Kadının evliyken ilk aşkına olan duyguları

Eee ?
Ne istiyor o zaman?
Otursun aglasin kaderine.
Yapacak ne var bu saatten sonra?
Bosanamaz evt
Bosansa da ilk aski kollarini acmis onu mu bekliyor sanki?

Unutsun gitsin
Tabiki de hayır.boşanmak istiyor ama boşanamıyor hakkında hayırlısı olsun ne diyim

Eski aşkı evlenmek istese, kötü kocadan boşanıp yeni bir evlilik kursa film tadında olur ama bunun için önce eski aşkı ile evlilik konuşacak kadar yakınlaşması gerekiyor ki bakalım o evlenmek isteyecek mi? Ama evli bir kadın başka erkelerle yakınlaşamaz. Net. Yani zor bir durum keşke mutsuz bir evliliği bitirecek imkanları olsa ve sonrasında kendine yeni bir hayat kurabilse. Allah yardımcısı olsun dilerim yanlışa sapmaz.

Annenizden mi bahsediyorsunuz bu konuda? Diğer konularınıza bakınca öyle düşündüm.

30 sene geçmiş adamda evli barklıdır torunları vardır unutamamış olması bu gerçeği değiştirmiyor eşi kötüyse ayrılsaydı bu da bahane değil eşi kötü de olsa başkasına hem de artık evli adamı düşünmesi olmaz

Evli kadın kocasını aldatamaz.nokta.

Koca 30 , otuz , “otuz” yıl ne demek ya ...

Ömür bitmiş ... ilk aşkla ilgili bir şey diyemem de keşke zamanında boşanabilseymiş..

Konu 1 ay önceye ait var mı ki hanım abla da bir gelişme acaba ?

Ulaşamadığı için bu kadar sürmüş herhalde
büyük konuşmayayım da çok ilginç geliyor
ilk aşkımı şimdi beğenmeyeceğime o kadar eminim ki
çocuk şimdiki hayat bakış açıma çok ters çok

çok üzüldüm şimdi ben 32 yaşındayım ve çok sevdiğim nişanlım benden bit kadar nedenle ayrıldı ama asıl sebep annesi ve ablası biliyorum. zamanla geçer diyorlardı demek ki geçmiyormuş sadece öyle olduğunu sanıyormuşuz. torun sahibi güzel teyzem bile yıllardır ne acılar yaşamış. Rabbim sebep olanlara sorsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…