,yüz göz olmayın.Sonra size saygısı kalmadığı için gözünüzün önünde aldatır.

Hayır hanımefendi benim derdim boşanım demek değil tabii ki ben de boşanmaya kalktım evi terk ettim ve bir sürü şey yaşadım ve ben bunları engelli çocuğuma rağmen yaptım ben engelli çocuğuma rağmen evi terk ettim çalışmaya kalktım ma eşim bir şekilde beni ikna etti taşındım gittim İstanbul'dan ordu'ya taşındım oraya kadar geldi hani şu an benim demek istediğim şuydu ben yazım hatamdan dolayı aşırı derecede benimle dalga geçtiler kültürsüz de oldum bu kocayı nasıl tuttuğumda oldu hani ben bundan bahsediyorum bir kadın bir kadınla bu kadar dalga geçerse erkekler ne yapmaz ben bundan bahsediyorum

Bi konu actın, burda sana yardımcı olamaya calısanlar oldu, simdi sen o kolay degıl bu kolay degıl esımı seviyorum dıyorsan, kusura bakma ama yasadıklarını hakedıyorsun, ayrıca kadının düşmanı kadın degıl, kendi akılsızlıgıdır, Saygılar.

Sürekli çükünü keserim diye tehdit ediyorum şaka bir yana, huyunu tavrımı bilir. O konuda çok netim. En ufak bir hatasında dahi kapının önüne koyacağımı biliyor

ovv adamın en değerli varlığı Ya yine de erkeklerin saftirik bir tarafı var. Bu böyle diyor ama kapının önüne koyamaz hem ben belli etmem ki gib kendini ikna edecek yöntemleri oluyor. Allah şaşırtmasın

Vallaha kadinin düsmani sadakatsiz erkek. Cünkü size ne kadar zarar vermis ki hala iciniz huzursuz. Ama hamile kalmaya calisiyorsunuz. Yani sizin zaten bosanma gibi bir niyetiniz yok. Gücensizligin ana kaynagi taciz olayi degil esinizin davranislari cünkü topundan güvenmezseniz hic evlenmezdiniz. Sizi yargilamiyorum zor seyler yasamissiniz o yüzden yinede psikolojik destek almanizi öneririm.

Sanki biz aldattık kadını verdiği tepkiye bakılırsa. Aldatsak bu kadar tepki vermezdi bu arada.
İki çift laf zoruna gidiyor ama üç kere aldatılmaya bu kadar tepki vermiyor. İlginç valla.
Siz gerçekten anlamıyorsunuz beni benim demek istediğim bir kadın bir kadınla bu kadar dalga geçerse erkek ne halt etmez ya siz benimle dalga siz demek istemiyorum hanginiz yazdığınız hanginiz yazdınız bilmiyorum isimlerinizi tek tek kontrol etmedim ama benim diğer pozisyon o kadar benim yazım şeklimle dalga geçildi ki yazım şeklinde dalga geçildiği için de postuma doğru düzgün cevap bile verilmedi anlatabiliyor muyum

Bosanmayın peki ama cocuk yapmauin yaa yazik gunah cidden

Öncelikle her mesajınızın sonuna şu koyulaştırdığım cümleyi koymayı bırakmanız lazım. Kadınların bir şey yapması erkeklere daha fazlasını yapma hakkı vermez. Farkında olmadan erkekleri aklar şekilde konuşuyorsunuz.

Onun dışında ben sizin konunuza baktım az önce ve hatırladım. İlk açtığınızda okumuştum ama anlamadığımdan cevap yazmamıştım. Konumdan daha çok yazma şeklim konuşuldu diyosunuz ama konunuzdan gerçekten hiçbir şey anlaşılmıyor sıfır. Bu forumda noktalama işareti, paragraf vs kullanılmamasına çok alışkınız. Çoğunu insanlar görmezden geliyor. Ancak sizin yazdığınızdan ne anlatmak istediğiniz bile anlaşılamıyor. Bu durumda konunuzu okuyan insan ya benim gibi anlamadığından hiç cevap yazmaz veya yazım yanlışlarınızı yüzünüze vurur. Bu yüzden konu açarken anlaşılır yazdığınızdan emin olmanız gerek.

ovv adamın en değerli varlığı Ya yine de erkeklerin saftirik bir tarafı var. Bu böyle diyor ama kapının önüne koyamaz hem ben belli etmem ki gib kendini ikna edecek yöntemleri oluyor. Allah şaşırtmasın
Benden gizli bir yere para harcadığında 2 gece bina önünde arabada uyumuştu. Sanmıyorum cesaret edeceğini de. Allah şaşırtmasın gerçekten

Kırılmanızı,üzülmenizi asla istemem.Hele ki bir de evlat acısı yasamişsiniz,hayattaki en zor şey.Ama ben bile buradan eşinizin size yaptıklarını sindiremiyorsam,siz de bir oturup sakince düşünün ben bunları hak ediyor muyum diye.

Buraya eşi tarafından asla insan yerine koyulmayın, değer görmeyen, küçümsenen, hizmetçi olarak alındığınızı biliyor olmanıza rağmen aşağıladığınız halde '' ne yapmalıyım? '' diye soran kadınlar mutlu biz ayrıl deyince mutsuz ouyoruz öyle mi? Niye soruyorlar o zaman? Ne diye kararsızım diyorsunuz? Zira ne şiddetin çözümü var ne de kocalarınızın ana kuzusu olmasına... Size konuşma hakkı vermeyen adamlar için gelmiş burada yemek tarifi ister gibi bir yolu var mı diyorsunuz.. YOK. Onu bir geçeceksiniz önce. Bu söylenenlerden dolayı mutsuz oluyorsak eyvallah :) Ayrıca saygının olmadığı bir evlilikten hiçbir şey beklemeyin susup devam edeceksiniz boşanma taraftarı değilseniz. Kendinizi eş ve ailesine karşı savunamıyorken, korkuyorken bizim söylediklerimizi nasıl gerçekleştirmeyi planlıyorsunuz peki? Alkol kullanarak mı? Ya konular, yaşanılanlar normal boşan diyenler anormal. Biri eşinin camış gibi ye iç yat modunda asla yardım etmediğinden sakınır, üstüne karısına hakaret eder hiçbir şey yapmamışsın diye ondan iki çocuk yapar. Öteki psikoloji bozuk dayak yediği adamla 10 senesini geçirir 10 sene dayağı yemiş yemiş 3 çocuk yapmış '' ne yapayım çocuklarım için ayrılamıyorum '' der. Bir diğeri anasına anahtarı verir karısını resmen anne babasına hizmet ettirmek için alır '' baştada böyleydi ama çok önemsemedim '' der ondan 5 çocuk yapar. Sonra kk'dan mucizevi saç yağı tarifi ister gibi tarif isterler. Evet canım siz ezilmeye alışmışsınız, normalsiniz biz mutsuz oluyoruz haklısın kusura bakmayın valla :) Napın biliyor musunuz eğer eşiniz sizi döverse ayaklarını yıkayın gönlünü hoş tutun adamın herhalde duymak istediğiniz tarif bu :)

Son düzenleme:
Tamam ben sizi anladım ama takılmayın takmayın. Önceliğiniz hayatınızdaki sorunlar.Şöyle örnek vereyim siz kültürsüz dediler, yazım hataları diyorsunuz ama herkes eş sorunlarından bahsediyor.Yani insanların odak noktası evliliğiniz ile ilgili sorunlar olmuş. Takmayın ya.

Kadın kadının yurdudur hanımefendi size bok gibi kocanızla mutluluklar
Sizin gibiler varken
Bir kadın hak etmez tabii ki bunları en kötü kadın bile bence ben de bunu anlatmaya çalışıyorum işte yani ben bunları yaşadım boşanın dedin tabii ki boşanmayı boşanmaya kalktım evi terk ettim hem de engelli çocuğumla iki çocukla beraber sözler verdi ailem de destek çıkmadığı için fazla ben de hani bir şans daha verdim daha ondan sonra hiçbir şekilde bir şeyler olmadı ama velakin son birkaç gündür yine benim böyle bir kendimce kıskançlık krizi mi diyeyim ne diyeyim bilmiyorum ama marketteki kızlarla falan konuşurken gördüm işte ne oluyor falan diye sordum dedi böyle böyle yırtık para verdiler falan filan hani ben içimde istemsizce yaşıyorum Bir şeyler o da çocuğunu kaybetti ben de çocuğumu kaybettim dedim gibi o sözden sonra o evi terk etmemden sonra hiçbir şey yaşamadım görmedim çok kontrol ettim

Hanımefendi, ben gerçekten bir Türkçe öğretmeniyim. Ben de dil bilgisi dersi verir gibi, sınav kağıdı hazırlar gibi yazmıyorum buraya. Ama yine de insanların anlayabileceği şekilde kurallara dikkat ederek yazıyorum.
Anlatabiliyor muyum deyip duruyorsunuz. Hayır, anlatamıyorsunuz. Çünkü nefes almadan konuşur gibi yazmışsınız. Sizden noktalı virgül, konuşma çizgisi vs. kullanmanızı beklemiyor kimse. Ama bir noktayı niye esirgediniz ya hu? Cümlenin nerede bitip nerede başladığını bilmeden bu insanlar sizi nasıl anlayacak? Anlamadıkları şeye nasıl yorum yapacak?
Sağlıklı bir iletişim kurabilmek için önce anlaşılmak/anlamak gerekir.

Uzun yazıcagınız zaman kısa kısa bolsenız okumakta zorluk cekmez kimse, bunun denıldıgını dusunuyorum, hani dıyorsunuz ya kadın hemcınsıyle dalga gecse erkek ne yapar dıye, bende dıyorum ki siz kendinize deger vericeksiniz ki karsınızdakide deger versın, burda olumsuz yazılardan rahatsız oluyorsan gormezden gelebilirsin, ama realde senı rahatsız eden durumlar varsa ıste o zaman adım atman gerekır kı bu durumlara dusmeyesın

Doğru söylüyorsunuz tüm erkekler aldatır kafasında olan birine bizde laf anlatmaya çalışıyoruz. Madem mideniz bu kadırını kaldırıyor o zaman buluşun aldatılmış kadınlar olarak dertleşin birbirinize kocişinizin gönlünü nasıl alırsınız, onları eve nasıl bağlarsınız onun taktikleri üzerine çalışın. Malum bizim midemiz kaldırmıyorda. Aldatmayı, şiddeti, kadını hor görmeyi, aşağılanamayı, ezilmeyi normalleştirecek zihniyette değiliz çok şükür.

Benim isyanım sizin bana boşanın ya da boşanmayın demeniz değil bakın üstüne basa basa söylüyorum benim açtığım postla dalga geçmenize ben üzüldüm kırıldım ve bu yüzden kadın kadının düşmanıdır dedin eğer ki tepki verseydiniz hak verirdim çünkü okuduğum postu ben bile anlamamışken siz nasıl anlayabileceksiniz çok yazım hatalarım olmuştu bana bu şekilde dalga geçildi anlatabiliyor muyum bir kadın kadınla bu kadar dalga geçerse erkekler ne yapmaz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…