Kadının kendinden küçük biriyle olması size de garip geliyo mu?

Evlenip ayrılmıssın sanırım
Ve sanırım sen 33 sün
Sevgilin de 23
Yanlıs anlama ama o yasında bir cocuk seninle ciddi birsey düşünmez
Ünlüler aleminde değilseniz tabi
Takılmalık zaman geciriyordur
Biraz mantıklı olun
23 yasında biri evlenip ayrılmıs 33 yasındaki bir bayanla ne düşünebilir

( ben de evlenip ayrıldım)

Bir kadının kendinden küçük bitiyle birlikte olması 7-8 yaş gibi olabilecek bişey mi yoksa ahlaksızlık mı geliyo size.sürümcemede kaldım
Ahlaksizlikla ilgili bise diyemem, zira dinimizdede boyle bise ahlaksizlik diye tanimlanmamistir. Ama kadinlar herzaman daha cok olgundurlar. Ayni yasta oldugum erkekleri kiyasliyorum kendimi bana hala olgun gelmiyo. Erkekler hayatin sorumluluguna girmeyi pek sevmezler kadinlara bakarak. Ben kendi adima soyluyorum; evlenecem kisi benden 5_10 yas buyuk olsun diye

Ben hiçbir zaman kendimden büyük birini istemedim hatta 9-10 yaş farkı olan çiftleri hep yadırgamışımdır kadın 40'ındayken erkek 50 olacak adam ona nasıl ayak uydursun falan derdim. Şimdi eleştirenler olabilir bu benim görüşüm. Aynı şekilde kadında 10 yaş büyük olmasın tabiki.2 -3 yaş her iki taraf içinde normal bence

Anlaştıktan sonra niye ahlaksızlık olsun böyle nitelendirmek çok garip. Kimine uyar kimine uymaz o ayrı.

Geç olgunlaşıyolar diye diye iyice çocuklaştırmayın şu adamları da yaw. Nereye geç olgunlaşacak kolu bacağı geç mi oluşuyor aynı anda ergenliğe giriyoruz işte.

Ben hep kendimden büyüklerden hoşlandım keza eski eşim de benden 6 yaş büyüktü, ünideyken bir keresinde benden 3 yaş küçük bir çocuktan hoşlanmıştım allaaah ne kadar yadırgamıştım, kendimi neredeyse sübyancı ilan edecektim çocukluk işte şimdiyse benden illa ki büyük olsun diye bir standardım yok, birbirimize yakışalım yeter ki, hatta çıtır daha iyi bile olabilir

Kime göre neye göre önemli olan sizsiniz ama o evlenmemişse baya zorlanırsin o bi kesini hakkında hayırlısı olsun

bir erkeğin kendinden 7-8-10 hatta 15 yaş küçük biriyle birlikte olmasına ahlaksızlık demeyen toplum aynı anlayışı kadın için de göstermek zorunda. kişisel olarak tercih edersiniz, etmezsiniz, kendinize uygun görür ya da görmezsiniz o ayrı konu ama genel anlamda ona ahlaksız demeyenler buna da dememeli. ama derler çünkü iki yüzlüler.

10 yaş ne ya!nerdeyse jenerasyon farkı var.erkek ve kadın fiziken eşit değil yani kadının 10 yaş erkekten büyük olması hııiııc normal değil bence.erkekler böyle yapıyor diye illa kadında yapmalı mantigida hayret verici.esitlik bunlarla olmaz

kişilere koşullara niyete göre değişir

Bu da dert mi
Konuya cevap verecek olursam; tabiki absürt. Türkan Şoray gibi büyütürsün artık.

Bir kadının kendinden küçük bitiyle birlikte olması 7-8 yaş gibi olabilecek bişey mi yoksa ahlaksızlık mı geliyo size.sürümcemede kaldım
Neden ahlaksızlık olsun ki anlamadım ben benim esimin kuzeni eşinden 10 yaş büyük kızlarıda oldu maşallah çok iyiler.

Ahlaksizlikla hic alakasi yok canim bu isin. Anlasabilecegini dusunuyorsan karar senin tabi. Asla olamaz diye birsey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…