Kadının kendinden küçük biriyle olması size de garip geliyo mu?

Kaç yaş grubundan bahsettiğinize bağlı tabi. Biri 18 biri 26 ise kafalar uymaz ama biri 30 biri 38 ise neden olmasın.

Bir kadının kendinden küçük bitiyle birlikte olması 7-8 yaş gibi olabilecek bişey mi yoksa ahlaksızlık mı geliyo size.sürümcemede kaldım
Ben eşimden 4 yaş büyüğüm bi sorun yaşamadım ama 7-8 çok gibi biraz tabi yaşlar da önemli şimdi 30-38 var 18-26 var arada fark var yani bence

Bir kadının kendinden küçük bitiyle birlikte olması 7-8 yaş gibi olabilecek bişey mi yoksa ahlaksızlık mı geliyo size.sürümcemede kaldım
Ahlaksızlık demeyelim ama bana da fazla geliyor o yaş farkı ama neden erkekler çok geç olgunlaştığı için ben şahsen ugrasamazdım kendimden yasca cok kücük bir erkekle

Bence gayet uygun ne ahlaksizligu daha neler. Yani ben ona hih bu cocuk der gibi bir gozle bakmiyorsam erkek olaram goruyorsam o da bana yasimla ilgili bi bakis acisiyla degil de kiz arkadasim diye bakiyosa neden olmasin.. olur...

ahlaksızlık gelmiyor. ne ilgisi var ahlaksız olmakla
ama pek hoş da gelmiyor. olabilecek bir şey mi? tabiki olabilecek bir şey.

Eşim benden 9 yaş büyük, 10 yıldır evli olmamıza rağmen, hala ben senden gencim diyorum :) o 40, ben 31. Ama ben 40 ve eşim 30 olsaydı, bozulurdum yani duruma. Olgunluk ve enerji olarak çok şey fark ediyor bence. Ama örnekleri etrafımda var, 7 yaş kadar. Onları görünce çok da absürt değil. Çünkü erkek hem olgun duruşlu, hem de çok hızlı yaşamıyor. Ama onda bir sorun yokken eşi devamlı bacak bel ağrılarından hastaneye taşınıyor. Biraz absürt

Bildiğim takip ettiğim bi youtuber var eşinden 6 yaş büyük ve çok uyumlular çok iyi anlaşıyorlar bence olabilir

33 yaşındayım 23 yaşında ki bir erkeği çocuktan ileri göremem herhalde.

aynısı benim başıma geldi!!

Eşimle tanışmadan bir sene önceydi aynı gün işe başladığım biri çok uğraştı ben evet diyemedim yaş farkından dolayı iyi ki de dememişim şuan kararımdan hiç pişman değilim.

Düşünsenize ben 29 çocuk 22 çocuğun annesi 36 yaşında (6 kardeşin en büyüğü annesi çocuk yaşta evlenmiş)

Ne oldu çocuk bana düşman oldu iş için bile konuşmuyor artık.

Normal diyenler var ama normal degil. Herkes burada son derece çağdaş izlenimi vermeye calisiyor ama gercekler bunlar degil. Bu durum kendi basiniza gelse, oglunuzdan 8 yaş büyük bir kadinla beraber olmasini kabul etmezsiniz, çok gezmiş bir kizi istemezsiniz vs vs...

Normal bir şey bence ama oluru dusuk ihtimal. Yani flört olabilir, çok da iyi bir ikili olursunuz ama evliliğe donusme ihtimali az. İşler ciddiye binice bir sürü engel olacak. Karsindaki kişi gerçekten olgun biriyse denemeye değer. Ama sizin yaşınız 33 ise ve bekarligi kafaya yapıyorsanız böyle bir maceraya atılmadan önce iyi düşünün derim.

benim annem babamdan 8 yaş büyüktü ne allahsızlığı tövbest. ne alaka
herkesin dediği gibi iki tarafta reşit olsun gerisi önemli değil. önemli olan anlaşmak.

Ahlaksızlık değil tabiki neden olsun? İki taraf da evli değilse veya ilişkisi yoksa. Ama bence o kdr yaş farkı fazla bence olmamalı. 22 yaşında erkekle 30 yaşında kadın. Gözüme hoş görünmedi. Bi erkek böyle biriyle evlilik için çıkmaz vakit geçirir cinsel ihtiyaçlarını karşılar. Tabi istisnalar olur pınar Altuğ ve kocası gibi ama genelide böyledir.

erkek 7-8 yaş büyük olunca sorun yok da kadın olunca mı sorun olacak, yaşayın sevginizi bastırmayın yaşa başa takılıp kendinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…