Biraz alakasiz olacak ama seni su boza maskesi ise yaradi mi?Benim eşimde 4 yaş küçük.
Hayatımda verdiğim en doğru karar onunla evlenmek oldu.
Rakamlara takılmamak lazim diye düşünüyorum
Sizin kaç yaş küçükk benimkide küçükteBenim nişanlım benden küçük. Gayette memnunumbenden 5 yaş büyük duruyor ahahaha eskiden 1 saat bile küçük olsa kabul edemem dedigimi hatırlıyorum...
Ahlaksizlikla ilgili bise diyemem, zira dinimizdede boyle bise ahlaksizlik diye tanimlanmamistir. Ama kadinlar herzaman daha cok olgundurlar. Ayni yasta oldugum erkekleri kiyasliyorum kendimi bana hala olgun gelmiyo. Erkekler hayatin sorumluluguna girmeyi pek sevmezler kadinlara bakarak. Ben kendi adima soyluyorum; evlenecem kisi benden 5_10 yas buyuk olsun diyeBir kadının kendinden küçük bitiyle birlikte olması 7-8 yaş gibi olabilecek bişey mi yoksa ahlaksızlık mı geliyo size.sürümcemede kaldım
4 yaşcık canimSizin kaç yaş küçükk benimkide küçükte
Ahlaksızlık demiyelimde banada tuaf geliyo yaniBir kadının kendinden küçük bitiyle birlikte olması 7-8 yaş gibi olabilecek bişey mi yoksa ahlaksızlık mı geliyo size.sürümcemede kaldım
Neden ahlaksızlık olsun ki anlamadım ben benim esimin kuzeni eşinden 10 yaş büyük kızlarıda oldu maşallah çok iyiler.Bir kadının kendinden küçük bitiyle birlikte olması 7-8 yaş gibi olabilecek bişey mi yoksa ahlaksızlık mı geliyo size.sürümcemede kaldım
Ahlaksizlik degilde bana cocuk eglendirir gibi gelir :)))Bir kadının kendinden küçük bitiyle birlikte olması 7-8 yaş gibi olabilecek bişey mi yoksa ahlaksızlık mı geliyo size.sürümcemede kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?