Kadının kendinden küçük biriyle olması size de garip geliyo mu?

Bende asla istemem.benim esim benden 7 yas buyuk ama inanin her anlamda ancak denk oluyoruz. Erkekler geç olgunlaşir.

Bence erkek büyük olabiliyorsa kadın da büyük olur ama şu açıdan düşünüyorum.Tut ki çocuk olmadı Ada'm 32 yaşında kadın 40 yaşında şans azalır gitgide ve erkek de çocuk çok isterse orda sıkıntı çıkabilir.Ama onun harici gayet normal çok büyük aşk varsa.

Eğer iki kişi birbirini seviyor ve anlaşıyorsa neden Olmasın . Aynı yasta biriyle mutsuz olacağına

Ben de bi zamanlar erkek büyük olsun kıymet bilsin derdim ama ....
Eski ... eşim.... 9 yaş falan büyüktü benden de noldu
Kızlar kendinizi yıpranır yaşlı gözükür die düşünüp büyük erkeklerle evlenmeyin
Hatta sizden bi yaş bile büyük olmasın
Erkekler mala bağlıo
Ama küçük erkekler aşktan anlıo

Erkekler beraber olurken nasıl karsilaniyorsa bence bu da normal olmalı.

Peygamberimizin ilk eşi hz.hatice kendisinden 15 yaş büyük biriydi ve ilk eşi de Peygamberimiz değildi. Yani bunlar olabilir ahlaksızlık demeknçok yanlış. İki kişi uygun görüyorsa başka kimse karışmamalı...

mutlulugun nerden,kimden gelecegi belli olmaz. eger erkek size olgunluk anlamında yetısmısse hic sıkıntı yok bana kalırsa. bir arkadasım daha fazla yas farkıyla iliski yasıyor ve on yıl fala oldu. her gecen gun daha da mutlu olduklarını goruyoruz.
ama illa da kafanızda bu yargı size ket vuruyorsa hic bulasmayin da derim.

Herkesin filrine saygi duyuyorum ama bana 10 yas kadinda büyük olsa erkekten, erkekte büyük olsa kadindan pek normal gelmiyor. Siz 43 yasina geldiyinizde o henüz 33 yasinda olucak ve sorunlar baslicaktir. Kendinize fiziyinize extra dikkat emeniz gerkiyor evet amamakesef zamaninda önüne gecemiyorsunuz. Herseyi gectim oturup sohbet etmek istediyinizde fikir almak istediyinizde hayat tecrübeleriniz farkli oldugundan anlasmaya bilme olasiliginiz cok fazla.
Benim bir tanidigim kendinden 12 yas kücük biriyle cikmaya baslamisti ve bana cok ilginc gelmisti. Aklimdan ilk gecen ay bu adam 20 yasindayken hayat tecrübesi edinmeye baslamisken bu kiz daha 8 yasindaydi fikri aklima geldikce........
ama tabi sizin hayatiniz ve iki taraf resit oldugu sürece istediyiniz gibi yasaya bilirsiniz.

Bir kadının kendinden küçük bitiyle birlikte olması 7-8 yaş gibi olabilecek bişey mi yoksa ahlaksızlık mı geliyo size.sürümcemede kaldım
Benim arkadasim evli.Mutlu simdilik ama ablasi gibi duruyor biraz kendisi derdediyor.Aldatir mi diye.
Ayni gorunuyorsa kadin kucuk duruyorsa sorun olmaz bence.Cok var boyle ornek

27 yaşında olmama rağmen 23 yaşındaki biri çocuk gibi gelir bana . 10 yaş fazla o erkekte ciddiyet olmaz . Olgun kadın rahat kadın hele de boşanmışsa bu kişilere cazip gelir .

Aslında 10 ama kızacaklar diye o kDar yazdım cuk oturdu
Canım erkekler geç olgunlasiyor sen 33 o 23 onun daha evlenmeye vs uzun yılları var önünde iş kuracak okul bitecek belki askere bile gitmemiştir hiç kendini bu kadar uzun süre bekletme hayat çok kısa

Ahlaksizlik ne alaka canim. Ama genel anlamda kadinlar erkeklerden daha cabuk yasini gosteriyo. O yuzden kadin 50, erkek daha 42-43 yasindayken kadin yaninda annesi gibi duruyo cogu zaman.

Ne farkı var ki? Ha kadın 10 yaş büyükmüş ha erkek 10 yaş büyükmüş. Bence 10 yaş biraz fazla. Ama neden olmasın? Az önce sevgilisinden 20 yaş küçük bir hanımın konusunu okudum belki o yüzden artık 10 yaş az geliyordur

Kadının yaşça büyük olması bana garip gelmiyor. İlişkinize onay veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…