- 2 Mayıs 2017
- 1.589
- 398
- 53
- 43
- Konu Sahibi istiklalll
-
Aslında din konusunda kendi inancını başkasına dikte etmedikçe bence konuşulabilir.çünkü din bizi düşüncelerimizi hayata bakışımızı her yönüyle etkiliyor.böyleyken din konusu yasak olmamalı.Dini içerik yasak uyarısı yapılmıştı.
Ben bunu yaşıyorum.çok haklısınŞimdiden para konusunda bana sorup harcayacaksın diyen adam size çalışmadığınız zaman kan kusturur.
Memur olmasanız asla sizi tercihleri arasına sokmayacaktı demek.
Başını yakma derim.
Hayat tabi ki müşterek fakat pazarlık yoktur...
+1000000Ya kızlar darılmayın ama cevaplara bakıyorum, çoğunuz'hayat müşterek' deyip; evin bütçesini nasıl yaptığınızı anlatmışsınız.genelde ortak yapıyorsunuz ve doğrusu bu.
Ammavelakin arkadaşımızın sorunu bu değil, soru bu değil.Cimri bir eş adayı ile karşı karşıya ve kaç kendini kurtar dememiz gerekmez mi.daha evlenmeden para konnuşmaları.aşk yok sevgi yok para.arkadaşımız ve eş adayı mantık evliliği yapmaya hazırlanıyorlar ki çok bu tarz bir adamla evllilik hayatını zindan eder arkadaşın.
İşin içine din girince mevzu öyle olmuyor maalesef, bu sebeple dini içerik yasaktır, bu yasak uygulanmaya devam edecektir.Aslında din konusunda kendi inancını başkasına dikte etmedikçe bence konuşulabilir.çünkü din bizi düşüncelerimizi hayata bakışımızı her yönüyle etkiliyor.böyleyken din konusu yasak olmamalı.
Bu para mevzusu da şöyle başladı. Ben aldığım ya da alacaklarımı netten ona gösteriyordum. O da fiyatlarını sordu.bende söyledim. Benim amacım ne tarz giyindiğimi öğrenmekti. Az alıp öz alanlardan. Mesela bi arkadaşım aynı paraya 3 parça alırdı ben ise bir parça . Ben 1 parça aldığım için bu başkalarının gözüne batardı. Halbu ki elden çıkar miktar aynı. Acaba nerede yanlış yaptım.Ya kızlar darılmayın ama cevaplara bakıyorum, çoğunuz'hayat müşterek' deyip; evin bütçesini nasıl yaptığınızı anlatmışsınız.genelde ortak yapıyorsunuz ve doğrusu bu.
Ammavelakin arkadaşımızın sorunu bu değil, soru bu değil.Cimri bir eş adayı ile karşı karşıya ve kaç kendini kurtar dememiz gerekmez mi.daha evlenmeden para konnuşmaları.aşk yok sevgi yok para.arkadaşımız ve eş adayı mantık evliliği yapmaya hazırlanıyorlar ki çok bu tarz bir adamla evllilik hayatını zindan eder arkadaşın.
Bi üste yazdım cevabıSize bunu durup dururken mi söyledi bi de
Eşim değil daha nişanlım bile değil. Hayır memurEşiniz öğretmen mi ben öğretmen erkekler kadar cimrisini görmedim
E bi daha bana yazıverin ne olcak konunuzla ilgileniyorum üşeniyorsunuz yazmayaBi üste yazdım cevabı
Adam yanlış.iyi ki gerçek yüzünü göstermişBu para mevzusu da şöyle başladı. Ben aldığım ya da alacaklarımı netten ona gösteriyordum. O da fiyatlarını sordu.bende söyledim. Benim amacım ne tarz giyindiğimi öğrenmekti. Az alıp öz alanlardan. Mesela bi arkadaşım aynı paraya 3 parça alırdı ben ise bir parça . Ben 1 parça aldığım için bu başkalarının gözüne batardı. Halbu ki elden çıkar miktar aynı. Acaba nerede yanlış yaptım.
Kartımı asla esime vermedim, evin ihtiyaçları icin kendim istersem harcarım, eşimde tek kelime etmez,merhaba arkadaşlar. Memursunuz evli olacağınız kişi de memur. Ancak evlenmeden bu kişi size harcamalarına evlendikten sonra dikkat edeceksin. Hatta bana da soracaksın birşey alırken deme hakkı oluyor mu. Normal de erkek evi geçindirmez mi kadın parasını gerekirse vermez mi? Kafam almak bullak . Normal de herşeyi beraber yaparız diye kafamdan geçirirdim ancak evleneceğin kişi para konusunu sorunca bu fikrim değişti
Karsilikli fedakarlik dengrsini kurmaniz gerekir.Karsilikli anlasmayla olcak seyler geri kalani sizindir esinizi ilgilendirmezmerhaba arkadaşlar. Memursunuz evli olacağınız kişi de memur. Ancak evlenmeden bu kişi size harcamalarına evlendikten sonra dikkat edeceksin. Hatta bana da soracaksın birşey alırken deme hakkı oluyor mu. Normal de erkek evi geçindirmez mi kadın parasını gerekirse vermez mi? Kafam almak bullak . Normal de herşeyi beraber yaparız diye kafamdan geçirirdim ancak evleneceğin kişi para konusunu sorunca bu fikrim değişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?