Kadınlar gününü unutan eş kişisi !!

Kadınlar günümüz hatırlandımı

• Evet kadınlar günüm hatırlandı

OY: 128 58,7%
  • Hayır maalesef hatırlanmadı

OY: 92 42,2%

• Ankete Katılan
    218
Özel günlerden bahsetmiyorum canım heryerde kadınlar günü diye bas bas bagrılıyor zaten bunu duyupta yanında bir kadın olduğunu fark etmemesi sorun
Is arasinda kutlamayi unutmus olabilir, benim de esim kutlamadi pek de sorun degil bence. Evet kadinlar gunu bizim icin ozel ama kimsenin iki kelimesine ihtiyacimiz yok. Biz kadiniz birbirimizden biz anlariz onlar bizim icin bu kadar ozel oldugunu cok dusunduklerini sanmiyorum

Bende trip atmadım canım
Trip attığınızı ima etmedim kendim için söyledim onu :) haklılık payınız var zira başka bir özel gün olsa bende hatırlanıp pohpohlanmak, değerli olduğumu hissetmek isterim, Bizim bakış açılarımızla alakalı bu durum. Bir Kadınlar günü için üzüldüğünüze değmez şayet evliliğinizde sorun yoksa, bunu anlatmaya çalışıyorum. Sıkmayın kendinizi :)

Haklısın canım sagoll

Allahım boşan derken bu tepkinin nedeni ne acaba görüşlerimiz farklı olabilir ama bu kadar tepki de yersiz

boşan derken ironi yaptım anlaşılıyor ki anlamamışsın. tane tane anlatayım. kadınlar günü kutlanılsın diye değil kadın hakları kadın işçilerin ölümü ardından anılsın bilinsin diye oluşturulmuş bir gün. bunu kapitalizmin bir oyuncağı haline getirmek hadsizliğin dik alası. kocaların bunu kutlaması sevililer günü, anneler gününden bir fark yaratmaz o zaman da amacına ters. umarım anlatabilmişimdir.

Kadınlar gününün kadınların kutlanması , şımartılması gereken bir gün olarak algılanmasından hoşlanmıyorum ben. Kadınlar günü kadınların elde ettikleri kazanımları kutladıkları bir gün aslında.

Kadınlar gününün önemi yalnış anlaşılmış. Bugün öyle diğer günler gibi değil kutlanacak bir gün değil. Kadınlar günü kadın haklarının savunulması için kadının emeğinin karşılığını alması için kadının toplum içinde hakettiği yerde olması için varolan birgun.

Konu sahibi eşiniz nasıl bir kişilik bilmem ama yanağa bir öpücük kondurup yalandan kadınlar günün kutlu olsun demesi bu güne aykırı.

Şöyle bir şey olsaydı eşiniz gelip hayatım bundan sonra sana ev işlerinde yardım edeceğim sana destek olacağım deseydi bu bence daha anlamlı olacaktı.

Slm kızlar içinizde benim gibi eve işe eşe herşeye emek veren bir kadının emekçi kadınlar gününü kutlamayan bir eşi varmı acaba
Oo o kadar özel günü kovalarsak erken yaşlanırız bence bi gün değil her gün de her vermesi daha özel

babalar günü doğum günü
ama kadınlar gününe eş değer değil bu günler bana göre
onu demek istedim
Babalar günü tabi önemli çünkü çok sevdiğim bir babam var eşim daha baba değil ama babam için ç
Karşında bir çocuk varmış gibi anlatmaya çalışman ciddi haraket sebebi bence anlatmana ihtiyacım yok bugünün önemini bilecek yaştayım aşağılar tarzdaki konuşmalarını önemsemiyorum bile sırf birşeyler yazmak için kimseyi aşağılama hakkında sahip değilsin kelimelerini özenli seçerek kullanırsan karşındaki insan için ne anlatacağını defalarca anlatmak zorunda kalmazsın bu benim Görüşüm seninle aynı düşünmek zorunda da değilim fikir ayrılığı düşünce özgürlüğü denen birşey var sırf seninle aynı fikirde değilim diye bu şekilde de konuşamazsın

2 Nisan da Dünya Otizm günü.Elinize çiçek alıp kimseyi kutlamaya gitmeyin şimdiden uyarayim
En azından otizimli çocuklara hediye alıp götürebilirsin otizimli çocuklar derneği var buda dalga geçilecek bir konumu yorumun bence çok anlamsız

Degersiz hissettim ki bosandim ve simdi bana deger verenle evliyim ve mutluyum bunu soylemek senin ne haddine bunuda ben anlayamadim
Valla bende anlamadım başka konu neden buradan açılıyor alakasını çözemedim kişisel bir durumunuzun burada neden paylaşıldıgını

kimsenin yorumunu beğenmiyorsun, rahatsız olacaktı isen konu açmayacaktın bu kadar basit. anlatılmaya ihtiyacın yoksa kocandan kutlama beklemen ne ola ki? kadınlar gününün ne olduğunu kavramamış kadınlar var olmasın diye anlatma ihtiyacı doğurmuşsun belli ki anlatıyoruz. umarım bundan sonraki tavrın buna göre olur. olmazsa zaten kadınlık açısından kaybeden olursun orası net.

En azından demek istediğim o kadar emek veriyorsun eline sağlık çok ugraştın yıllardır bizim için ztn çiçek böcek beklemiyorum

En azından demek istediğim o kadar emek veriyorsun eline sağlık çok ugraştın yıllardır bizim için ztn çiçek böcek beklemiyorum
Canım ama bak bunlar günlük rutinde var olan şeyler zaten. Senin bunu dile getirmesine ihtiyacın olmamalı hiç bir kadının olmamalı. Söz uçuyor çünkü ama gelip elinden tutsa senin işine yardım etse destek olsa daha anlamlı olmazmıydı. Bir gün için değil bu hergün için geçerli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…