- 6 Şubat 2018
- 3
- 3
- 86
- Konu Sahibi kuku_laci06
-
Karakter meselesi. Yıllarca daha yüksek kazandım, eşim de ne güzel fazladan paramız oluyor diye görüyordu. Birkaç senedir bir fırsat oldu eşim benden baya yüksek kazanıyor, değişen hiçbir şey olmadı. Bunun sorun olacağı ilişki bana çok avam geliyor açıkçası. İşsiz de kalabilir, bir süre çalışmak da istemeyebilir insan, bir borç durumu yoksa iki tarafın da bir süre çalışmama hakkı da olmalı.Merhaba hanımlar kısa ve öz bir sorum olacak sizlere yardımcı olursanız sevinirim. Kadının erkekten 2 kat fazla maaş alması evlendikten sonra sorun oluşturur mu? Muhtemelen kişiden kişiye değişir diyecek çoğunuz ancak ben genel bir değerlendirme yapmak adına soruyorum bunu..
Yanıtlar için şimdiden teşekkür ederim.
Etkiler. Erkekler alakasiz bir konuda kavgada bile sen az kazaniyorum diye bana saygi duymuyorsun vs. DiyorMerhaba hanımlar kısa ve öz bir sorum olacak sizlere yardımcı olursanız sevinirim. Kadının erkekten 2 kat fazla maaş alması evlendikten sonra sorun oluşturur mu? Muhtemelen kişiden kişiye değişir diyecek çoğunuz ancak ben genel bir değerlendirme yapmak adına soruyorum bunu..
Genel olarak bakınca evet oluyor malesef sahit olmustumMerhaba hanımlar kısa ve öz bir sorum olacak sizlere yardımcı olursanız sevinirim. Kadının erkekten 2 kat fazla maaş alması evlendikten sonra sorun oluşturur mu? Muhtemelen kişiden kişiye değişir diyecek çoğunuz ancak ben genel bir değerlendirme yapmak adına soruyorum bunu..
Merhaba hanımlar kısa ve öz bir sorum olacak sizlere yardımcı olursanız sevinirim. Kadının erkekten 2 kat fazla maaş alması evlendikten sonra sorun oluşturur mu? Muhtemelen kişiden kişiye değişir diyecek çoğunuz ancak ben genel bir değerlendirme yapmak adına soruyorum bunu..
Yanıtlar için şimdiden teşekkür ederim
Benim ailemde 2 değil 3 kat farkla maaş alan bir çift var. Üstelik erkek kişi iş bulmak konusunda epey zorlandı. Ev işlerini yaptı. Allah elbet bir kapı açar dediler. Şimdi iş buldu. Gül gibi geçinip gidiyorlar. Burada erkeğin psikolojisi sanırım olayların seyrini belirleyici oluyor. Gereksiz eziklik hissettiklerinde hayatı eşlerine zehir ediyorlar erkekler.Merhaba hanımlar kısa ve öz bir sorum olacak sizlere yardımcı olursanız sevinirim. Kadının erkekten 2 kat fazla maaş alması evlendikten sonra sorun oluşturur mu? Muhtemelen kişiden kişiye değişir diyecek çoğunuz ancak ben genel bir değerlendirme yapmak adına soruyorum bunu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?