- 14 Ağustos 2018
- 21.127
- En iyi cevaplar
- 2
- 79.994
- 598
- Konu Sahibi kuku_laci06
-
Kişiden kişiye değişir. Bizde sorun olmuyor çünkü ne ben kendimi kaf dağında görüyorum ne o kompleks yapıyor. Bir de ortak yaşam ve amaç için çalıştığımız için zaten hep ikimizin görüyoruz biz, sen-ben veya başkası değil biz.Merhaba hanımlar kısa ve öz bir sorum olacak sizlere yardımcı olursanız sevinirim. Kadının erkekten 2 kat fazla maaş alması evlendikten sonra sorun oluşturur mu? Muhtemelen kişiden kişiye değişir diyecek çoğunuz ancak ben genel bir değerlendirme yapmak adına soruyorum bunu..
Yanıtlar için şimdiden teşekkür ederim.
Oluşturur. Bunu normal karşılayan erkek gerçekten çok az. Ki günümüzde bu işin kadını erkeği de kalmamaya başladı. Kendi adıma söyleyeyim. Yol masrafım eşime göre çok daha fazla olduğu için işimin mümkün kıldığı mesaileri yapıyorum, ki bizim maaşlarımız kafa kafaya. Bu eşimin talebi de değil, ben huzursuzum. Kaldı ki bu ülke kadın dediğin senden akıllı senden paralı olmayacak kafasıyla yetişen erkeklerden geçilmiyor. Çoğu taşıyamaz bu durumuMerhaba hanımlar kısa ve öz bir sorum olacak sizlere yardımcı olursanız sevinirim. Kadının erkekten 2 kat fazla maaş alması evlendikten sonra sorun oluşturur mu? Muhtemelen kişiden kişiye değişir diyecek çoğunuz ancak ben genel bir değerlendirme yapmak adına soruyorum bunu..
Konuyu okumadan bodoslama cevap veriyorum kesinlikle sorun oluyor..Merhaba hanımlar kısa ve öz bir sorum olacak sizlere yardımcı olursanız sevinirim. Kadının erkekten 2 kat fazla maaş alması evlendikten sonra sorun oluşturur mu? Muhtemelen kişiden kişiye değişir diyecek çoğunuz ancak ben genel bir değerlendirme yapmak adına soruyorum bunu..
Söylemezseniz bilmezse sorunda olmaz ama bilinirse sorun hatta büyük sorunMerhaba hanımlar kısa ve öz bir sorum olacak sizlere yardımcı olursanız sevinirim. Kadının erkekten 2 kat fazla maaş alması evlendikten sonra sorun oluşturur mu? Muhtemelen kişiden kişiye değişir diyecek çoğunuz ancak ben genel bir değerlendirme yapmak adına soruyorum bunu..
Sorun oluşturup olusturmaması büyük ölçüde kadına bağlı. Eğer bizim evimizin parası düşüncesi yerine benim param diye konuşmayı geçiyorum hissettirirseniz bile eşinizin gururuna dokunacaktır ve o zaman evlilikte çatırtılar başlar. Ama her koşulda(onun sizin kazandığınız paranın bazen hesabını sorması halinde bile) bizim ortak paramız diye düşünürseniz ve bunu karşı tarafa hissettirirseniz hiçbir sorun olmaz. Ben polisim evlendigimizde eşim 1 yıl çalışmadı çeşitli nedenlerden dolayı ama ben diğer kadınlar gibi bu benim param evi ben geçindiriyorum düşüncesine girmediğim gibi ona hissettirmedim ve gururunu kırmadım ve alacağım şeylerde ona danıştım bunu alayimmi vs diye onu yok saymadım ama başkası olsa benim param sana noluyor tarzı davranırdı ama eşimin gururu benim kazandığım paradan daha değerli. Asıl sıkıntıyı bu tarz erkeği yok saymalar üstünlük kurmaya çalışmalar yapar. Böyle bir davranışınız varsa kesin evlilikte sıkıntı olur yoksa mutluluk sizinle beraber..Merhaba hanımlar kısa ve öz bir sorum olacak sizlere yardımcı olursanız sevinirim. Kadının erkekten 2 kat fazla maaş alması evlendikten sonra sorun oluşturur mu? Muhtemelen kişiden kişiye değişir diyecek çoğunuz ancak ben genel bir değerlendirme yapmak adına soruyorum bunu..
Ben alıyorum bir sorun olmuyor çünkü sürekli borç ödüyoruz :) eşime benim kredi kartıma ek kart çıkarttım onu da kullanıyor mesela. Böyle şeylere bizim evliliğimizde takan yokMerhaba hanımlar kısa ve öz bir sorum olacak sizlere yardımcı olursanız sevinirim. Kadının erkekten 2 kat fazla maaş alması evlendikten sonra sorun oluşturur mu? Muhtemelen kişiden kişiye değişir diyecek çoğunuz ancak ben genel bir değerlendirme yapmak adına soruyorum bunu..
Olabilir.Merhaba hanımlar kısa ve öz bir sorum olacak sizlere yardımcı olursanız sevinirim. Kadının erkekten 2 kat fazla maaş alması evlendikten sonra sorun oluşturur mu? Muhtemelen kişiden kişiye değişir diyecek çoğunuz ancak ben genel bir değerlendirme yapmak adına soruyorum bunu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?