Kadının evliyken ilk aşkına olan duyguları

ileri gitmesinden niye o degil de siz korkuyorsunuz o degil de niye siz konu aciyorsunuz burda baskasi adina konu acanlarin cogu kendini anlatiyor bence..
Hanım erfendi kendim olsa kendimi yazardım.niye çekineyim kim kimi tanıyor burda.çok sevdiğim bir yakınım kötü bir duruma düşmemesi ve üzülmemesi için uğraştığım biri.ister İnanın ister inanmayın

Insanlar nereye gidiyor acaba 53 yasinda torunu var ve hala ilk askini mi hatirliyor keske ask pesine dusecegine hayatini guzellestirmek icin adim atsaymis
anlıyorum sizi ama bence çok riskli bir durum.karşı tarafa nasıl güvenilir?
Burası küçük yer ve birde kocası aldattığı halde barışan bir kadın bu yaşta torun torba sahibiyken boşansa ve başkasıyla evlense bu hiç hoş olmaz bence.
Ben çözümü dükkana gitme uzak kal diyerek buldum.boşanmak istersen boşan kızında kal dedim ama gelirim yok diyor.
Çok bunaldı torununa bakıyor dükkanda dört duvar arasında bir yere çıkamıyor ee bir de borç olunca kadın başladı ağlamaya.anlatıcak kimsesi yok

bence burdaki esas olay ilk aşkı son aşkı falan değil, kadın açıkça kendi evliliğinde mutsuz. herşeyi denemiş ama kurtaramıyorsa ve mutsuzsa, yarının garantisi olmayan bu dünyada adamı daha niye çekiyorki?
Ekonomik özgürlük ve aile desteği işte bu yüzden çok önemli, kadın mutsuz mutsuz hayatını sürdürmeye mahkum kalmış, o yüzden çocuklarınızın meslek sahibi olabilmesi kendi ayakları üzerinde durabilmesi için elinizden geleni yapın

ne alaka adam bosan senimi alicam demis ? Mantiginiz aliyormu kim 50 yasindan sonra bosanip ilk askini bulur

ne alaka adam bosan senimi alicam demis ? Mantiginiz aliyormu kim 50 yasindan sonra bosanip ilk askini bulur
Anlatamıyorum herhalde
İlk sevdiği kişiyle evlenmesin tabi ki
Adamla bir konuşması yok sadece müşteri olarak geliyormuş
Kadın öyle bir hisse kapılmış
O kadar

Aynen öyle kadınların ekonomik özgürlüğü çok önemli
Kadın torun bakıyor,başka işe girse bu yaştan sonra nerde iş bulucak.babasından maaş kalmıyor.ne yapıcak bu kadın?boşanıp çocuğuna mı sığınmak mantıklı,iyi kötü eşini çekip mutlu olabilmek için uğraşmalı mı,ne yapabilir?kadın adına çok üzülüyorum.çok ağlıyor çünkü

Ilk aski gecsek bile bu kadin bosansin bence. Bosanip cocuguna siginsa olmaz mi?

Ilk aski gecsek bile bu kadin bosansin bence. Bosanip cocuguna siginsa olmaz mi?
Onu da söyledim ama başkasının rahat edemem diyor.kadının kafası karışık.yıllardır eşinde. Ayrılmak istiyor ama geliri olmadığı için cesaret edemiyor

Yazdiklarinizi okurmusunuz bosansa evlense olmaz diyen sizsiniz ben degilim
Evet olmaz hiç bir türlü başka adamla olmaz.
ne alaka adam boşan seni mi alıcam demiş,demenize göre yorum yapıyorum.adamla bir muhabbetleri yok adam zaten evli.kadın sadece görünce o duygularımı hissettim dedi.tamam birşey diyemem sonuçta evlenmeyi düşünmüşler ama anneannem babama vermiş kolay değil ama o adamla evlenmek falan filan meselesi değil.

Artik mutlu filan olamaz. Ilk askini gorunce hersey depresmis. Diyelimki hersey super o adamla evlendi.. eskisi gibi olmaz hic birsey.. belki elde etme istegidir ondaki

Bende onu yaziuorum zaten sorunun hayati duzene sokmasi olmaliydi ne alaka ilk ask duygusu falan ya bosanip isine bakacak

Sanırım bahsettiğiniz kişi anneniz öyle anladım bu yazdığınızdan..yani şöyle söyleyeyim teyzenin ağlaması hiç dinmiyorsa psikiyatriye götürün derim.bence o adamı görmesi filanda teyzenin travmasını tetiklemis ve psikolojisini altüst etmiş depresyonda bile olabilir.birde şunu söyleyeyim çok birikimleri var,yaşanmışlık ,mutsuzluk..destek olması için yardımcı olun ins.korkmayin eğer destek alırsa teyzede toparlanır.hata yapmaz ins.

Eski sevgiliyle mi olmak istiyo anlamadım ben. Kimse kimseyi kandırmasın. Nedense cok aşıklar ama 30 yıl içinde aklına düşmeyen kişiyi gördüklerinde dertleniyolar.
Adamdan ayrılsın madem öyle çaycılık falan yapsın çoluk çocuğu varsa belki yanlarına alır. Bilemedim

Hayır çocukluğumdan beri tanıdığımız yediğimiz içtiğimiz aynı olan bir akrabamız.
Antidepresan gibi sakinleştirici haplar içiyor ama psikoloğa gitmesinde fayda varsa çocuklarına söylerim psikoloğa götürürler.
Adamı görmemesi gerektiğini düşünüyorum.sürekli geçmişi sorguluyor
Çocukları da ne yapacağını şaşırmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…