Kadının evliyken ilk aşkına olan duyguları

Platonikse sorun olmuyormuş sanırım.Bugün buna benzer bir konuda öyle karar verildi.

Peki eski sevgili kadını istiyor mu hala?

iyide o konuda platonik takılan taraf bekardı.

konu sahibesi çocukları büyümüş zaten boşansın onlarda destek olur. eski sevgiliyi görmeyede hacet yokmuş mutsuz mutsuz evliliği sürdürmeye gerek yok.

Buna benzer bir hikaye biliyorum annemin bir arkadaşı eşinden boşanıyor aradan zaman geçiyor kadının talibi çıkıyor istemeye gelen ekip de eski kocası da var aileler şok bizim teyze çok eski eş şok talip şok. İlk eş arkadaşının kız istemesine gelmiş meğer nir bakmış kendi eski eşi. Tabi ne olursa olsun olayın da absürdlüğü ile aşk kıvılcımları çakmış bir daha evlendiler sonra bir daha boşandılar. İkinci boşanma otuz yıl sonra falan oldu ama. Mutlu son mu değil mi bilemedim
Yani demem o ki bu işker azıcık kumar riski ve acıyı gmze alıyor nu almıyor mu ama asıl problem halihazırdaki ebliliği bence ablanın önce onu bi başından savmalı sonra ilk enişte düşünülmeli sanki.
B

Eski aski icin yapacak birsey yok.
Asil problem evliligi ve mutsuzlugu. Bosanmaktan baska care goremiyorum. Bence once is bulmali sonra kocayi bosamali. Gerekirse cocuklarindan yardim veya destek istemeli. Eski aski icin yapacak birsey yok adam evli sanirim. Once kendi huzurunu saglamali. Bunun da ilk adimi ise girip adami bosamak.

Mutsuz bir evliligi varsa ayrılsın. Ilk aşkı neden olmasin buna mutsuz olduğu icin ayrılsın.

Ilk aska gelince 53 yaşına gelmiş artık ne ilk aşk duygusu, okunmuş kitap tekrar okunursa ilk tadi vermez der susarım.

Bakalım adam bir daha geldi mi bakalım sdam mutsuz mu kadınla aynı şeyleri düşünüyor mu? Siz sanki biraz Kendi kendinize gelin güvey olmuşsunuz.

Ben de bu ilk aşk olaylarına acayip fit oluyorum. Yahu yıllar geçmiş taaa çocuk yaşta yada genç yaşta beğenmişmiş sevmişmiş... Hayat bu kadar lay lay lom olsa keşke. O zamanların üstünden ne sular gelmiş geçmiş. Ne ilk aşkı.
Bence bu teyze mutsuz olduğu için eski kişiyi görünce aklı bi gitmiş gelmiş. Mutsuzsa boşanmalı evet.

Evliliğinde mutsuz olduğu için o adama meyil etmesi gayet normal
Ama yaşı gereği olgun davranmalı hisleriyle değil mantığıyla hareket etmeli
Bu yaştan sonra olacak iş mi? Çoluk çocuk torun var yahu :)

Bakalım adam bir daha geldi mi bakalım sdam mutsuz mu kadınla aynı şeyleri düşünüyor mu? Siz sanki biraz Kendi kendinize gelin güvey olmuşsunuz.
Gelin güvey olan yok
Adam zaten evli ve başka türlüsü düşünülemez.ama şu an evliliğinde mutsuz olduğu için görünce aklı eskilere gitmiş.insan belki unutamaz buna birşey diyemem ama duyguları ilerlerse diye endişe ediyorum.ne yapılabilir?

Tamam işte ben de diyorum ki adamın bir daha gelip gelmeyeceği bile belli değilken siz duygularının ilerlemesinden bahsediyorsunuz

Bence adami yoklamali belķi o da evliliginde mutsuzdur ve kadini unutamamistir. Belki 3.kisiler evlendikleri insanlardir.. (hani biz smdi bu adama 3.kisi gozuyle bakiyoruz ya ..)
Su hayata 1kere geliyoruz ve istedigi inandigi neyse ..kendine yakistirdigi neyse onu yapsin insan.. pisman olcaksa da yapar ve olur artik kac yasina gelmis. Gemileri yakacaksa yaksin ama yanginda kendni yakmasin. Genelde erkekler bencil olur ve kadin gemileri yaksa da erkek bana ne ben mi dedim yak diye, der ve cikar.. dusunmek emin olmak tam guvenebilmek lazim. Mesela sartlar olusmussa yani her iki tarafin da gonly varsa ve her ikisi de mutsuz bi evlilik pencesindeyse.. bosanmak lazim tabiki de. Yok vay su yok bu denemez.. bilmem insan kendine yakistiramaz cunku.. hislerden emin olunursa karsidakinden ve sartlardan emin olunursa ancak bir eylem yapmak icin adim atilir. Bu herzaman boyle olmalidir.

Boşansa olmuyor mu?
Nasıl boşanacak ki?geliri yok.kızı ben alırım yanına diyor ama olmaz diyor.daha önce eşiyle boşanıp barıştı.boşanmanın nasıl birşey olduğunu biliyor.gelirim yok nasıl boşanayım diyor.
Aslında eşiyle tartışırlardı ama bu kadar olmazdı.iyi kötü gidiyordu evlilikleri.borçları çok onları azaltmak için dükkana eşine yardıma gidiyor.öyle sıkıntısı vardı,bir sen üstüne evlenmeyi düşündüğü o adamı görünce duyguları karışmış.ama duygularının karışması iyi değil.dükkana gitme dedim ben de

Bu durum da kötü ki,rezil olmak var.
Bizim bir tanıdığımızın başına geldi.evliyken başka bir adamla kaçtı.kaçtığı adam sonra eski eşine döndü.bu kadın da eşine geri döndü ama herkes konuştu kadın hakkında,çocukları küstü.bu durum da kötü

Bu zmana kadar nasıl yaşadıysa bundan sonra da öyle yaşayacak.
Yapacak bir şey yok.
Kadın boşansa bile karşı taraf evli.

Kacmak varmis sizin o eski durumda ama.. ben ne dedim eyleme gecilemez hislerden ve karsidakinden emin olmak lazim dedim. Eylem dedigim sey de oncelikle bosanmak ve sonrasinda diger adamla birseylere adim atmak olur. Kacmak i iiih cok abes cok utanc verici ve asagilayici sacma bi davranis. Gulerler adama. Cocugu da konusmaz tabi insan kendini dusunmezse cocuklarindan utanir . Artik tek tabanca degilsin ki torunun bile varmis. Ele gune rezil edemezsin kimseyi :/
Ya ben yargilamiyorum .. duygu bu.. duyulabilir hissedilebilir. Ama eyleme dokmek hemen atlamak olaya cok yersiz. Oncelik bosanmak olmali ama demek istedigim,dimdizlak da kalinabilir bosanip da..

Insanlar nereye gidiyor acaba 53 yasinda torunu var ve hala ilk askini mi hatirliyor keske ask pesine dusecegine hayatini guzellestirmek icin adim atsaymis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…