sevimlikelebek80
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 29 Mayıs 2018
- 122
- 38
- 13
- 45
- Konu Sahibi sevimlikelebek80
-
Nasıl boşanacak ki kadının geliri yok.annesi babası ölmüş maaş kalmıyor.bence 2 şeyi ayırmak lazım;
1. evliliğinde mutsuz
2. ilk aşkını unutamamış.
yapması gereken şey boşanmak çünkü evliliğinde mutsuz. ilk aşkı konusunda yorum yapamicam
Müşteri olarak konuşmuş.ikisi sen tanıyor sonuçta ama öyle muhabbet olmamışKonusmus mu adamla,adam tanimis mi kadini?
Nasıl boşanacak ki kadının geliri yok.annesi babası ölmüş maaş kalmıyor.
Nasıl boşanacak ki kadının geliri yok.annesi babası ölmüş maaş kalmıyor.
Kadın boşansa adam onu mu bekliyor sanki?Nasıl boşanacak ki kadının geliri yok.annesi babası ölmüş maaş kalmıyor.
Adam evli.öyle konuşma olmamış.sadece duygularım değişmemiş dedi,ileri gitmesinden korkuyorumPlatonikse sorun olmuyormuş sanırım.Bugün buna benzer bir konuda öyle karar verildi.
Peki eski sevgili kadını istiyor mu hala?
Yapacak bi sey yok.Kadin evli muhtemelen adam da evlidir.Bosa hayallere kapilip daha cok uzmesin kendini.Zaten bosanamaz da diyorsun.Müşteri olarak konuşmuş.ikisi sen tanıyor sonuçta ama öyle muhabbet olmamış
Tabi ki ailesi var .ben de öyle dedim yapıcak birşey yok.dükkana gitme dedim.Şu saatten sonra yapacağı bir şey yok bence aradan zaten 30 yıl geçmiş herhalde unutamadığı adamın da bir ailesi vardır.. ortalığı karıştırmaya gerek yok
Bunu söyleyebilmek için "kimsenin birinin evleneceği kişiyi seçme hakkını elinden almaya lüksü yok. evlat, cinsiyet fark etmeksizin" koşulunu sağlamış olmak lazım.Ne olursa olsun evli bir kadinin baska bir kisiye bir hissi olma luxu yok.
Yas, cinsiyet, irk farketmeksizin.
Bence gelmezdi.adam tam istediği gibi sakin ben tutumluymuş.evet kadın çok çekti ama yapıcak birşey yok.duygularının ileriye gitmesinden çok korkuyorumMutlu bir evliliği olsaydı eskiler aklına gelmezdi. Eskiyle evlenseydim daha mı mutlu olurdum diye düşünüyordur. Belki de daha kötü olacaktı. Burda 10 yıllık ilişki sonucu evlendim kocam beni dövdü ,aldattı diyenleri çok gördük.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?