erkekte kadında buyuk olabılır bund bır sorun yok bence anlaşabılıyor musunuz aşk var mı onemlı olan buBir kadının kendinden küçük bitiyle birlikte olması 7-8 yaş gibi olabilecek bişey mi yoksa ahlaksızlık mı geliyo size.sürümcemede kaldım
Ben eşimden 4 yaş büyüğüm bi sorun yaşamadım ama 7-8 çok gibi biraz tabi yaşlar da önemli şimdi 30-38 var 18-26 var arada fark var yani benceBir kadının kendinden küçük bitiyle birlikte olması 7-8 yaş gibi olabilecek bişey mi yoksa ahlaksızlık mı geliyo size.sürümcemede kaldım
aynı yaş örneklerini vermemiz??Kaç yaş grubundan bahsettiğinize bağlı tabi. Biri 18 biri 26 ise kafalar uymaz ama biri 30 biri 38 ise neden olmasın.
Ahlaksızlık demeyelim ama bana da fazla geliyor o yaş farkı ama neden erkekler çok geç olgunlaştığı için ben şahsen ugrasamazdım kendimden yasca cok kücük bir erkekleBir kadının kendinden küçük bitiyle birlikte olması 7-8 yaş gibi olabilecek bişey mi yoksa ahlaksızlık mı geliyo size.sürümcemede kaldım
Bir kadının kendinden küçük bitiyle birlikte olması 7-8 yaş gibi olabilecek bişey mi yoksa ahlaksızlık mı geliyo size.sürümcemede kaldım
Bir kadının kendinden küçük bitiyle birlikte olması 7-8 yaş gibi olabilecek bişey mi yoksa ahlaksızlık mı geliyo size.sürümcemede kaldım[/QUOT
Eğer evlenmek için soruyorsanız bana göre hoş değil. Ahlaksızlık olarak söylemiyorum herkes herkesi sevebilir, ama evlenince bunun hamileliği var çocuk doğurması var yaşlanması var kendinizden 10 yaş küçük biri siz 50 yaşınıza geldiğinizde o daha 40 yaşında bir adam olacak sizde Ebru Şallı gibi sportmen ve seksi bir hatun değilseniz adamın yanında teyze gibi durursunuz diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?