- Konu Sahibi istiklalll
-
merhaba arkadaşlar. Memursunuz evli olacağınız kişi de memur. Ancak evlenmeden bu kişi size harcamalarına evlendikten sonra dikkat edeceksin. Hatta bana da soracaksın birşey alırken deme hakkı oluyor mu. Normal de erkek evi geçindirmez mi kadın parasını gerekirse vermez mi? Kafam almak bullak . Normal de herşeyi beraber yaparız diye kafamdan geçirirdim ancak evleneceğin kişi para konusunu sorunca bu fikrim değişti
derhal boşa bu adamı evlenmeden boşamerhaba arkadaşlar. Memursunuz evli olacağınız kişi de memur. Ancak evlenmeden bu kişi size harcamalarına evlendikten sonra dikkat edeceksin. Hatta bana da soracaksın birşey alırken deme hakkı oluyor mu. Normal de erkek evi geçindirmez mi kadın parasını gerekirse vermez mi? Kafam almak bullak . Normal de herşeyi beraber yaparız diye kafamdan geçirirdim ancak evleneceğin kişi para konusunu sorunca bu fikrim değişti
hiç öyle birşey yapmam harcama falan soramam kusura bakmasın. Ama eve kendi isteğimle katkıda bulunurum tabiki, kalan paramı da biriktiririm , birşey alınacağı zaman yardım ederim oda isteğe bağlı tabiki demerhaba arkadaşlar. Memursunuz evli olacağınız kişi de memur. Ancak evlenmeden bu kişi size harcamalarına evlendikten sonra dikkat edeceksin. Hatta bana da soracaksın birşey alırken deme hakkı oluyor mu. Normal de erkek evi geçindirmez mi kadın parasını gerekirse vermez mi? Kafam almak bullak . Normal de herşeyi beraber yaparız diye kafamdan geçirirdim ancak evleneceğin kişi para konusunu sorunca bu fikrim değişti
Çok tatlısınız. İşte idim o yüzden yazamadım iki kereE bi daha bana yazıverin ne olcak konunuzla ilgileniyorum üşeniyorsunuz yazmaya
fragmanı goruyor konu sahibi de farkında değil yok eşitlik yok şu bu derken kadınlar ezılıyor kullanılıyor bu tıp evlılıklerde ekonomik şiddet oluyor en başta ve bır sure sonra sinirler yıpranıyorbenim kocam sevgili iken önceki kız arkadaşı kendisine 20 liraya müzik kutusu aldırmış da onu bana da anlatmıştı.ve şimdi para söz konusu olduğunda işler şiddete varıyor.uyanık olun.böyle bir adamla asla.
pinti adam kanser eder adamı aşk meşk 1 senede bıter geriye bu koçanı kalmış çekilmez adam kalır demedi demeHarcarsın ama bekarken harcadığın kadar harcamazsın diyo. Sonuçta yuvayı dişi kuş kurar diyo. Kaç yaşına gelmişsin neyi nasıl harcaman gerektiğini bilirsin diyo. Biliyorum senin pinti olduğunu bu yüzden bu kadar harcamayacağımı o yüzden stok yaptığımı diyemedim
helal olsun baştan ezdirmemek lazım kendımıziAğır konuşmak ne demek. Hiç beklemediğim an beynimden vurulmuşa döndüm. Ama burnundan getirdim özür bile dilemeyi beceremedi. Ben ona ters bişiler demişim o da demiş de. Benimde yutacağım bir cümle değil sabaha kadar yıktım ortalığı. Ayrılığa bile getirdim. Terbiyesiz ahlaksız diye saydırdım. Saat 20.30- 22.30 arası arkadaşımla kahveye çıktım. Gece 03.00 a kadar ağzıma geleni saydım. Geçrekten bu erkekler kendini ne sanıyor ya. Düzgün olduğunu düşündüğüm biriyidi hala kızgınım. İnsan gibi yalvarmalı özür dilemezse suratına bakmıcam.
Eşiniz eski sevgilinizin paragöz olduğunu mu kasdetti anlamadım. Size karşı tutumu nasıl pekibenim kocam sevgili iken önceki kız arkadaşı kendisine 20 liraya müzik kutusu aldırmış da onu bana da anlatmıştı.ve şimdi para söz konusu olduğunda işler şiddete varıyor.uyanık olun.böyle bir adamla asla.
şiddet gördüm paramı vermediğimdenEşiniz eski sevgilinizin paragöz olduğunu mu kasdetti anlamadım. Size karşı tutumu nasıl peki
Ertesi gün sabah çok yoğun bir programı vardı 45 e kadar uyuyamadı. Sürekli rahatsız ettim bende :)) Yaptığım doğru değildi söylememem gereken bir şeydi haklısın özür dilerim sen kışkırttın beni ama dedi hayır ikna olmadım sabah çıkarken öpüp çıkacaktı hiçbir şey olmamış gibi gözlerimi açıp bi tırnaklarımı gösterdim defol canımı sıkma diye :) neyse uğradığını şaşırdı. Normalde erken uyanırım kahvaltı yapardık :)Bu erkekleri şımartmaya gerek yok. Gerçekten hepsinin tavırlar çok benzer egolu ve kendilerini bir tık üst görmeye bayılıyorlar ! Ayrıca Allahın lütfu diye düşünüyorum ertesi gün bir özel okuldan çok güzel bir teklif daha aldım. Ayyy yoksa daha çok mu konuşabileceğimmm dedim :)) çok sinir oldum. Asla unutmayacağım vakti zamanı gelince o lafı yedircem:)helal olsun baştan ezdirmemek lazım kendımızi
Evliliği ne olarak görüyorsunuz anlamış değilim. Ikinizde çalışıyorsanız senin paran benim param diye ayrım yapmazsanız mutlu olursunuz işin içine senin benim girdi mi emin olun yalan söylemeler bile başlar. Beraber yaşadığınız evin geçimini de koca üstlenmek zorunda değil. Iyi günde kötü günde diye evleniyoruz yapmayın böyle lütfen.. Ailenize ayrımcılık sokmayın gerekirse bi taştan çorba icmeniz gerekirken o evi gecindirip sen kendi paranı nasıl kafana göre harcarsın. Üstünden yükünü biraz olsun alın da yükü hafiflesin mutlu bi es olsun ki sizi de mutlu etsin...merhaba arkadaşlar. Memursunuz evli olacağınız kişi de memur. Ancak evlenmeden bu kişi size harcamalarına evlendikten sonra dikkat edeceksin. Hatta bana da soracaksın birşey alırken deme hakkı oluyor mu. Normal de erkek evi geçindirmez mi kadın parasını gerekirse vermez mi? Kafam almak bullak . Normal de herşeyi beraber yaparız diye kafamdan geçirirdim ancak evleneceğin kişi para konusunu sorunca bu fikrim değişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?